- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz KAMELOT #5347 üzenetére
Jezusom, minek neztek ilyet?
Soha nem ertettem amugy ezt a stream nezest.
Ha nem lenne adott usernak jatekra alkalmas gepe talan megertenem, hogy belenez, hogy milyen a jatek.
Ha epp megakarod venni a jatekot, de nem vagy biztos benne akkor megint csak "talan" oke nezzel bele.
De ha van geped amin a jatek elfut(na) akkor miert akarnal mast nezni ahogy jatszik?
Sajat jatek idobol vesz el az ember amig mast nez.Vagy ez csak en vagyok ehhez oreg?
...
-
GEIL
addikt
válasz Devid_81 #5351 üzenetére
Egyetértek....fiamnak mindig mondom, ha legközelebb éhes lesz, akkor ne egyen hanem nézzen valami főzős műsort.
Ennyi erővel az kb ugyanaz, mint amikor a szabadidő/játékidő alatt azt nézi ahogy más játszik....------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
PuMbA
titán
válasz gainwardgs #5356 üzenetére
RX7900XT-t fog venni
-
laychi
veterán
NEM, 4080-at fog venni, ha megjelenik papíron az XTX, mert akkor le fog menni az ára.
Annak a kártyának, ami olyan boltból van, ahol csak 2-3 db áll rendelkezésre és addig neki tartogatják, hogy le tudják akciózni 480e Ft-os ár alá(fontban természetesen, csak átváltva Ft-ra), hogy ő végre megvehesse.#5358venom8888 Sehogy.?
Alapszabály:
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ők legyőznek a rutinjukkal.[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Devid_81 #5351 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lett törölve, de
1: Ja, tapasztaltam, sokat elvesz a játékidőből (DraQu és Doom Eternal, akkor nincs játék XD)
2: ha valami jó szövegelő emberke tolja a játékot, akkor szórakoztató hallgatni (kb háttérzaj streamek)
3: ha valami pro játékos tolja, simán vagy speedrunban, akkor még maga a játékmenet is érdekes, tud tanítani trükköket, amiket aztán használhatsz játékban
3.5: az előző ponthoz tartozhat a katasztrófa turizmus, amikor valaki csak azért néz ilyen streamet, hogy felsül-e a speedrunnal a játékos
4: lehet, hogy vannak játékok, amikkel eszed ágában nincs játszani, de más stream-jét megnéznéd, mint valami filmet. Esetleg ismert játékban olyan kihívást csinál, amire kíváncsi vagy, de eszed ágában nem lenne úgy játszani. Pl mint a beteg állat, aki a kezdő pisztollyal tolta végig a Doom 2016-ot. Nightmare nehézségen.Busterftw
Lol, emberünk topic bant, vagy totál kitiltást kapott?
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Pickle Rick #5368 üzenetére
Nekem Kínából jött, ugyanez volt, kapsz majd egy 300 forintos számlát a fedextől a vám végett. (Én még most se kaptam meg…)
-
GalaHU
őstag
Gondolom pont így röhögték ki azokat aki az első futballmérkőzéseket rádión hallgatták, ahelyett hogy a mezőn rúgták volna bőrt...
Aztán az is hol jár már...
Én se élem ezt a nagy streaming-mániát, de be kell látni lehet benne logika...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Rabbitf_24 #5372 üzenetére
Nálam is kina. Mennyit dobott rá szállitásra ez a fennakadás? Elvileg nekem holnapra igérték, de gondolom igy a héten már nem kapom meg.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
veterán
válasz Pickle Rick #5362 üzenetére
Ahany game annyi fele, ami kisebb terheles ott valszeg nem hajtja ki.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Pickle Rick #5374 üzenetére
1 nappal tolta meg.
-
fahrii
őstag
Úgy látom nem az új amd-k miatt fog az Nvidia árat vágni.
-
veterán
-
veterán
válasz Szinyák #5384 üzenetére
Igen 4090. Eddig nem igazán vettem észre, hogy lenne CW, de még nem tudtam tesztelni az majd most jön!
#5385 Ismerős (sajnos), de azért jó, ha van..
#5386 Nekem a képen egy 3080 Ti Suprim X van és a TUF 4090! Ezek között bőven van különbség!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Egy ilyenre volt időm "gyorsba".
Kis OC;
Sok különbség nincsen.
Láttam már acélosabbat itt fórumon, de megszoktam már, hogy hozzám mindig gyengébb példány kerül....
De legalább CW nincsen (eddig)!#5388 De ezt nem tudod meg inni!
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz gainwardgs #5391 üzenetére
is, de memoria az nem tudom milyen de 99 meg 124 a min fps nálam 200.
-
veterán
Itt megvadultak a 4090-es árak ... Phantom 990, erre bevágnak 100db Suprimot 870-ért
Nem MO.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest