- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomdriver
őstag
válasz Howkeddlee #11991 üzenetére
Nem kell link, jobb egérklikk, megnyitás új lapon asz't kész.
-
senior tag
válasz Tomdriver #12005 üzenetére
Úgy szeretem az ilyent... de még direkt oda is írtam a LÉNYEGET:
"még úgy sem hogy kép megnyitása külön lapon,mert olyant nem hoz fel az ie - pontosabban felhoz,de nem lehet kiválasztani" [link]
Akkor mutatnám képpel:
Szóval akkor hogyan is tovább?? "megnyitás új lapon asz't kész."
mod.: (#12009) h1mpi: Jogos,csak annyira bírom az ilyent!
Az a baj,hogy nekem se a chrome,se a firefox nem jön be (nem bírom megszokni) csak azért használok ie-t.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Howkeddlee #12008 üzenetére
Relax használj Chromeot
Vagy ha azzal se megy, akkor rejtély[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
Használj operát, a leggjobb böngésző.
-
h1mpi
félisten
Hőfok gondok ellen: [link]
Fully electric lifestyle!
-
ÁdiBá
veterán
Dorombolnak szépen. Egyenlőre csak alapon, és egyenlőre még szinte semmit nem néztem meg rajtuk.
De hamarosan, kapják az ívet!
Miért mindig oda rakják a plusz tápegységnek a helyét azt nem értem. Közvetlenül a VGA fölé.
Az alaplapi könyv javasolja, hogy több videokártya esetén csatlakoztassam azt a 6 tűs molex tápcsatlakozót.
Nem tudom mi az értelme.
Így elég sok kakaó megy már az alaplapra, de remélem csak akkor használja ha tényleg kell neki...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz SzlobiG #12014 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy melyik programmal tudom őket szinkronban húzni úgy hogy közben a ventilátor szabályzáson is tudok állítani, és mind a két grafikus kártyán állítja a ventilátort.
A két kártyán ugyan az a BIOS található, teljesen.(#12014) SzlobiG Azért hogy rekordokat döntsek vele, meg másikra ráverjek, hogy megmutassam igen, faszán megy a GTX780Ti számomra fölösleges tuningolni.
Nem mondom hogy nem nézem meg.
De játszani biztos elég a két kártya alapon is.
Túl sok értelmét nem látom annak hogy a CrySis3 80Fps helyett legyen 85-95.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
WaterWawe
őstag
Szerintem fölösleges bedugni a plusz csatlakozót 3 kártya alatt. Az én lapomba 3 kártya mehet és nincs rajta.
Tuningot manuálisan kell ugyanarra a szintre belőni a programmal, nálam is többet boostol alapból az egyik és a másikra ráraktam +15MHz-et hogy ugyanannyin menjenek. -
ricshard444
veterán
Ha úgy érzitek és szükséges a CPU + VGA témát vitatni:
Megkérlek titeket, ha ez a téma kezd el pörögni valahol, akkor küldjétek át a kollégát ebbe a topikba, és menjetek oda beszélgetni erről, normális keretek között.Tartsátok életben ezt az új topikot, elég releváns téma és szükséges egy ilyen hely, ahol megbeszélhetitek a témát.
Hozzáértő kollégák nélkül meg ugyebár nem sokra fogja vinni.Köszönöm.
Vannak dolgok...
-
h1mpi
félisten
-
ÁdiBá
veterán
válasz Th1sN04ll #12026 üzenetére
Két darab 590 essel tesztelték a tápegységem, és a nagyok között végzett
Én annyira nem félek tőle hogy megöli az SLi. Guru3d
Egyenlőre azt nem tudom elérni hogy most pörögjön rajta a ventilátor ugyan is 250-200W Ide alatt nem hajlandó a tápegységen a ventilátor bekapcsolni, miközben a táp komoly 36-35 fokkal teljesíti ezt a terhelést.
Azért nem egy olcsó bronze kategória....Mindenesetre megfogom nézni mennyit fogyaszt a gép 100% terhelve.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Tűzkígyó
tag
válasz HoReSz1975 #11954 üzenetére
Vagy a dobozban van az NVidiás kód, vagy a gyártó honlapján történő regisztráció során kapod meg. Az így kapott kódot tudod az NVidia honlapján érvényesíteni és megkapni a játék kódját. A folyamat tehát kétlépcsős, és közvetlenül az NVidiától nem fogsz kapni kódot.
[ Szerkesztve ]
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
Tűzkígyó
tag
Én is hasonló okok miatt sokáig nyúztam az IE-t, de egyszer rászántam magam, hogy megismerem a Chrome-t. Azóta az IE-t már nem bírom használni, Chrome sokkal jobb.
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
ÁdiBá
veterán
Valaki használ MSI AB úgy hogy közben megy a Steam-is?!
Régen, emlékszem nem működött a steam rendesen ettől a programtól.
Ez a hiba nincs már?!ÁdiBá
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Gigabyte 780GHz edisönről mik a vélemények?
Vagy inkább Asus 10k-val drágábban?
Én eléggé Asus párti vagyok,de ha nincsenek nagy gondok a Gigával,azon is elgondolkoznék.[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz Rabbitf_24 #11890 üzenetére
Gratula az új kártyának.
Ehhez a hsz. csak annyit tudok mondani hogy nem az AMD kártyával szívtad hanem a CF-el.
5 éve vagyok AMD kártya tulaj. Láttam 1-2 driver problémát de mindig lehetett orvosolni.
Viszont CF-be nem adnám a fejem, támogatás hiánya miatt.Sajna a Lightning végét még nem találtam meg mert a tápom előbb el fogy.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Rabbitf_24 #12042 üzenetére
Olvastam a blogodat , de legalább most már helyrejött mind a magánéletben, mind a vga terén a dolog respect!
-
Sondi1986
addikt
válasz Rabbitf_24 #12042 üzenetére
Fagyás kidobás a piros oldalon sincs, csak ne felejts el hogy te CF-be használtad a kártyákat és hát ott, vannak gondok.
Élet mód váltás AMD kártyáról Nvidiára.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Th1sN04ll #12043 üzenetére
Kössz! Hát igen, mióta megvan a Ti, azóta elég sokat játszok az edzés rovására, de most éppen ez az időszak van.
Sondi1986:
Hát igen, a CF. Sajna egy darab 7970 már kevés jópár játékhoz max részletesség mellett, ezért lett kettő, de a CF még mindig nem forrott ki driver szinten. Ezután törekszem mindig a legerősebb 1GPU-s rendszer felépítésen.[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz westlake #11545 üzenetére
és egy teszt : ASUS GTX780 Ti Matrix Platinum
kpal: Xigmatek Aquila
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest