- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz WaterWawe #6530 üzenetére
Referencia vs. custom hűtésről beszélt, nem pedig panelről. A Classified-nek semmi köze a referencia 780 Ti-hez. A referencia modell és az ACX között van durván 6.000 forint (ráadásul az ACX jócskán tuningolt is). Előbb tájékozódj, aztán írkálj.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tirexi
addikt
válasz Goldmen75 #6552 üzenetére
Hogy mennyit? Told fel max-ra meg a ventilátort 100%-ra, a GPU-t meg 1280Mhz-re minimum.
Go go go!!!Szerk.:
Ez csak tesztelés, hogy megnézzük mi a vége. Utána majd belövöd 24/7-re.(#6554) cyberkind:
Nekem csak 1.125V úgy, hogy még tuning is van. Szal én alulfeszeltem őket. (alap 1.15V)[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Goldmen75 #6557 üzenetére
Megnézted mennyi az ASIC-od GPU-Z-ben?
Nekem az egyik DC2 csak 1200Mhz-et megy feszemeléssel. (62%-os ASIC-el)
Nézd meg aztán meglássuk mi ott a gond.
Így kell megnézni: [link](#6556) westlake:
Játékokban kell tesztelni a VGA-kat nem ilyen humbug számolgatós szarokkal.
Ha a Crysis 3 kibírja az 1 óra folyamat játékot akkor stabil a VGA. Nálam legalább is így van.(#6560) hpeter10:
Elvileg a GPU minőségét hivatott megmutatni vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy minél nagyobb az érték elvileg annál jobban lehet tuningolni a VGA-t fesz emelés nélkül.[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz #Morcosmedve #6560 üzenetére
urban legend, mi szerint a gpu tuningolhatóságát jellemzi, de a valóságban nem feltétlen egyenlő a magas asic érték a tuningpotenciállal, ugyanúgy lehet anti tuning gpu is, asszem a szivárgással van valami kapcsolat
-
Tirexi
addikt
válasz westlake #6562 üzenetére
"Mégis miért kellene játékokkal tesztelni?"
Ezen most jót nevettem.
Talán azért mert a VGA-kat játékra szokás használni nem?A hónap kérdése.
Nem azt mondtam, hogy a Mario-val kell tesztelni meg a Pasziánsszal hanem olyan játékokkal amikről köztudott, hogy eszik a VGA-t. Szal érted West, mit akarok kihozni belőle.
(#6563) SzlobiG:
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Pár nap mulva én is büszke nv tulaj leszek
Elegem lett a 7990 driverbaxásaiból és rendeltem egy gtx 780tit
Ha megérkezik postolok pár fotótKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
westlake
félisten
Nevethetsz amennyit akarsz, a lényegen nem változtat. Ti játékra használjátok, mások meg munkára. Megint mások meg pénzt termelnek vele. Nem körülöttetek, meg a játékok körül forog a világ.
Igen, értem mit akarsz "kihozni" belőle, de nem szemellenzővel kell járkálni, mert akkor orrabuksz.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Tirexi
addikt
válasz westlake #6567 üzenetére
Sztem a topic lakók 95%-a a GTX 780-at játékra használja. De ez az ÉN véleményem.
A dobozban is ajándék játékot kapsz (ha kapsz), a driver is játékokhoz van optimalizálva és általában az ember a játékok miatt tuningolja a VGA-t.
Csak mondom.(#6569) Goldmen75:
Hát akkor előbb legyen csak 1200Mhz aztán mehet 10Mhz-enként feljebb. Valley-ben teszteld ki, hogy mi a max. Aztán ha ott meg van akkor próbáld meg valami VGA faló játékban is. Így szoktam tesztelni és mindig beválik.[ Szerkesztve ]
-
Marcsel
tag
én rendeltem egy 780ti ki támasztani vele az asztal lábát elég relativ mire való egy vga de ezek szerintem is játékra
Csak a végén lesz vége
-
addikt
Nem akar valaki streamelni twich re akinek a legújabb driver van fent (csak azzal megy) kíváncsi vagyok hogy tényleg nem fogja-e a vissza a gépet + minőségre van e olyan jó mint egy prémium "megoldás"
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz ImpersonatoR #6571 üzenetére
Milyen játékot szeretnél?
-
addikt
-
norb55
őstag
Nekem a GTX 780SLI csak monitorvezérlőnek kell. nézni a sok hülye hozzászólást a PH forumon. És jókat röhögni. Meg talán pár hasznos információt kibányászni a HSz-ből.
Sajnos a maximus 4 Extreme lapom tul buta z integrált IGP-re
-
norb55
őstag
Nekem a 680-is és a 480-is egy életérzés volt SLI-be 580-at kihagytam és kihagyom a 780Ti-t is.
Kicsit haragszok az Nvidiára, hogy nemtudta előbb kihozni a 780Ti-t. De majd megbékélek vele.GTX 780 is nagyon pöpec kártya, Ti nélkül is Ti hogy gondoljátok?
Azért jó ez a Local, sajnos az Nvidiának nincs hibája, nem tudunk csak arról beszélni, így kapjuk az ívet, nekem mindegy, nem a rangsorolásért írok, hogy PH félisten legyek.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz cyberkind #6584 üzenetére
El bizony. Olyan merges voltam rajuk......kiadtak egy nagyon csonka-herelt 780-at magasabb aron mint most a teljeserteku kartyat. Lassan-lassan ok is tanulni fognak, csak a pirosak minnel tobb jatekfejlesztokel fogjanak kezet.
Aztan amikor boldogan megvettem a 780-at.....bioshock= jatszhatatlan, sniper elite v2= random fagyas, tomb raider= random fagyas, sniper gw2= piros ho, villogo grafika.........csodas erzes volt.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz tom 007 #6593 üzenetére
Nem tudom. Nalam tokeletesen mukodik, ha gond lesz akkor veszek 290X-et vagy 780Ti-t. Nem vagyok fanboy.
@Tirexi: amennyire zolden latnak itt akkor sem mondanak ha volna. Nalam az elso driverek xarakodtak...es sok masoknak. Majd ha lesz kedvem linkelek youtube-videokat.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
tom 007
tag
válasz BlessedElroy #6588 üzenetére
"Sosem aggódom a jövőért. Mindig túl korán eljön." Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest