- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz SzlobiG #6352 üzenetére
Én bízom abba, hogy az Nvidia is elő fog állni valami hasonlóval, viszont megmarad a stabilitás is .
Egész piac a versengésről szól, ki tud többet kínálni a másiktól. Mire az eggyik gyártó megalkotja a saját fejlesztését, rövid időn belül , álltalába válaszól a másik gyártó, az örökös versengés.Rengeteg tartalék van még a GK110-be is .
-
törölt tag
Nem akarom megzavarni az eszmefuttatásotokat de elhiszitek, hogy amd 30-50%-al gyorsabb lesz mint nv? Gondoljátok, hogy nvidia lehúzza a rolót ? Szerintem ezt ti sem gondoljátok komolyan. Hány ember lenne munkanélküli hirtelen? Ha amd jelentősen gyorsulni fog akkor nv is. De jelenleg a custom hűtős 290x olyan jól sikerült, hogy nem éri utól(a játékok többségében) a ref!!!!!780ti-t. Na b@sszameg leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6354 üzenetére
Pontossan, én is erre akartam kitérni, idáig még soha nem volt akkora külömbség. Mantle-val meg hitegetnek csak, tök felessleges addig mondani róla bármit is még megnem jelenik. 290X is mekkora durranásnak lett beállítva, aztán egy tuningolt 780-at alig bír beérni. Remélem a Mantle azért kicsit nagyobb szám lesz, az AMD-s tulajok is tudjanak már kicsit örülni valaminek . Mantle meg szerintem a gyenge AMD procik miatt jön inkább, hogy levegye a terhet a gyenge AMD procikról .
Nah jó nem szidom jobban az AMD-t, remélem valami használhatóval rukkol elő, nem hoz csalódást azokra akik hisznek benne.
-
blaca83
őstag
válasz SzlobiG #6349 üzenetére
Nem vagyok elvakult Nvidia és Amd fun sem, mert mindig ott teszem le a voksomat ,ahol Ár/Érték/Teljesítmény alapján a legtöbbet kapom és stabil is a rendszer.
Mind a két oldalról rengeteg VGA-m volt de az elmúlt 1,5 évben mindig az Nvidia mellett kötöttem ki végül, mert a várakozások + ígéretek ellenére a végeredmény mégsem az lett amire számítottunk:
-Erős, jól húzható a VGA, de a driverek szarok és folytonos idegeskedés a gép előtt.
-Kijön a 290/290x és rátesznek egy olyan hulladék hűtőt,hogy csak vízzel,vagy más nem gyári léghűtéssel lehet normálisan használni.
-Proci téren megváltást vártunk a "Bulldoser"-től ....és harmatgyenge lett.
-"Majd a 2. generációs Bull"....(Az is sz@r lett)
-stb
-stb
-stbValahogy azt érzem, hogy a legvégén mindig elcsesznek valamit a "Piros oldalon" pedig az elgondolás nagyon jó... (lenne)
Ezért kicsit kétkedve állok Én is a"Mantle előtt"....
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Zorel
senior tag
Akkor neked is még egyszer leírom, hogy custom-ot írt Players. Ezzel a ref mocsokkal pedig ne is gyertek...említésre sem méltó.
(#6360) blaca83: +1! 7970-ről váltottam 670-re mert pár hét után annyit idegeskedtem a driver miatt, hogy inkább hagytam az egészet. Amíg AMD kézben van a Mantle addig az sem lesz tökéletes,
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz BlessedElroy #6363 üzenetére
@zorel:Tehat a custom hutes is olcsobb a 780Ti nel akkor mirol beszelunk?
@elroy1980:koszonom a linket!@mindenki:Miert veszitek fel a szemellenzot es csak zoldet lattok?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
SzlobiG
félisten
Gondoltam, hogy megint flame lesz.
Fejezzük be itt, vagy ott a vs topik.
-
beci43
senior tag
Valószínűleg az AMD fanok azért offolnak ebbe a topikba,hátha megint bekerülünk a fáradt gőzbe.Szerintem nem a topikot,hanem az off bajnokokat kéne oda tenni.
-
-
-
Tirexi
addikt
-
MrM94
addikt
Nv vel tobbet szivtam driverrel mint radeonnal.Jelenleg se veszi vissza az orajelet,friss win.minden olyan alkalmazas leallitva ami hasznalna a 3d profilt,erre sehol semmi.szal itt megin elo pelda h nv is megeri a penzet.a tobbi nv driver problemamrol meg inkabb nem is beszelek.
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #6385 üzenetére
A gyári vga biossal nagyon szép eredmény.
-
MrM94
addikt
Nos,ezek milyen eredmenynek szamitanak?+155mhz core/+300mhz memo alapfesz 1.162[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Nem kapálózni kell hanem szépen sorban elkezdeni végigmenni a dolgokon.
Szóval a te gondod az, hogy nem veszi vissza a 3D órajeleket az asztalon.
Ez CSAK akkor igaz, ha olyan program fut a háttérben ami használja a GPU-t.Nekem is volt ilyen gondom, de kalimpálódás helyett megoldottam. (a rutin meg az évek )
Először is meg kell nézni milyen programok futnak a háttérben, lehet az akár egy hardvernek a programja is. Tesztelés képen minden ilyet kikapcsolni.
Aztán a driver-ben át kell állítani az Energiagazdálkodást Adaptív-ra és csak annál az alkalmazásnál vagy játéknál kell Maximális teljesítmény előnyben részesítésére amelyiket használod. (én is így csinálom)
Na menjünk így sorba. Aztán ha még mindig nem jó akkor mehetünk tovább Mr.
(#6385) Motion_Blur:
Szép eredmény. Na ugye, hogy tudja a dolgát az NV. -
Goldmen75
őstag
válasz Motion_Blur #6385 üzenetére
Van walley teszted 780ti alappal?
-
BlessedElroy
senior tag
-
MrM94
addikt
No,koszonom elsosorban ,hogy segiteni probalsz!Ezt ertekelem.
Chrome/winamp/skype/evga precx/fbmessenger kb ennyi fut a hatterben.
Namost a chrome hasznalja a vidkarit,de ha kiixelem,akkorsem all vissza 2d be,a tobbi nem hiszem.
NV controlpanelbe mar atallitottam az energiamarhasagot adaptivra max performansz helyett.
Ha lekapcsolom a prec x et akkoris marad az 50 fokos kartya,mar a tuningot is leszedtem.teljesen alapon van.Most adok egy restartot elobb utobb igyis rajovok mi az anyja kinja program az ami 3dbe tartja az orajelet..
Amugy szolj valamit a fentebbi tuningeredmenyeimhez,mennyire jo vagy nem.@elroy1980:nem ertem a kerdest.egy laza referencia gyari biossal..alapfeszen ha ez erdekel
Ha jol tudom ha diszkret vgat raksz be mindig ki lesz kapcsolva az igp.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Nos a tuning eredmény teljesen jó. Azzal nincsen gond.
A gond azzal van, hogy ezek a programok nekem is futnak kivétel az fbmessenger és még is alapon mennek a magok.
Itt egy kép:Ráadásul a Chrome-al videót is játszok éppen. A GPU-k azok meg 30 fokosak.
FBmessenger-t is kapcsold ki úgy is nézd meg.
Ja és milyen oprendszered van?[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
nyóóóóócpontegggggy.
Adtam egy uninstallt a precisionnek most visszaveszi.Regebben az AB szarakodott igy Vega precisionnel meg ment rendesen.Fene se erti ezt mar.most leszedek egy AB-t.szerk.EVGA prec ben nem volt berakva a kboost.
Csak ilyen keveset dob tuningba?+155 mhz re?[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
-
MrM94
addikt
válasz BlessedElroy #6394 üzenetére
[link]
Ilyen,nem superclocked nem acx hanem sima referencia.@tirexi:vegulis nWEEDia
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest