- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
lightning meg classified karikon kívül asszem itt is mindegyik feszzáras, dinamikusan szabályozza a feszt a kártya az aktuális órajelhez, emléxem 670nél is így volt, lehetett adni + 100 mV-ot, de annyit ért mint halottnak a csók
(#6854) Elroy1980: really? én úgy tudtommal, hogy volt ebből balhé és az nvidia korlátozta be ezt az egész feszültségadagolós mókát a kepler gpuknál, most vagy olyan bios került alapból minden kártyára ahol nem lehet vagy hardveresen lettek lockolva, ebben nem vagyok biztos, de majd valami okos egyén megírja a tutit
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Soraszemp #6856 üzenetére
Én Crysis 3-ban teszteltem ki, és amikor már úgy tűnt hogy stabil az egész, gpu boosttal 1146 MHz, akkor jött a fagyás, és a reset, tehát min. félóra Crysis 3, de úgy hogy használja rendesen a kártyát és kibuknak a dolgok, bár az is igaz hogy nem próbáltam a 3DMark-al, mert nincs fent a gépen.
Sajna ez a tuning dolog lutri, kivétel players111 kolléga.(#6858) Elroy1980
Nekem nagyon bejön így is, nincs semmi bajom vele, főleg hogy az 580 is egy überfosan tuningolható darabka volt.[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz BlessedElroy #6858 üzenetére
Ha tennétek rá skynet bios-t megoldódna minden gondotok már a fesz állítást illeti.
-
BeLucZ
addikt
válasz BlessedElroy #6863 üzenetére
1.3 V-ot neki azt hadd szóljon
-
Tirexi
addikt
válasz BlessedElroy #6868 üzenetére
A tiédről mindig kell először biztonsági másolatot csinálni. Ezt is mutatja a vidi.
Ha valami nem fasza és mondjuk nem lesz képed mert nem lesz jó a csere akkor nem kell aggódni egy másik VGA-val vissza lehet állítani a dolgot.
A BIOS cserét nem lehet látni a lényeg, hogy gariztatásnál azt rakd rá ami rajta volt mert a verziószám viszont látni.De igazából ezt a BIOS cserét nem lehet elrontani mert a pl a ref kártyára rá lehet tenni a DC2 BIOS-át is. Csak a venti vezérlés lesz egy kicsit más.
Arra vigyázz, hogy jött azóta ki új BIOS is valami B1 aminek a verzió száma 80.80-al kezdődik.
A te verzióddal megegyező BIOS-t szedj le.A BIOS verziót a GPU-Z kiírja.
Csak példa:
Új BIOS:
MSI GTX 780 Twin Frozr IV B1
Version 80.80.21.00.1CRégi BIOS:
MSI GTX 780 TwinFrozr OC
Version 80.10.3A.00.26[ Szerkesztve ]
-
dupladé.
csendes tag
válasz cyberkind #6877 üzenetére
majd rakod a 8.1-et és továbbra sem érted mért ne kapsz annyi pontot mint ő. én Mhz-re pontosan ugyanúgy állítottam be a karim mint itt az egyik kolléga és én 2944nél nem kapok többet 8.1 alatt 7 alatt ő 3125 pontot kapott. igaz egy bencsmárkért nem raknék fel régebbi wint
"Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe" - Szu-Ce ## battlelog: eDDy_yolo
-
senior tag
válasz Soraszemp #6856 üzenetére
Ez érdekes...
Nálam eddig mindig mindegyik kártyámnál (gtx680 lightning,gtx770 wf,gtx780 wf) a valley benchmark alatt nem bírtam annyira felrakni a ramok órajeleit,mint a 3dmark vagy 3dmark11 alatt,mivel a valley jobban terheli a kártyát mint a 3dmarkok.Pl. itt vannak a volt Gigabyte gtx780 wf-m eredményei:
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Ja hogy neked Ti-d van.
-
ÁdiBá
veterán
Már felraktam a kártyára, mindjárt újra indítom csak közben most vettem észre hirtelen hogy BD50 lemezt kezdtem el írni.
Úgy hogy egy 20 perc még, újra indítom és tudok róla nyilatkozni.
Megnéztem milyen állításokon ment át a referencia BIOShoz képest.
Az órajelek fixre vannak állítva, nincs is boost belőve, tehát 1045Mhz 3D, Boost is, és a TDP órajel is.
Feszültségnél van különbség ott 1,13V-1,21V referencia, míg ennél 1,21V, mind két érték kivan ténylegesen maxolva.ÁdiBá
-
Motion_Blur
félisten
Szerintetek egy 60-as tripla radi elég egy 3930K & GTX 780 Ti párosra?
Pumpából természetesen az egyik legjobbat venném: [link]
Mit gondoltok, elég lenne? Vagy húzzak a vízhűtés topikba?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzlobiG
félisten
válasz Motion_Blur #6891 üzenetére
Ha porgeted a ventiket rajta akkor elég, de jó házba még silentbe is elviheti ha nem feszeled szét.
Így, hogy lokalba van és marad is kb tokmind1.
-
WaterWawe
őstag
Persze, bőven elég lenne hozzá.
-
SimonYana
addikt
Elviszi , de azért én nem mondanám , hogy persze bőven elég , mert 2 db GPU oda fog verni rendesen és a radi okádni fogja a meleget! Nem kell fűtened a szobában! Szerintem olyan 60-65 fokig viszi le majd a GPU hőmérsékletet és pörgetni kell a ventit rendesen majd a radin! Arra vigyázz , hogy nagyon kevés házba megy be a 6cm vastag radi ventivel együtt! El ne számítsd magad! Szerintem a Corsair 800D -be is csak venti nélkül fér be! Bele fog ütközni a lapodba meg a Ram slotokba!
Viszont a 4.5 cm-es már nehezebben viszi majd el![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Motion_Blur
félisten
válasz SimonYana #6894 üzenetére
Csak 1 GPU-t kell elvinnie proci meg kevés feszt kér (4,4GHz@1.25V), még H100i-vel se megy 55 fok fölé.
EK oldalán írják hogy a 800D kompatibilis a 60-as radival, mondjuk azt nem részletezik hogy a ventikkel mi a helyzet. Majd lemérem
Keldor papa:
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
keIdor
titán
válasz SimonYana #6894 üzenetére
Befér a 60mm széles radiátor a 800D-be ventikkel, a gépem a bizonyíték.
Push-Pull-ba is beférne.
Nálam két darab GTX-780-at és egy 3770K-t elvisz egy 360-as és egy 140-es, 60mm széles radiátor.
GPU max temps: 44-46°C, CPU 60°C, de ott a CPU nem tudja leadni a hőt már a kis felület miatt.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SimonYana
addikt
válasz Motion_Blur #6895 üzenetére
Azt hittem a páros az a GTX780-ra értetted , de így már értem , hogy a procival. Így már vígan el megy! Vedd meg nyugodtan a 4.5cm-est , mert azt eladni is egyszerűbb mindég! A 6cm-es az már ventivel 8.5cm lesz és az már sok lesz szerintem! A normál 4.5-el nem lesz gondod!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
keIdor
titán
válasz Motion_Blur #6895 üzenetére
Beférne a 85mm széles "Monsta" is. Amiatt ne aggódj. Nálam hátra került a 140-es, de egy 120-as még beférne neked is a házba és akkor már bővítésre is lesz esélyed a jövőben, elviszi az SLi-t is.
Nálam majd egyszer lesz egy 900D is, megy bele két 480-as azt 35 fok lesz a VGA. Több nem kell, az elvinne 4 GPU-t is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest