- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Memmaao #18154 üzenetére
Nekem a Galaxy Watch ~65g
Néha még ez is zavar alvás közben, nem tudom, hogy tudnék egy ekkora órában aludni.
Amúgy szép nagyon, ha nagyobb csuklóm lenne lehet beneveznék egyre.Más:
Sajnos egyik barátom elhagyta az utcán a fél napja nála lévő Fenix 6s pro-ját, nincsen valami Garminos trükk amivel meg lehetne valahogy találni?[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #18138 üzenetére
Erre esetleg valaki?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Dwatti
addikt
válasz Ferenczi Áko #18138 üzenetére
20.000 ft körüli, ne noname legyen
Ez miatt nem kaptál választ.
Paraméterek alapján samsung órák között keresgélj. -
Ator
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy végül megvan milyen okosórát választottam magamnak a futásomhoz főleg, viszont attól tartok, hogy úgy járok, mint kb. másfél éve, amikor vettem egy Amazfit okosórát a Samsung Galaxy buds-om mellé és a hangerejének kb. a 30%-át, ha tudta zenehallgatás közben.
Szerintetek egy Huawei Watch Gt 2 + Samsung Galaxy Buds jól muzsikálhat együtt, nem tapasztalhatok ilyen jellegű problémát?
Előre is köszi a visszajelzéseteket és segítségeteket.
Üdv,
Attila -
Laslow
senior tag
válasz CobraKai #18141 üzenetére
A Telekom TCL Senior okosóra időseknek szerintem:
1. A legfontosabb tulajdonsága: saját SIM kártyás, így nem kell, hogy a telefonkészülék Bluetooth távolságon belül legyen, hanem tényleg bármikor lehet bárkit felhívni. Multi SIM működik vele, így nincs szükség új telefonszámra, hanem a meglévőhöz lehet kapcsolni. Bejövő híváskor jellemzően 1-2 másodperccel hamarabb jelez az óra, mint a telefon. Az óra csengőhangját akár nullára is le lehet halkítani.
2. Segélyhívás: dedikált fizikai SOS gomb, amihez előzőleg tetszőleges számú telefonszámot be lehet állítani, és a gomb hosszas megnyomására ezeket a számokat kezdi el tárcsázni a beállított sorrendben, amíg valamelyik fel nem veszi. (Érdemes a sor végére a 112-t beállítani.) Pár kicsengés vagy kinyomás után hívja a következő beállított számot. Szerintem tök jól működő funkció. Sikertelen tárcsázás esetén úgy emlékszem SMS értesítést kaptam, de nem a szokásosat a mobil szolgáltatótól, hanem egyedit.
3. Van elesést érzékelő funkció, ami eleséskor 1 percet ad a vészhívás elutasítására, aztán tárcsázni kezdi a beállított SOS számo(ka)t.
4. Van tárcsázó, amibe tetszőleges számot be lehet ütni, és azt hívja. Van telefonkönyv menü is, ami után rögtön ki kell választani, hogy az óra, vagy a társított telefon telefonkönyvéből kíván-e az illető felhívandó személyt tallózni. Mondjuk amikor néztem a telefon telefonkönyve funkció inaktív volt, de nem sokat foglalkoztam vele, úgyis csak az órába beállított néhány kontakt hívása volt a lényeg.
5. Van kb. 10 féle óra számlap. Számomra kicsit bosszantó, hogy mindegyiken NAP-HÓNAP sorrendben jelenik meg a dátum, nem magyar formátumban (nem HÓNAP-NAP formában).
6. Van pulzusmérő, de számomra meglepő módon nem folyamatosan x percenként mér, hanem csak amikor manuálisan elindítom a mérést az óra menüjében. A mért eredmény a telefonos appban nem is tekinthető meg, csak az órán.
7. Van lépésszámláló, de kifejezetten pontatlanul mér, teszteltem. 10 határozott, normális lépésre 2-20 között bármit mérhet. Idős ember lassú járását nem méri egyáltalán.
8. A hangszórója kellően hangos, némi halláskárosodással is jól hallható szerintem. A mikrofonja rendben van, teljesen jól értem a hívó beszédét ha felhívnak az óráról.
9. Egyébként elég bumfurdi nagy óra. Meg lassú is: bekapcsolás után (azaz amikor pl megnyomva egy gombját feléled a kijelző), hiába nyomok rá az érintőképernyőre, hogy átmenjek valamelyik másik képernyőreaz óráról, semmi sem történik. Suhintok még egyet-kettőt az ujjammal, amikor meg hirtelen több képernyőnyit is vált az óra, behozza a lemaradását.
10. Az óra értéke a SIM kártya képesség, és hogy lehet róla telefonálni. Egyébként egy nagy nulla az egész, én borzasztóan túlárazottnak érzem 90.000 Ft-ért. Viszont idős ember nem válogathat, ha szüksége van rá, megveszi."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #18099 üzenetére
Bár nem kaptam választ, és szeretném rövidre zárni a dolgot, annyit még hozátennék, hogy az app, jó lenne, ha magyar nyelvű lenne.
Valakinek tippje esetleg? -
Dwatti
addikt
válasz z123456789 #18165 üzenetére
Honor, Huawei, Garmin magyar nyelvű.
Huawei watch gt2/ 3 szerintem megfelelő.Gt2 pro verzióban van hangszóró is. -
t72killer
titán
Kérdés: 8éves fiúgyerkőc vékony csuklójára milyen órát tudnátok ajánlani? "buta" üzemmódban 1++hetes üzemidő, pulzus, spO2, ébresztő, GPS lennének nagyvonalakban az elvárások, költségvetés 150€/£ alatt.
Nagyon vagánynak találja az amazfit T-rex-et, viszont az óriási, nem tudom hogy boldogulna vele
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
Hali
Ticwatch 3 ultram van tudja valaki wear os en hogy lehet fájlt átküldeni
navexplorert próbáltam és nem müködik"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
busman
veterán
Strapa okosórát keresek. Amazifit T- Rex pro az egyik kiszemelt. Van ami hasonlókat tud?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
HKorn
veterán
válasz busman #18171 üzenetére
Garmin Instinct (Solar, 2, 2 Solar), de ott a kijelző más világ, egyszerű monokróm transzreflektív kijelző a T-Rex Amoledjével szemben, viszont Garmin ökoszisztéma, nagyobb tudás.
T-Rexből én amúgy is csak a Pro-t venném, a sima T-Rex-ben a GTR-ben is lévő csapnivaló GPS van, ami nálam folyamatosan eldobálta a jelet, ezért is adtam el. Talán a Pro már jobb ilyen szempontból, nem tudom.[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
t72killer
titán
válasz Dwatti #18170 üzenetére
Most nézem, hogy a Huawei watch gt2-nek van egy 46mm-es változata is: ez ugyan nagy viszont legalább lapos. Ami nem szimpatikus, hogy az amazonos visszajelzések szerint nincs a play store-ban app-ja és még a hüvejhez be is kell regisztrálni.
Használt samu w4-eket is megnézzük, bár azok kicsit drágábbak - viszont van bennük EKG.
-
tobias40
veterán
Na végre megjött a Garmin Vivoactive 4,még csak pár percet nézegettem és tetszik.
Első kérdésem hogy a Garmin pay alá hogyan tudom a revolut kártyámat betenni hogy érintés mentesen tudjak fizetni az órával?
A kártya szám stb. azt beírom de utána kéri a nevemet és címet meg irányítószámot ami a revolut-on ugye nincs.
Hogyan megoldható ez,a revolut kártyámat már a goggle pay alá betettem,azzal tudok fizetni a telefonom oda érintésével. -
addikt
-
tobias40
veterán
-
AtHoS
nagyúr
válasz Memmaao #18176 üzenetére
Óramutatók az aktuális időnek nem megfelelő szögben állnak? vagy a "szíjon" felső rész csatlakozás jobb oldalán van egy kis leverődés? (nem a legélesebb a kép ) vagy szíj elszíneződés (alsó csatlakozásnál eléggé barnás a képen a szín), de ez tényleg lehet nagyon csalóka
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
t72killer
titán
A t-rex pro pulzus és spO2 mérője mennyire megbízható? A kissrác után nekem is megtetszett a stílus, most van 20£-os Amazon kedvezmény rá, kvázi ingyen kipróbálhatnám .
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Memmaao #18179 üzenetére
Mintha a lünetta is el lenne picit csúszva a tokhoz képest, bár nem tudom hogy mozgatható vagy esetleg a fotózási szög miatt látszik így.
Az biztos hogy ettől nekem is előjön az OCDm az ilyentől és hogy ez így tényleg gány.* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
addikt
A lunetta tekerheto, az áll jól pozícióban, ha megnézed a koronahoz viszonyítva. A belső jelölt kör van rosszul ragasztva. Tegnap adtam fel ingyen vissza hozzájuk, ma már el is küldték a csere órát, meg sem várják, hogy az visszaérjen. 100% ugyfelkezeles.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Laslow
senior tag
válasz Memmaao #18176 üzenetére
Engem az zavarna, hogy 10:09-kor az óramutató még a 10-est sem érte el egy hajszál híján, nem hogy már majdnem a hatod úton járna a 11-es felé.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #18177 üzenetére
[link] Ebben tud vki segíteni?
Vagy más nem használja így az óráját revolut kártyával?
Ha garmin pay-el nem megy akkor hogyan lehet?"Első kérdésem hogy a Garmin pay alá hogyan tudom a revolut kártyámat betenni hogy érintés mentesen tudjak fizetni az órával?
A kártya szám stb. azt beírom de utána kéri a nevemet és címet meg irányítószámot ami a revolut-on ugye nincs.
Hogyan megoldható ez,a revolut kártyámat már a goggle pay alá betettem,azzal tudok fizetni a telefonom oda érintésével."[ Szerkesztve ]
-
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
Két óra között vacilálok. Az egyik a [Amazfit T-Rex Pro] , a másik pedig a [Garmin Instinct Solar] . Tudom, nem egy árkategória.
Elsődleges szempont, hogy a hívásokat, üzeneteket megbízhatóan jelezze (Xiaomi Mi11 Lite 5G telefonom van), napfénynél is jól olvasható legyen és a pulzus, véroxigénszint is hibahatáron belül mérjen. És a magyar nyelv sem hátrány. Épp ezért a Garmin felé húz a szívem, de nem tudom, megér-e annyit, mint amiért árulják (~106 ezer Ft).
Válaszokat előre is köszönöm! -
Buckey
őstag
válasz Memmaao #18199 üzenetére
Köszönöm!
A [103e forintosat] inkább kihagyom, nem megy a szememhez.
Én is a két év garanciásat néztem, az a pár ezer forint megér annyit.
Azt még megkérdezném, hogy a hívó nevét kiírja, illetve az üzeneteteket (SMS, Viber, Facebook) el lehet-e olvasni rajta?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.