- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Szép kis páros.
-
ST05
őstag
overclockersen előrendelhető a kingpin : 24.-ikei érkezéssel
-
BeLucZ
addikt
válasz #Morcosmedve #7406 üzenetére
olyasmi áron van mint a sima classified, mhz értékeket még csak véletlenül sem írnának ám oda
-
BeLucZ
addikt
válasz #Morcosmedve #7408 üzenetére
hupsz, benéztem, azt hittem euro nem néztem meg alaposan, hogy sülne le a pofájukról a bőr
-
BeLucZ
addikt
260 ezer azért tényleg félelmetes érte, bár ha belegondolok még mindig sokkal jobban megéri mint a titan új korában
bár mondjuk én most csak itt gyors átváltottam, nem számoltam bele a magyar kereskedők kapzsiságát és egyéb tényezőket bőven lesz ez itthon 300 is, feltéve ha lehet majd egyáltalán kapni, mert értelmes boltba nem jut el a 780ti classified de még a sima 780 classified sem, ahol emberi áron lenne
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Én azt nem értem MINEK költeni ennyit egy vasdarabra ami max pár fps-el tud többet mint a gyári verzió (ami átlagban lehet egy százassal olcsóbb is) ?!?!?!
-
conqver
aktív tag
Referencia 780Ti-nél az átmatricázáson,hűtésen és a különböző gyártók által pluszban hozzájuk adott sallangokon kívül van valami különbség?
Shadow&Dust.....
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Goldmen75 #7416 üzenetére
Osztom a véleményed, két ref ti és ennyi. Ezekkel a vga-kal "rekordölre" mennek, erre tényleg jó.
Más kérdés, hogy alapesetben azért nem hoz 10-15%-nál többet. Tuninggal már 30%-ot hozhat, hogy stabilan az egy más kérdés ez a verzió mondjuk, hogy tudja, de majd, ha lesznek tesztek meg gyári órajelek, kiderül...
(mint a Man**e )[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Goldmen75
őstag
Na meg ki mire költ/áldoz...nekem pl ma jön a mechanikus Tesoro klavim..már nagyon várom
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Akit érdekel: Geforce 332.21 WHQL Drivers
mod.: Tirexi: pár mp-el gyorsabb voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
SLI Technology:
Assetto Corsa – created profile
Eve Online – created DX11 profile
Plants vs. Zombies Garden Warfare – created profile
Thief – created profile(#7429) Howkeddlee:
Hoppá.[ Szerkesztve ]
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
GTX 780 Phantom GLH, vagy Gigabyte 780 GHZ Edition-ról valakinek van személyes tapasztalata? Hang és hőmérséklet érdekel elsősorban...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Tirexi
addikt
válasz Black Dragon #7432 üzenetére
Wow tök jó az avatárod.
(#7434) omikron23:
Mind1 mennyi a tuning mikor úgy is felhúzod majd AB-ből.[ Szerkesztve ]
-
omikron23
senior tag
válasz Black Dragon #7432 üzenetére
Az már késő lesz, én a héten venném, csak tanácstalan vagyok a 2 kártyát illetően. A Gainward jobban tetszik, viszont kevesebb a gyári tuning. Gigánál viszont a szép órajel az, ami megtetszett. Nem tudom mennyire hatékony a hűtésük, bár szerintem nagyon nem fognék mellé egyikkel sem...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Black Dragon
addikt
-
omikron23
senior tag
válasz Black Dragon #7435 üzenetére
Nem sok a 2 közti különbség, és szerintem alap órajeleken is elég korrekt mindkettő... A Gigáról túl sok jót nem hallottam mostanában, mondjuk ez igaz a Gainward-ra is.
Volt egy YouTube-os videó, ami a Phantom hangját hivatott demonstrálni, az mondjuk nagyon tetszett... Az elején azt hittem, hogy le lett némítva a videó...ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Black Dragon
addikt
válasz omikron23 #7436 üzenetére
Azt én is meghallgattam még telefonról, de ott nem igazán jött át az érzés. Biztos hogy halk, mert akkor nem hirdetnék ennyire ezt a Phantom új generációs hűtő dolgot, de 70% os hűtésen biztosan azért hallatja magát.
Egyébként én is lényegében csak a hűtés miatt választom a gainwardot, mega tuning potenciál miatt, egyébként a giga is lehetne simán. Egyikkel sem nyúlhatsz mellé, bazz az ösztöneidre. -
omikron23
senior tag
válasz Black Dragon #7437 üzenetére
Azt hiszem eldőlt... Phantom "GLH" lesz, és ha minden igaz, csütörtökön már meg is lesz...
-
omikron23
senior tag
Remélem nem lesz gáz vele, bár kicsit tartok tőle. Régebben már megjártam 2 XFX 7970-el, és a méltán híres, vagy inkább hírhedt Ghost hűtéssel... Tesztekben minden szép és jó, de nálam valahogy hangos és meleg volt mindkét kártya. Soha többé XFX...
A Phantomról szinte semmi értelmes infót nem találni, ami van, az viszont pozitív, szóval egy próbát mindenképp megér...(#7440) Black Dragon: Unboxing videót nem ígérek, de képes beszámoló mindenképp lesz...
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz omikron23 #7441 üzenetére
nekem többet nem kell gainward, sajnos pont belenyúltam anno egy olcsósított ref 670-be és azt a recsegős ropogós gagyi feelinget még sose tapasztaltam egy vganál mint ami annál volt, természetesen 2 óra utána szemetelt és vihettem vissza gariba, aztán jött a zotac az minőségi volt, nyilván kár ebből messzemenő következtetéseket levonni, de ha az embert ilyen rossz tapasztalat éri, azért nem felejti el könnyen
(#7444) MrM94 : sajna ez ilyen olcsósított ref volt, tehát még csak nem is a ref hűtő volt rajta hanem annál is gagyibb picit, az eredeti ref 670es hűtő is hangos és szar de ez még rátett egy lapáttal, rossz döntés volt nah
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz Black Dragon #7445 üzenetére
Na azt megnézem.
Kíváncsi vagyok más hogyan csinálja. -
omikron23
senior tag
válasz Fail3D! #7442 üzenetére
Itt az ominózus videó, ez alapján elég kellemes, de majd meglátjuk...
(#7445) Black Dragon: Megnézzük... Tirexi kolléga biztos el tud látni hasznos tanácsokkal...
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
Black Dragon
addikt
válasz #Morcosmedve #7448 üzenetére
Kezdek is félni tőle, meg akarja nézni hogyan csinálom.
Tirexi: Ha nem felejtem el, akkor tényleg megcsinálom, de nem ígérek semmit.
-
omikron23
senior tag
A Phantom hűtése szerintem köszönő viszonyban sincs a ref. megoldásokkal, de ahogy mondod a rossz tapasztalat hosszú ideig nagyban meghatározza, hogy utána mit vesz az ember. Én pont ezért nem ájultam el annyira az XFX közelgő hűtési megoldásától sem...
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest