- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
amúgy a crysis 3 remek stabilitásteszter, nekem eddig minden stabilnak hitt tuningomat leszo*atta
far cry 3 pipa, valley pipa, TR pipa(pedig erről köztudott hogy tuninggyilkos főleg ssaval meg tressfxel), crysis 3? fél perc után crash az a második füves pálya meg valami iszonyat proci igényes is főleg very highon, az minden 4 magos cput megeszik hiába van szarrá húzva -
blaca83
őstag
válasz BlessedElroy #8101 üzenetére
Jó!
Gyere TS-re, mert összeraktam a gépem...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mennyivel erosebb 2 darab 780 az 1 darab 7990-tol ? Flame nelkul egy realis valaszt szeretnek ha lehetseges
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Fail3D!
addikt
lefutattam a valleyt, alapon nem igazan eros Egy ref ti valley tesztet tudtok mutatni? Nem igazan talaltam, mindenki tuningot rakott be kereses alapjan. Lehetoleg win 8.1 es a legujabb driverral kene 0 belenyulassal ezalatt a power limitet is ertem.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz MiklosSaS #8112 üzenetére
Nehéz megmondani, mert sok a CPU limites helyzet főleg 1440-1600p alatt, de egyszerűbb:
7970 GHz Edition - GTX 780 difit nézd meg, az SLI és a CF hatásfokát most ne vegyük figyelembe, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz.
Átlagban úgy 20-25%-kal lennél előrébb.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ÁdiBá
veterán
válasz MiklosSaS #8112 üzenetére
Ez rengeteg dologtól függ, mint skálázódás mint driver terén is.
Egyik megoldás sem tökéletes sem az SLi, sem a CF, viszont a 780 gyorsabb mint a Thaiti.
Ez alkalmazás függő, van olyan program ahol csak 10-20% a jobb a 780Sli.
De van olyan is ahol 50% is előfordulhat mert nem tökéletesen fut ott a CF, az SLi pedig igen.ÁdiBá
-
nagyúr
-
Fail3D!
addikt
-
-
DieHard
senior tag
válasz ricshard444 #8119 üzenetére
Ja, látom közben. Hááát majd eladja
-
Fail3D!
addikt
Miert van az, hogy jatek alatt kb 80 mhzel nagyobb a boostom, mint valley alatt?
-
Fail3D!
addikt
Csak tesztelem a kartyat nemfogok rajta ilyen bios modositasokat mulveni Asus tweakel neztem es a valley alatt joval kevesebb volt a boost, pedig a bf4 nek jobban lekene terhelnie,, eddig azon bukott meg minden tuning, nem a valleynel. Visszavaltol 780 ra es vagy egy kedves barat veszi meg vagy valoszinuleg a forumrol valaki Holnap ha lesz energiam rakok fel uj wint a masik gepre es megnezem a 920 vs 2600k kozti kulonbseget bf4 alatt mennyire latvnyos.
Fent van az is megfogom neznu azzal is, de msot helycseres tamadassal bno gepezik
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Megneztem es ott is eleri az 1200mhz t, de volley alatt meg nem erte el, megnezem majd ujra de mamar vagy 10xer lefutattam. Lehet a winfosom romlott el, de fura... holnap a masik gepnel meglatom mit muvel, de egyenlore elszomorit ez. Meg esetleg megprobalokbegy teljes vga driver torlest, de a 780 utan az 560ti vel nemvolt baj, illetve felraktam most az ujabb drivert.
-
westlake
félisten
Egyébként azért azt leszögezném, hogy a boost 2.0 teljesen jól működik. Nézegetem egy ideje, de még semmi hibát nem fedeztem fel a működésében.
Más kérdés, hogy sokan azért nem szeretik, mert számukra nem egyértelmű a működése. Sok dologra mondjuk, hogy rossz, pedig csak nem értjük.
Letiltani azért érdemes, mert akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy adott MHz-en megy a GPU, nem pedig a boost állítgatja föl-le.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
SzlobiG
félisten
válasz westlake #8131 üzenetére
Itt nekem sincs vele semmi bajom, de a tuning miatt kell a skynet bios. Amúgy amd oldalon nagyon rossz volt ez a boost pl 7950 nevetségesen túlfeszelte a vga-t ami miatt tdp limitbe futott és ugrált össze vissza az órájel, hogy utáltam én azt...a gyári órajelet képtelen volt tartani.
-
westlake
félisten
Jogos, de 30 másodperc átírni a BIOS-t. Gyakorlatilag el sem lehet rontani. Ha valaki nem csak beteszi a kártyáját a gépbe és élvezi az tudását, hanem komolyabban tuningolja, annak nem lehet kihívás egy BIOS csere sem. Nem olyan veszélyes ez, mint 10 évvel ezelőtt.
Mi, akik tuningoljuk a kártyákat, sokkal kevesebben vagyunk, mint azok, akik csak simán használják. Az NVIDIA-nak a többség érdekét kell nézni. Az boost 2.0, mint technológa, jó. Tunigolni valóban idegesítő vele.Nekem mindkét 780 Ti SC gyári beállításokkal 1124MHz-ig boost-ol. Itt már limites a TDP.
Igaz, csak két kártya, de mégis lehet valami az ASICQ-ban, mert a 75.6%-osnak 1.187 volt kellett, a 73.5%-osnak pedig 1.2 volt[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
-
BeLucZ
addikt
nah én is túlestem a bios cserén és nem bántam meg, fasza ez a skynet bios, végre nem ugrál le az órajel ha eléri a gyárilag nevetséges tdp limitet, meg 106% max, hagyjuk már....
sajnos gyárinál komolyan belekóstolt a tdp limitbe azt ugrált is lefele sokszor, végre fix mhz, átlátható működés, itt a 100% PT az 330 W , megnéztem max ocval ami stabil volt egy kis crysis után a max fogyi kb 280 W volt az már azért derék
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
ezt a biost fel lehet rakni frankón 780-ra?
-
-
BeLucZ
addikt
válasz ricshard444 #8141 üzenetére
mondjuk elég beteg egy bios, 440W default PT amit most használok alap skynetes vbios se gyenge 330 W alap PT-vel
-
BeLucZ
addikt
válasz ricshard444 #8143 üzenetére
egyelőre ab-t nem tudom felrakni ezt a bétét mert vmi hibaüzi fogad hogy components expired vagy mi, bizti fel kell raknom ezt a moddolt biost? nem elég az alap skynet bios?
amúgy sztem evga prec x-el is el lehet ezt játszani, nem szarozok abvel
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
nah feltoltam végül, a legfrisebb ab kellett, tuningot még nem probáltam csak megnéztem max feszen mennyire birja a hűtés és ismét le a kalappal a pny 3 ventis hűtése előtt max 69 fok és siri csend továbbra is
pedig megkapta az 1.3 V-ot, igaz picit droppol sok helyen akár 1,275-ig is, kár hogy kikapcsolt llc-s ez a bios de gondolom biztonsági okokból hogy ne legyen fesztüske, amit furcsállok hogy a gpuz folyamat az alapfeszt irja ki ekkor is, tehát 1.175-öt ami ennek a biosnak az alapfesze , a vendor evga ) 1137 az alaporajel kikapcsolt boosttal, szal remélem tényleg megkapja az 1.3 V-ot és nem kamu, de sztem megkapja mert azért melegebb pár fokkal mint az eddigi max beállított 1.212-vel, más kérdés hogy ott nem droppolt, de az is lehet hogy a precision x nem mutatta ki az ingadozásokat csak a névleges beállított feszt mutatta
msi ab-ben be van nálam kapcsolva a kernel mode, tehát jelez mindent realtimeszal a nagy rejtély az hogy a gpu z hülyeséget ir e ki tehát megkapja vagy nem kapja azt az 1.3 V-ot? sztetek?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz Howkeddlee #8149 üzenetére
lövök majd 1et, bár nem tom merjem e igy használni nyilván ez nem lesz játék stabil eredmény sajna
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest