Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz tboldi #1987 üzenetére

    Kérdés, hogy mit hívsz "jól" működésnek.

    És mit akarsz megtudni belőle? Ettől a kütyütől tennéd függővé hogy kell-e cserélni az olajat? Tényleg befolyásolná ez hogy mikor cserélsz? Pl ha 10ezrenként szoktál cserélni, ezzel a €45 kütyüvel 9.900km-nél 3-ast mutat a skála, akkor később cserélnél? Ha később akkor mikor a skálán? Vagy ha 3000km-nél 8-ast mutat? Lecserélnéd az olajad rögtön?
    Mennyivel vagy előrébb ha 1000km-enként megnézed vele az olajad? Milyen plusz infót tudnál meg belőle a mostani tudásodhoz képest?

    És az is kérdés, hogy pontosan mit mér. "Oil health" 1-10 skálán elég tág értékelés.

    Sok-sok kérdés...

    Ha sok a felesleges pénzed, inkább megadom a bankszámlámat, és mikor használnád a kütyüt, csörögj rám, megyek és a két ujjam között maszatolom kicsit az olajad, hümmögök és mondok valamit, mint az öreg szakik, sőt bónuszként még egy számot is mondok 1 és 10 között, kb ennyit érhet ez a cucc.

    50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák