Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Peace #7765 üzenetére

    A H5-ről tudok véleményt mondani, mert tavaly vettem egyet, még az eredeti gyártótól. Ez egy klónja lehet a Microwear H5-nek. Az amoled kijelző mese, a légnyomás és hőmérséklet mérés úgyszínt, ezeket az adatokat a netről szedi valamelyik időjárás oldalról. A kamera fotózáshoz elég idétlen helyen van, ráadásul fejreállított képet csinál. Mint kiderült azért van ott és olyan, mert kínában minden tele van ragasztgatva QR kódokkal, elég megmutatni az órának és máris meg tudod venni a cuccot, és már fizettél is. Ehhez viszont tényleg a legjobb helyen van, nagyon kényelmesen használható.
    Pulzus mérés, alvásmonitorozás, lépés számláló stimmel, árához képest egész pontos. GPS kicsit nehezen talál magára, de utána már jó. Egy gombos vészhívás van. A ház műanyag, az üveg is valami karcolódós nemtommi. Az biztos, hogy ezen tapasztalatot szerezve soha többé nem vennék olyan okosórát, aminél nincs valami kicsit kiálló keret, lümetta az üveg körül.
    Telefonnak jó, LTE is működik, B20 is. A szögletes formája és a kissé éles alsó pereme miatt vékony csuklón kényelmetlen, de nem tragikusan. A szíja körülményesen cserélhető, mert benne vannak az antennák. Rendes droid van rajta, nem wear. Egy napot kibírt az aksi. Nálam azért lapul a dobozában három hónap használat után, mert a bluetooth fülest 10 esetből 8-szor eldobta, nem lehetett vele rendesen telefonálni fülessel. Simán csuklóba beszélve igen, és még forgalmas utcán is hallottam a másikat, meg engem is hallottak, csak nem jött be a Knight rider módi. Lecseréltem egy SIM-es Huawei watch 2 LTE-re. Ez mondjuk sokkal drágább, még úgy is, hogy nagyon olcsón, féláron sikerült venni egy alig használtat, de nem is ugyanaz az osztály…

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák