- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Pttypang #24554 üzenetére
Azok bizony, bár eléggé önfejűek. Mi talán 4 hónapos korában vettük át a korábbi családjától Artúrt, mert panelban laktak és akkor kezdett el megnyúlni, már nem volt olyan kicsi és a gyerekek sem voltak érte annyira oda és sajnos el is rontották kicsit a kutyát, mert nem vitték eleget más kutyák közelébe, mindig csak a panelban volt szegény, úgyhogy nagyon hozzászokott, nálunk is leginkább a házban érezte csak jól magát, néha ugyan kiment, de többet kellett volna szerintem. Sétálni szeretett, csak nekünk volt gond, hogy mindig figyelni honnan jön másik kutyás akkor elvinni másfelé, mert rögtön neki akart támadni. Emberre soha, még talán a macskákra sem haragudott annyira mint másik kutyára. A lovakkal meg érdekes volt a történet, mert a póniló is akkora volt neki, mint vizslának a rendes ló és mégis odament, megszaglászta őket, nem félt tőlük. Egyedül akkor viselkedett nagyon szépen kutyákkal, mikor kaptam meghívást egy kerti partyba és nem volt otthon más csak én, tehát Artúr rám maradt és nem tudtam otthon hagyni, mert sírt a kapuban utánam, viszont ott meg 2 nagy farkaskutya volt mindig a kertben, de akkor meg se szólalt, befeküdt 1 pad alá és ott volt 3-4 órán keresztül, 1 morgást se hallottam, de valahogy a 2 németjuhász se akarta bántani, először megszaglászták, aztán annyi. Na ígérem itt most befejezem, majd max ha meg lesz a kiskutya akkor írok megint kutyákról. Találtam egy aranyos képet Artúrról, ezzel zárom részemről a témát.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pttypang #24557 üzenetére
Pedig igazán kikelhetett volna belőle egy titan
Szerk.: hogy jól leolvassza a tápomat, ha már a 970-es eddig nem tette meg. Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem minden játéknál kapcsolja fel a turbot, okés, hogy az alap órajellel is szépen elfutott pl a NFS Rivals,meg most a Thief is, de eddig csak 3D Mark alatt láttam azt a magasabb órajelet amire büszke lehet a kis Giga kari.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz shteer #24560 üzenetére
Örömmel látom, hogy van aki olvassa még a topic-ot
Igen, ez egy GTX690-es. Sajnos nem ad képet, de mivel langyosodnak a GPU-k rajta ezért gyanítom, hogy csak el van flash-elve...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
Én is élek még, motor is jól van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
Akkor lassan együtt a csapat!
Jó tudni, hogy még sokunknak a kedvencek között a topic!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
Üdv all! Ha van megfelelő topic irányítsatok oda. Shadowplay-al kapcsolatban kérdeznék mert már lassan idegrohamot kapok. Ambient track-eket gyártanák és ehhez fel van lőve hogy az utolsó 10percet rögzítse. Fel is veszi, de főleg az első percekben hanghibákat produkál: hol halkabb hol hangosabb pattanás szerűséget mint ha a közelben egy nagyfogyasztó kapcsolna fel és okozná ezt. De elég életszerűtlen hogy minden 10percben elszórtan vannak ezek a hibák többször is, meg tök mindegy hogy kora este/késő este/éjjel rögzítek, pattog legfőképp az elején néhányat de van hogy közepén, vége fele is.
Mit lehet ezzel kezdeni? Az oké hogy kivágom, mert ki lehet. Van amelyiknél simán vágom mert nem adja ki ha a hiányzó részen összetolom kicsit a hangsávokat képestül, de van olyan eset ahol ezt nem lehet egyszerűen megcsinálni mert vagy másodperceket kell vágni vagy újra kell venni az egészet. Szóval plz help, és előköszi!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
DonMedve
addikt
Akkor, ha már így összegyűltünk megkérdezem. Nincs valakinek elfekvőbe a fiók alján egy működő 9800GTX; 8800GTS(G92) vagy hasonló kaliberű kártyája olcsó pénzért? Már nem igazán gamelek, Asszonypajtás szokott Diablo 3-at játszani, annak kellene valami kütyü amin elketyeg egy aránylag élvezhető fps-el. Erre a fennt említett kártyák bőven elegek lennének. Nézegettem az aprót, de nem is nagyon van, meg félve veszek bármit, sajnos eléggé "felhígult" az apró.
Voltak jó kártyák, de mint kiderült utóbb a jó öreg lassan 10éves Corsair tápom a halálba üldözte őket. Nem tudom mi lehet vele. Működik minden, de a VGA-kat vagy lassan vagy gyorsan kinyírja.Már mindent kicseréltem a gépbe csak a táp maradt a régi, és halódtak a VGA-k. Utoljára egy GTX560 gyilkolt meg. Most egy fostalicska Codegen van bennt a gépbe, egyik haveromtól kaptam köccsönbe. Előre is köszi, ha esetleg tud valaki segíteni."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laraxior
titán
Nekem jelenleg egy GT 720m van a laptopban, asztali még nincsen, de még idénre tervezek egyet, mert uncsi már ez
Még a motorcsere projekt előtt talán belefér"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
Sziasztok!
Elkezdte megadni magát a Logitech Z-2300 bal oldali hangszórója. Tud esetleg valaki erre szerelőt vagy valamilyen beszerzési forrást? Ebay-en eléggé horror áron adják, nem fogok kiadni 20K-t érte, mikor egy új szett 40K a Z623-ból.
-
őstag
válasz shteer #24576 üzenetére
Rádugtam laptopra is és ugyanaz a jelenség: mély hangoknál torzít, de csak az, a másik nem és a mélyláda sem szól, tehát ha halkabban hallgatom akkor is csak a bal oldalinál hallom, illetve néha sistereg kicsit vagy épp nem szól. Láttam írták fórumon a "távirányítót", de azt hiába kezdem el csavargatni, nem reagál rá, tehát nem változik semmi, csak ahogy kell lennie megy a hangerő fel vagy le, ezért gondolom, hogy a hangszóró lesz az. Vista volt a laptopon, gépen win7, tehát még csak ez sem lehet a gond.
-
shteer
titán
válasz KillHates #24569 üzenetére
Attis!
Te ennek örülsz vagy elsírtad magad?
IFA 2015: az Intel nem tervez több foglalatba illeszthető mobil processzort
szerintem jónak tűnik..
-
nagyúr
válasz shteer #24579 üzenetére
Szia! Hát nem is tudom... Mindenesetre erősen leredukálja a kókányolók körét, nem lesz házilag CPU bővítés amit az AT technológia bevezetésével már eleve szabotált pár modellnél az Intel.
Több munkát nem fog hozni, mert az Intel annyira speciális technológiával ülteti fel a chipeket,hogy a hagyományos rework-öt nem nagyon bírják a 6-7-ik generáció feletti termékeik...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
Hellosztok!
Eléggé blődséget fogok kérdezni, de fontos lenne tudnom.
A steam a jelenlegi SSD-mre van installálva, viszont a steam-es Mortalom meg egy másik winchesterre.
Na most úgy néz ki jövő héten rendelek egy új SSD-t, mert a jelenlegi kicsi, úgyhogy azt kiveszem a gépből és az új megy be a helyére új tiszta op. rendszerrel. A Mortal el fog indulni ha feltelepítem a steam-et az új ssd-re vagy azt is újra kell raknom?A Watch dogs van még fent az ssd-men, az viszont uplay-es, ott megmaradnak a mentések vagy ha újra telepítem a WD-t akkor kezdhetem elölről?
-
nagyúr
Szia!
Hát én újra nem telepíteném a rendszerem semmi pénzért!
Akkora cumi a kismillió bizbaszt beállítani, meg persze a programok referenciáit megint kikotorni, krekkelgetni amit kell stb...
Én a clonehdd-t használom; tud pendrive-ról bootolni, de gondolom van még SATA hely a gépedben, szórd fel oda az őj SSD-t, ha nem egyforma akkor tud arányosan is átméretezni a program, de szabad kezet is tud adni. Áttolja kb fél óra alatt a komplett rendszered. Ami fontos, hogy a 4k aligment be legyen pipálva másolás előtt, mert a TRIM azt szereti!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
Megjött, öröm és bódottsá!
-
őstag
válasz shteer #24586 üzenetére
Jóféle, bár tisztában vagyok vele, hogy az 500-asok között a leglassabb szinte, meg csak 3 év garis, mégis szerintem van olyan jó, mint a Vertex 3 volt, csak ugye erre jóval több ráfér, a win10 valamiért kékhalálozott, pedig már fent volt minden és 2 órája használtam, nem akart elindulni végül az op. rendszer, úgyhogy ment fel ismét a Win7.
-
őstag
válasz shteer #24588 üzenetére
Meglett
Azért reménykedtem, hogy tényleg nem a gépnek van baja, lám úgy néz ki lekopoghatom, mert win7-el már nem is tudom hány órája szépen megy, sajnos sok win frissítést tölt le, valami 144-et, jeesszus.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz shteer #24590 üzenetére
Utáltam a menüjét, mondjuk a Win10 se nagyon hajaz a Win7-re, inkább win8-ra, de legalább jó gyorsan betöltött. Na mindegy, Win7 64bit maradt, most vettem nemrég 2400MHz-es memóriákat, mert idegesített, hogy hiába húztam a vga-t meg a procit a Watch Dogs 30-60 fps között ugrált és néha úgy láttam begyorsul, néha belassul. Most 50-60fps között mozog így, abszolút nem zavaró vagy csak nagyon-nagyon ritkán. Remélem idén már nem fogok költeni pc-re, max ha a Logitech Z2300 bal oldalija végképp megadja magát, arra az esetre már kinéztem egy jó kis Microlab solo 9C-t.
Nálatok mi újság? Sehol senki.
-
őstag
Ma találtam megint 1 újdonságot a gépen, mégpedig a geforce experience-ben a led visualizert, amivel a vga oldalán lévő led feliratot (ami nálam windforce) lehet villogtatni, még zenére is, hát valami eszement jó húzás ez.
-
őstag
Sziasztok!
Visszatérve erre a geforce experience villogtatós marhaságra: miért kell minden indítás után újra beállítani? Valahogy nem menti el a geforce experience, tehát bekapcsolás után csak világít a kártya oldalán a felirat és a menüben is defaulton van.
-
Laraxior
titán
Ugyfest visszatertem az asztali vonalra, termeszetesen nV kartyaval...de még epülőfélben vagyunk
Egyelőre annyi a fix h 1150-es rendszer, de latom a normalis videokartya még mindig aranyárban van..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #24597 üzenetére
mit értesz "normális" alatt?!:..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest