Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    KFA2 RTX 4090 (1-Click OC) SG /a jelen és utókor olvasóinak/

    4x8pin adapter, extra venti hátsó részhez + kábelek, tartó, és rgb kábel
    A dobozán ilyen csillámszerűségek vannak

    Nagy dög 3+ slotos, egyébként masszív, nem olyan nyekergős mint a Gainward Phantom és nem is olyan pehelysúlyú mint a 3slotos műanyagos beütésű Inno3D X3 OC

    rgb-világítása

    Mérések 24,5 fokos szobában:
    (régebbi Gainward Phantom GS, Inno3D X3 OC méréseim olyan 20fokban lehettek, az MSI Suprim Liquid X mérésem pedig 28 fokban)

    3dMark Speed Way gyárilag

    3dMark Speed Way tuningolva

    3dMark Speed Way 666W-os HOF bios-szal

    Érdekes módon így nem bírt akkora memória-tuningot, az 500W-os powerlimit megszűnt és bekajolt 550W-ot is, viszont a gpu-chip 2970-2985MHz-nél többet nem tud sem itt, sem Shadow of the Tomb Raider főmenüben, úgyh ez a konkrét példány a gyári bios-szal kvázi teljesen kimaxolja magát, +1% miatt nem éri meg vesződni bios-cserével.
    A Gainwardot anno nem teszteltem így ki, az Inno3D és az MSI pedig 3090-3105MHz-et tudott SotTR-ben (Speed Way-ben viszont nem), úgyh ez negatív rekord számomra, cserébe kevesebbet fogyaszt.
    Ez ugye gpu-lottó, nem a KFA2 sara :U (cserébe az MSI Liquid X példányom memóriája +900ig volt csak stabil, így összetettben veri a KFA2, sőőőt, nekem ez az új Speed Way rekordom)

    További érdekesség, hogy hátul nincs a csavarokon garimatrica, és érzésre a warranty voidos matrica alatt sincs csavar. PCB viszont passz milyen design.

    Pár napja járt nálam egy Sapphire Nitro+ RX 7900 XTX, és az 2000res fordulatú ventikkel fixen jóval halkabb volt mint ez 2000re fellőve (nagyobbak a ventik), de ezt csak így side-note, mert gyárilag az 1500ig forgott, ez meg csak 1000ig Speed Way-ben :DDD

    Coil whine-om itt is van, de csak a tápegységemből jön, a videókártyából nem, annyi h jelen állás szerint ez ciripelteti a tápomat a legkevésbé :U (annyira mint a Nitro+ tette)

    Összességében nekem kellemes csalódás, sőőőt, a fényei kifejezetten tetszenek.

Új hozzászólás Aktív témák