- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ki mit olvasott, mire probáljak rá ha nem szeretnék CW (tudom hogy lutri) De pl asusnál garantál mint az MSI-nél is.
Gigabyte Gaming OC
Palit Gamerock OC
KFA2 SG4080-ról beszélek, Giga Gaming OC-ra hajlok,
-
veterán
válasz ScomComputer #6302 üzenetére
Ez jonak tunik
-
veterán
Phantomot GS-t azonnal vennek de most ezek vannak.
Zotacbol Airo E vennek most az sincs, vagyis mindketto van de gondolom az uzlet vagja hogy ezek keresettek es felarazta oket brutalisan.
Ez a harom ami elerheto azonnal most, Gamerock az alapvetoen Phantom csillamfaszlama RGB-vel, cw szempontbol.o a nyero valszeg.
De a Gamming meg minden teren jo...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz flashpointer #6311 üzenetére
Gigat ha checkoltad ird be mi a tapasztalat. Rediten eleg pozitiv, Asus,MSI,Zotac alltalaban CW.
-
veterán
Gigara ranezek mert arany kozeputnak tunik, plusz 4 ev gari.
Ha nagyon fureszel akkor vissza es egy Palit. -
veterán
válasz #65537792 #6317 üzenetére
Veszek 2300 euroer egy kartyat es korfuresz hangja van.. ennyi penzert minoseget varnek nem lottot.
Kifizettem 2 -is mindketto iszonyat cw, a Suprim pluszban meg egy fos is volt, TUF oke csak uvolt.
Igen addig probalgatom mig jo nem lesz, tokre orulnek egy olyan vilagnak ahol nem kuldhetem vissza a cuccokat, most vettem 300e egy Z790 Aorus Master lapot es magas frekvencian sipol folyamatosan, kb agyfasz kapsz tole.. bravo -
MODERÁTOR
-
veterán
válasz flashpointer #6325 üzenetére
Lassan elkészülök a hangszigetelt házammal, remélem így már nem fogom hallani a CW-t . Sajnos plexiből csak vékonyat kaptam ünnepek előtt ,de 2réteg lesz úgyis . Majd beszerzek egy vastagabbat ,ha így nem elég.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Rendelt már valaki a topicból kábelt a Corsairtől az EU storeból? Mennyi idő alatt jön meg? EU-ból adják fel, vagy az árra még rájön az ÁFA meg a posta vámkezelési szarsága?
-
fatal`
titán
-
Busterftw
veterán
válasz flashpointer #6325 üzenetére
Azert biztos meg lehet csinalni normalisan.
Par (3-5) ev mulva szerintem koltozunk egy hazba vagy epulunk, ezen en is kezdtem mar agyalni, hogy kellene valami kulon huvos helyiseg.
Linus-nak is a pinceben van a szerver room, aztan optikai cuccon megy minden a periferiakhoz. Bar azok a jeltovabbito cuccok eleg dragak.Na meg hogy a medence viz fogja huteni az egeszet
Ha elejetol fogva meg lenne tervezve valami megoldas, akkor siman megcsinalhato.Nalam ugyan a kulso homerseklet nem a legjobb, itt spanyolban azert meleg nyarak vannak,
valami fold alatti cucc kene -
YellowFlash
aktív tag
válasz Busterftw #6332 üzenetére
Pont Linust akartam említeni.
Mielőtt átköltözött az új házba, azelőtt nem világvége pincés megoldása volt, hanem közeli szobás.Jacek: Azt érdemes lenne meglesned. Ha jól rémlik, akkor 2 egymás melletti szobával volt megoldva a dolog. Első szoba asztal + szék, monitor, bill, második szoba PC. Kábelek pedig áthúzva a falon.
[ Szerkesztve ]
They don't know... PepeLaugh
-
veterán
válasz Busterftw #6332 üzenetére
Ha vízben gondolkodsz az simán kivitelezhető ,hogy eltemetsz egy jó pár méternyi rézcsövet ami a gépedre van kötve . Elég mélyre temetve már állandó a hőfok télen -nyáron . Mire visszatér a víz már jó hideg.
[ Geothermal horizontal ground loops cooling ][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz YellowFlash #6333 üzenetére
Nekem tetszik, csak a mellettem levo szoba a halo Nem vagyok biztos benne hogy az asszony orulne
-
Busterftw
veterán
válasz YellowFlash #6333 üzenetére
Igen ugy volt neki, fal mogott.
Most meg ilyen Icron cuccal oldja meg pincebol opitikai cuccon megy minden, kep, hang, periferiak, nem tudom pontosan melyik, de ezek ilyen 600-1500 dollaros cuccok:
-
voodoo98
addikt
Corsair Premium Individually Sleeved 12+4pin PCIe Gen 5 12VHPWR 600W cable Type 4 Black-ről mi a veléményetek?
Corsair táphoz.
Ez kicsit más, mint a korábban linkelt kábel.Alzanal is meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
gaben22
senior tag
Mivel gyenge és könnyen befolyásolható jellem vagyok így 2.5 hónap várakozás után töröltettem a kifizetett Strix 4090-es rendelést Alzánál és rendeltem helyette germánból egy Gigabyte Aorus Master 4090-et. Most jött meg. Most már csak időt kell találnom, hogy összerakjam az új computert (vár rám first time DIY wasser építés is, úgyhogy elleszek vele egy darabig) .
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
addikt
-
gaben22
senior tag
válasz ImpersonatoR #6347 üzenetére
Igen, mondtak. December elején megkérdeztem őket és a termékmanager azt mondta két hét múlva (azaz december közepén). Egész Európában nem nagyon kapni és mivel Neweggen se így megkockáztatom USA-ben se olyan könnyű. Nem tudom mi a tök van Asusnál, nem kell nekik a lóvé ezek szerint .
Mindegy, ez 150 000-rel olcsóbb volt és jár rá 4 év gari, ami nagyon nem mindegy nekem, mert garancia sucker vagyok ráadásul nem tervezem eladni 3-4 évnél előbb...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ImpersonatoR #6347 üzenetére
emagon van keszleten, de ketlem, hogy barki adna erte 1.4misit
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
gaben22
senior tag
Wow, valóban. Árukeresőt meg egyéb cuccot figyeltem naponta többször és sehol semmi. Ezek szerint Emag termékeket nem listázzák ezek az aggregátorok?
Amúgy ja, az már közelít a duplájához egy Zotac/... 4090-nek, azaz vehetsz kettőt is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Videókártya felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés.
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Új, bontatlan Gigabyte RTX 4070 Ti Windforce MAX OC eladó
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS DUAL RTX 4070Ti SUPER OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV
- RTX4070 Ti Super/ garancia/ ingyen foxpost/ új, bontatlan
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs