- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
amúgy lutri hogy elpida vagy samsung rammal szerelik a kártyákat? ugye a pny 780am refnyákos, elvileg bármelyik lehet nem?
alapból rá van rakva kemény 200 mhz igy 6200n megy alapból, a szánalom az hogy már 6,6 ghzen is villódzik visszább kell vennem fc3 alatt, gondolom szinte kizárt hogy samu ramok vannak rajta nem? azok elég tuningosak szoktak lenni, csak az elpida lehet ilyen hányadék gyenge, vagy mindegyik 780on 6 ghzre hitelesített ramok vannak aztán a többi szerencse kérdése? -
keIdor
titán
válasz #Morcosmedve #8381 üzenetére
Nincs benne semmi meglepő, az a presztízs kártya, ahogy annak idején a sima Titan is. Nem (csak) a teljesítményt fizeted meg, hanem a nevet is.
Mintha Intel Extreme proci lenne, ugyanaz történik.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
westlake
félisten
válasz #Morcosmedve #8381 üzenetére
Arra leszek kiváncsi, hogy két darab 780 mennyire tudja majd felvenni a 790-nel a versenyt. Fogyasztani biztos kevesebbet fog a két GPU-s kártya.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
h1mpi
félisten
Nektek volt/van ilyen problémátok DELL monitor és GTX 780 Dislayport csatlakozással?
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Szia!
Csak simán összekötötted és minden működik? Nem kellett valamit állítani valahol?
Nekem ha DP kábellel kötöm össze csak képet se ad a monitor...
Ha DVI-D+DP-vel van össze kötve, akkor utána ki tudom választani, hogy melyik legyen az elsődleges, de a köv. újra indításnál, ha lehúzom a DVI kábelt, megint ugyanaz a helyzet...Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
De ad képet.
Van a TV-d és van a monitorod, a TV HDMI kábellel van rákötve, a monitor DP-vel ugye?Várnod kell addig még benem jön a windows bejelentkező képernyő.
mert a bios a TV-den jön be.
Egy kicsit vicces az Nvidia biosaMikor bekapcsolod a gépet ne ijedj meg hogy nem ad képet egyből. várjál.
Vagy nézd a TV-n a bios bootot[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nincs HDMI bemenet a monitoron. Úgy értem, hogy ha egy időben a DVI-D és a DP kábel is be van dugva, úgy ismeri fel a windows, mintha 2 monitor lenne ott kiválasztom, hogy akkor a DP-set szeretném le is vált arra, de a köv. restartnál megint semmi csak ha rádugom a DVI-D kábelt is és átváltom a monitort arra
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziastok.
Megér egy Asus 780 GTX 112K-t?
1 hónapos, Aqua garis.
-
Jonahun79
csendes tag
780 OC verziokbol melyiket választanátok, PNY EVGA-t nézegettem eddig.
-
Jonahun79
csendes tag
válasz #Morcosmedve #8424 üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jonahun79 #8425 üzenetére
+30 fontot szerintem simán megér a Classified! Az egy elég durván tuningolható VGA, legalább is a legtöbb esetben, ezen kívül egyedi a tápáramköre+2 BIOS, nem kispályás...
(Látom a keresőszavad...ez azért nem a Kingpin az 780 Ti és 730 font körülre várható, ha egyáltalán be lehet szerezni!)
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Jonahun79
csendes tag
válasz #Morcosmedve #8426 üzenetére
730 at nem adok ki érte akkor marad a classified, duzzogva... egy VGA-s rendszerbe elég lesz, idővel meg kap vizet. Köszi
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #8424 üzenetére
Nekem nagyon jó tapasztalatom van a Gigabyte VGA-val
-
Jonahun79
csendes tag
válasz #Morcosmedve #8430 üzenetére
Az már sok lenne, így is sokba lesz a rendszer most, nulláról építem és ez a szaros sziget drága sajnos, jövőre megyek is nyugatabbra, ott mindenhol ugyanezek a számok vannak, csak dollárban...
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #8432 üzenetére
Nekem is a terv 1-2 hónapon belül csere evga 780ti classifieldre csak jó lenne kicsit olcsóbban, mint a bolti ár
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #8436 üzenetére
Igen a 250K hardcore aztán ha jön a jó idő megint a motorra költök meg benzinre
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
Csabro
tag
Amugy most olvasgattam kicsit bovebben a forumot es latom sokan ajanljak a 780Ti class-t. Nekem 770 SC ACX-em volt. Nem kicsit megvoltam vele elegedve, de eladtam mert na.... kell az erosebb Eddig ugy voltam, hogy R9 290 CF, de eleg sok hibat irnak tesztek veluk, es melegszik, mint Pista bacsi kannasbor utan. Majd a Mantle dont, hogy valtok-e vagy sem AMD-re, hogy vegulis hogy fog szuperalni a tortenete, Bejon amit igernek vagy sem, de ha nem akkor azonnal repul a gepbe a 780Ti classified. Eddig SC ACX-en gondolkodtam 780Ti-k kozul mert class azert dragabb es adatoknal csak abban a 18mhz orajelkulonbseggel tunik erosebbnek. De kollega iment irta, hogy bikabb az aramkor is stb. Akkor megis megeri a plussz zsetont?
-
Csabro
tag
válasz #Morcosmedve #8442 üzenetére
En nem Magyarorszagon elek. Itt forintba atszamolva 195.000-be talaltam 780Ti Classified-et a 780Ti SC ACX, pedig 170.000
-
Csabro
tag
válasz #Morcosmedve #8445 üzenetére
A durva pedig az, hogy ez Svajcban van.... (allitolagosan a vilag egyik legdragabb orszaga)
-
SimonYana
addikt
Nálunk manapság minden nagyon durván van felárazva! Nem szívbajosak akik beárazzák és senki nem adja olcsóbban! Mert azért 30-40 ezer árkülönbség az nagyon durva szerintem!
Csabro!
Most már a mi Országunk az egyik legdrágább! Fizu meg sehol ![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest