- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha lehet mindenből egyet, de akkor az a lehető legjobb legyen.
Amiből kettő van abból a fölös megy (mert minek álljon), de a legjobb marad.
Azért a Fenix az mindenben jobb. Tudom mert volt Vivoactive, ami szintén jó szó se róla.
De a kialakítás, a strapabíróság, pl az üveg, a DLC bevonat (tényleg bírja és nem kell rá semmi + kolonc védő sem üvegre sem a keretre), az akku pl nekem az sokat számít. A + funkciók, iránytű, napkelte, előfordul, hogy kellhet. Telefon/füles kapcsolat jól használható stb.
Az egy navigációt nem használtam még, kicsi a látásomhoz. De akár jó lehet az is.
Sportoláskor a kijelzett értékeket jól látni, minden adatot használok, pl a pulzus fontos, mert
arra (is) épül a futás stb ... Lehetne még sorolni. De persze kinek mi...
U.I: Apropó a Fenix 7-ben futáskor este a villogó fehér/piros fény az nagyon hasznos lehet.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
( V )
veterán
hmmm mondjuk ez a "végtelen" üzemidő nem lenne rossz, ha tényleg így van. Talán még a G-SHOCKomat is becserélném rá
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
addikt
De a normál méretű solar modellek közül csak komor (komoly) színek vannak, így sajnos nekem nemgyerebe. Mondjuk az instinct szíj tuti kompatibilis velük, egy szürke sunburst már jó lehet.
A withings még nem írt, hogy mikor jön az óra, azt írja 1-2 hét múlva postázzák (egy hete írja ezt). A zöldet vettem. A Tactix Delta Solar árából így is maradt zsebben 176e ft, ha jobban tetszene az instinct 2, lecserélném a Solar-t, és még akkor is pluszban zárnék. Nagyon bejött a Tactix esemény jelzése, és azok a funkciók, amik a sima Instinct-ben nem voltak, most elég szép számban kerültek át a 2-be.My name is Bond, James... Dean.
-
( V )
veterán
válasz Memmaao #18106 üzenetére
Még nem merültem bele de Des vmi olyasmiről beszélt hogy 240 féle kombináció van...?
Itt írják:
"Instinct 2 Series breaks from tradition with numerous eye-catching colors like Electric Lime, Poppy and Neo-Tropic, and is available in the Instinct 2 Solar, standard (non-solar), Surf, Tactical and Camo editions. However, the design choices don’t end there. Using Garmin’s Your Watch, Your Way technology, individuals can build customized Instinct 2 or 2S Solar versions to represent who they are. Through a variety of bezel and band choices, there are more than 240 different design combinations available."[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
arcitec
addikt
Már hogyne lenne, 20 féle szín nem elég? U.I: Igaz nem minden méretben egységesen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz arcitec #18113 üzenetére
De pl solarból nincs poppy, pedig nekem pont tetszett, az előzőben, hogy a solarnak "nap" színe van. Pl egy tengerparton jobban néz ki az ember kezén mint egy fekete. De akár túra közben is szerintem szebb mint egy sima fekete vagy szürke.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
HKorn
veterán
válasz szpeti40 #18114 üzenetére
Mondjuk nekem alapvetően az a bajom az Instinctel, hogy túl outdoor, oké sokat sportolok, de azért irodában is szeretném hordani, mivel az egész Garmin egészségfukció így működik csak (body battery, recovery, stressz figyelés stb). A nagyon színes meg ezt csak tovább rontaná, pedig tetszenek nekem is a színesek. Tudom, legyen 2 Garminom, egy elegáns, meg egy sportos
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
addikt
Hát igen, nekem is irodai munkám van/lesz, a színes instinct annyira meg nem illik az inghez, annyit meg nem sportolok sajnos kint, hogy megérje
Pedig tetszik. De a garmin nekem túl sport óra, a withings is szép volt, de az meg nekem "buta".
A galaxy watch most nekem bevált, lehet továbbugrok egy watch4 classicra vagy ha úgy alakul akkor bepróbálok egy apple watch-ot. Tudon fuj fuj, nem garmin, de informatikus vagyok, tetszenek[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék egy olcsóbb okosórát venni (30 max 35 ezer ft körül), ami jelzi ha kap e-amilt illetve az üzenet, hívást iskijelzi.Az alábbiakat néztem:
-XIAOMI Amazfit GTS 2 Mini rózsaszín
-Xiaomi Mi Watch bézs
-Xiaomi Amazfit GTS 2e okosóra - Lilac PurpleEzek közül melyiket ajánlanátok? Esetleg hasonló árban valami ami jobban megéri és fehér, rózsaszín, lila vagy valami nőiesebbszínű?
-
P4lom5
csendes tag
válasz SPeti1984 #18121 üzenetére
Nem tudom, az én válaszom mennyire releváns, mert nem vagyok valami nagy okosóra szakértő. 😁
De ha esetleg segítség, két napja használok egy BlitzWolf BW-AH1-et és abszolút elégedett vagyok vele. Szép csajos, ezüst, arany és rózsaszín színekben kapható, mágneses fém szíjjal.
Rengeteg választható óralap letölthető hozzá, illetve be lehet állítani saját fotót is. (A kijelző felbontása azért nem valami acélos.)
Az kijelző 35 mm, fóliát érdemes venni rá. Az óra maga 46 mm, az én 15-16 centi körméretű csuklómon nem kirívóan hatalmas, meg lehet szokni.
Súlya alig van, nem nehéz, nem kényelmetlen.
Egy töltéssel két nap alatt most van 50 százalékon az akksija, de sokat nyomogattam, normál használattal valószínűleg kibír legalább 5 napot egy töltéssel.
Minden értesítés azonnal megérkezik rá, a mobilos app is elég egyszerű, könnyen átlátható. Jól működik a véroxigénszint- és a pulzusmérés, viszonylag pontos értékeket ad. A vérnyomás értékeket csak kalkulálja a pulzusmérés eredményei alapján, de összehasonlítva a vérnyomásmérővel mért értékekkel, nagyjából stimmel az is. A sport funkciókat még nem próbáltam ki és az alvásmonitorozást sem, de netes tesztek alapján ezekkel sincs különösebb gond.
Vezérelhető róla a telefon zenelejátszója és a kamera is.
IP68 szabvány, elméletileg vízálló, de ezt sem próbáltam, nem is tervezem kipróbálni. 😁
16500 forintért vettem egy év garanciával, szerintem ha nem kell kihangosítás és GPS, akkor tökéletes választás.
.
-
arcitec
addikt
válasz Bertiee #18127 üzenetére
Egy embert a jövedelme alapján minősíteni, számomra elfogadhatatlan emberi gyarlóság.
Tudom az emberek zöme sajnos ilyen, mindegy, hogy milyen szinten van,sőt.
Nyilván a pénz az szükséges az élethez, na de azt fokmérőnek használni FÚJJ utálom mind.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Megvettük a Huawei watch GT 3 42mm-t a gyereknek ("gyerek": 18 lett ma), de nem tudom összehozni a Samsung A50-es mobiljával. Huawei Health programon kívül mit kell letölteni?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
arcitec
addikt
Nekem nincs ilyen, de a bluetooth kell a telefonon bekapcsolni, és párosítani. Azt nem tudom a telefonon lehet-e, kell-e bekapcsolni. pl a Garmint azt az App beállításában javasolja a csatlakoztatást. De ahogy nézem neked kód is kell, ha ez nincs még meg, itt le van írva mit hogy kell : [link]
U.I: Egyébként fura ez a bluetooth technológia, mert ahány készülék annyi varia. pl . a vérnyomásmérőm, na az nem kér semmit csak az appot kell telepíteni, felvenni a készülék típusát és meg van mikor tudnak kapcsolódni és mindenféle manuális párosítás nélkül működik, ami itt is elsőre macera.[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
Szia! Nekem ugyan régebbi modell van, de van egy tippem, mi lehet a gond. Ugye a Huawei-től töltötted le a Health-et vagy egy alternatív repóból (és nem a Google Play Store-ból)? Eddig úgy működött a Health, hogy az appon belül kellett kiválasztani vagy felismertetni az órát. Ha nem volt up2date a Health, akkor ez nem ment. A Google-nél régi változat van.
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Okosóra vásárlás előtt áll az egyik ismerősöm és segítség kellene.Xiaomi kellene. A cél, hogy futáshoz ne kelljen a telefont is magánál tartania.Zene lejátszás is kellene, GPS, telefonra áttölthető legyen. Mindent is tudjon.Xiaomi Huami Amazfit GTR 3 PRO-t nézték első körben. De ha van olcsóbb,ami tud mindent,akkor szívesen veszem az ajánlásokat. -
woolwich
tag
Sziasztok,
Venu 2-höz szeretnék egy üvegfóliát a karcok ellen.
Van tippetek esetleg honnan érdemes? -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Lehet rossz topikban járok..
Google Pixel 6-hoz keresek egy hálózati adaptert.
A gyári adaptere:
PD 20V⎓1.5A, 15V⎓2A, 5V/9V⎓3A;
PPS 21V⎓1.5A. 11V⎓3A
Tudnátok ajánlani valamit ami ennek megfelel?
Köszönöm!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, okosóra vásárlás terén..
Barátnőmnek szeretnénk okosórát, az alábbi szempontok alapján:
-legyen beépített hangszórója/mikrofonja, hogy tudjon rajta beszélni (e-sim nem kell, elég a Bluetooth kapcsolat)
-20.000 ft körüli anyagi keret
-ha lehet akkor ne noname legyen.Köszönöm előre is
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
CobraKai
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazából tudom melyik topic lenne a legmegfelelőbb, légy szíves segítsetek egy kis iránymutatással.
Időskori, folyamatos, egészségügyi állapot felügyeletet szeretnék megvalósítani, ehhez keresnék egy valóban működőképes rendszert.
Szerintem okosóra + telefon kombó is működhetne, ha képes automatán értesíteni baj esetén, pl. elesés, vérnyomás, szívproblémák stb. Létezik erre megbízható rendszer?
Nincs preferáció, a dedikált eszköz pont olyan jó nekem, mintha egy telefon+karóra/karkötő párossal valósítható meg a végeredmény. A lényeg hogy megbízható legyen.
-
Laslow
senior tag
válasz CobraKai #18139 üzenetére
A Telekom erre való eszközét megvettük hasonló célból, arról tudok tapasztalatot mondani, ha érdekel.
A telefonos segítségkérés egészen jól működik benne: van külön fizikai SOS gomb, ami hívást indít különböző előre beállított számokra, amíg valaki fel nem veszi (végül a 112-re), de persze van benne telefonkönyv is. Elesés esetén is jelez elvileg, ha nem állítja le a viselő 1 percen belül, de azt még nem tapasztaltuk meg éles körülmények között.
Úgyhogy alapvetően a fő cél (hogy telefonos segítséget tudjon hívni pl. eleséskor akkor is, ha nincs a telefonkészüléke Bluetooth hatótávon belül) kiválóan teljesül. Az egyéb funkciók szerintem gyengék. Kérdés esetén részleteket is írhatok."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
CobraKai
csendes tag
válasz Laslow #18140 üzenetére
Köszönöm, érdekelnének.
Igazából egy olyan megoldás kellene, ami riaszt, ha baj van. Pl. fél óránként mér pulzust, és ha hiba esetén nincs nyugtázás, akkor hív (nem csak elesés esetén).
Nem baj, ha vannak extra gunkciók, csak a kezelése legyen egyszerű beállítás után.
Az alap koncenciója szerintem tök jó a Telekomos órának, ha a kezelése nem bonyolult, akkor egész működőképes lehet.
-
seredy
tag
Sziasztok, szeretnék én is okosorat venni, menyasszonyomnak, tudtok ajánlani valamit esetleg az alábbiak alapján?: sokat használná futáshoz, uszashoz is, szeretne tudni még hívásokat fogadni vele, bluetoothos fulhallgatoval zenét hallgatni. Most androidos telefonja van. Fontos még, hogy hosszabb távon is bírja a használatot, két éve vettünk egy 17 ezres huawei-t, mostanra elég gatyán van, akku nem bírja, egy megbízhatóbb darab volna jó, több évre. Nem tudom, ez milyen árnál kezdődik, olyan 50-60 ezret rá tudnánk szánni, ha használtan vannak nagyon megbízható darabok, az is szoba jöhet. Koszonom, ha mondtok valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz seredy #18142 üzenetére
Androidos telefonja van tág fogalom. Úszáshoz az már több órát kizár. Az IP 68 csupán vízálló elméletben. Ami az 5 Atm. bírja az már kevesebb. Azzal lehet úszni, de egyik gyártó sem preferálja a beázott órákat. Szerintem nézzél szét a PH án árak miatt. Samsungokat használok azok 5 Atm ig vannak kalibrálva. Amennyiben nem fontosak a frissítések akkor az SGW 3 jó választás lehet. Az tizenes rendszer ami jó, de a samu magára hagyta. A Wear most a támogatott náluk. Ahhoz viszont a samu óra lenne az ideális. A Huaweiket a vízállóság terén nem ismerem. Esetleg aki olyan órát használ többet tud róla mondani. Gagyi órát ne vegyél mert azzal csak a bosszúság fog lenni. A két említett közül kell szemezgetni. Sajnálom, hogy többet nem tudtam segíteni. Remélhetőleg lesz még javaslat.
-
seredy
tag
Köszönöm mindkettőtöknek, biztos én se voltam elég konkrét, nem vagyok nagy szaki, de az ajanlottakaknak utanajarok, kiokositom magam!
-
Ator
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyen okos órák kompatibilisek az Adidas futó app-jával, Adidas Runtastic?!
Ehhez keresnék egy okosóra + vezetéknélküli fülhallgató párost, ha lehet jó lenne megúszni kb. 60 - 70 000 Ft-ból.
Előre is köszi a visszajelzéseteket és segítségeteket.
Üdv,
Attila -
HKorn
veterán
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch S10 46mm Fekete M/L
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs