- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Itt egy újabb (felesleges) Gigabyte modell GV-N78TWF3-3GD. "referencia" panel 2x8pin-es tápcsatival és 8+2 fázisú VRM-mel. Full custom kártya, rederencia órajelekkel. Semmi értelme, viszton biztos így a legolcsóbb a Gigabyte-nak.
Play nice!
-
westlake
félisten
Play nice!
-
ÁdiBá
veterán
Fiúk, lányok még mindig nem jó.
Már kipróbáltam mindent, de teljesen tanácstalan vagyok.
Szerintetek okozza ezt a hibát az operációs rendszer, ami a StarCraft2 illeti?!
Ugyan úgy kiakad. Hihetetlen.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
westlake
félisten
Instabil kártya miatt ilyet csinálhat, de a BIOS ebben nem lehet hibás. Én úgy tudom már visszatette a gyári BIOS-t.
Play nice!
-
ÁdiBá
veterán
Így van. Már vissza tettem a gyári BIOS-t, és random megáll a kép. Csak az egér látszik a játékból. Háttérben meg fut az akció, csata.
GPU-Zben egyértelműen azt látom hogy a StarCraft2 324Mhz leveszi az órajelet mikor így eltűnik a kép.
Most nem tudom hogy a játék szórakozik, vagy a videokártya, vagy esetleg az operációs rendszer.
Végig vitte már a kártyámmal két játékot is, de hihetetlen hogy pont a StarCraft2 őrül meg valamiért.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz Howkeddlee #7264 üzenetére
gondolom hogy eredeti ha neten tolja megvesz egy majd 200 ezres vgat, viccesen nézne ki tört sc2vel
-
senior tag
-
norb55
őstag
Dmark 13 Extreme teszt GTX 780 SLI-vel .
GPU kihasználtságot ne nézzétek, rosszúl állítottam be.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Egyébként megint szétoffoljuk a topikot egy hibával, aminek nagy valószínűséggel nem köthető a VGA-hoz.
#7267: Én nem tudom "nagyítani" a képet.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
ÁdiBá
veterán
válasz westlake #7268 üzenetére
Bocsánatot kérek hogy ide írok a problémámmal.
Ez a probléma nem volt jelen egyetlen egy ez előtti AMD grafikus kártyával.
Csak videokártyát cseréltem a számítógépbe ez pedig egy 780Ti.
Én semmi másra nem tudok következtetni csak hogy a kártya hülyeséget csinál az adott játék alatt.
Ez pedig a topik témája, hogy aki STARCRAFT2 AKAR játszani az felejtse el a csúcs nv...ÁdiBá
-
westlake
félisten
Eredendő probléma. A privátot szerintetek mire találták ki? Kb. egy centivel kell jobbra húzni az egeret. És ne megint az jöjjön le, hogy kötözködök.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
ÁdiBá
veterán
MrNorb úton van ide.
Áthozza valamelyik GTX780 kártyáját, vagy az EVGA classifieldet vagy a DCU2, megnézzük hogy azok a kártyák valamelyike is produkálja ezt a hibát. Ha igen akkor Windows vagy rendszer hiba van.
Mindenesetre majd jelentkezem hogy mit sikerült kiderítenünk.ÁdiBá
-
Asbee
veterán
Nem akarok újabb vitát, meg biztos sokan unják, de már Overclock.net-ről is két tulaj tisztán megerősítette, hogy a 2x8 pin-es tápcsatival rendelkező, GV-N78TOC-3GD bizony custom/módosított pcb. Ezen a power limit is jobban kitolható. Az már csak hab a torán, hogy EK-t is megkérdeztem, és érdekes módon nekem azt mondták fogalmuk sincs erről a példányról, mire elküldtem nekik a giga oldalán lévő oldalnézetes fotót, amin már a tápellátás előtt látható kondik árulkodnak, hogy nem ref. (ezt be is jelöltem nekik). Erre írták, ha ez tényleg ilyen akkor bizony a blokkjuk nem megy rá. Igyekszem, még fotót szerezni overclockról, de addig is aki ilyet tervez újonnan venni és vizezni, számoljon vele.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Szerintem mindenki tisztában van ezzel, csak egyesek nem hajlandóak beismerni a tényt. Mindig is lesznek okoskodó emberek, akik inkább belekötnek mindenbe, ahelyett, hogy elismernék a tévedésüket. Én például jót szórakoztam. Nyugodtan túlléphetünk a témán.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Asbee
veterán
-
törölt tag
-
westlake
félisten
GV-N78TOC-3GD 1020/1085MHz
GV-N78TGHZ-3GD 1085/1150MHzMeg volt ugye a custom panel. Nem fognak eltuntetni egy típust csak azért, mert a panelt már az olcsóbb modellhez is használják.
Play nice!
-
törölt tag
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #7287 üzenetére
Valószínűleg azért nem, mert a nagyközönség is úgy gondolkodik, hogy ez a kártya pontosan ugyanaz, mint az eredeti GV-N78TOC-3GD rev1.0. Én is csak "véletlenül" vettem észre a 2 darab 8pin-es csatlakozót. Ha meg valóban a GHZ EDITION paneljét kapta az új, akkor meg nincs is újdonság értéke, mivel az a panel is ismert. A tulajdonosok 95%-át egyáltalán nem érdekli, hogy két darab 8pin-es csatit kell rádugniuk a kártyára, nem pedig egy nyolcast és egy hatost.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SzlobiG #7292 üzenetére
Leginkább azért teszik ezt, mert nem egy helyen gyártatják le. Ennek köszönhetően az egyes modellek eltérők lesznek, így ezeket külön verzióval érdemes jelölni. Ha így tesznek, akkor tudják, hogy melyik a saját és melyiket készítette a Foxconn, a Flextronics vagy a PC Partner.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
ST05
őstag
-
westlake
félisten
- A benchmark-olás helyett inkább a több tuningra fordíthatták volna az időt.
- A képeken simán ott kellett volna lennie a CPU-Z sensonrs fülnek!Jól olvasom, hogy a 1293MHz-et 1.35 volton érték el? Az rettentően harmatos.
A kártya nagyon finom. A TDP max 115% a 106%-hoz képest vicc. A MEM feszültségállítást nagyon hiányolom a referencia modelleken.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #7296 üzenetére
Ha ezt vesszük alapul, akkor az 1.7 voltos 2000MHz megint csak nem éppen kiemelkedő. ÁdiBá kártyája meg megy 1300MHz-en is.
Még a végén kiderül, hogy tényleg csak presztizs értéke lesz a Classified-nak. Nagyon remélem, hogy ez csak egy nagyon gyenge modell volt.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Goldmen75
őstag
Srácok Gpu-z azt írja hogy jelenleg 1.1 x16 pcie- műkszik, a vga által támogatott 3.0
?!
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest