- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Laraxior #24399 üzenetére
De sz@r duma; ez olyan mint amikor ráveszed az asszonyt a hátsó ajtóra csakazért, hogy ne kelljen antibébit szednie.... Mintha áldozatot vállalnál, közben a perverziódat éled ki!
Szóval a moci sem fog elmenni 3 literrel (persze ha tolod....) de legalább élvezni fogod az utazást (jobban mint az autóval)
Nekem az Astra (1.7 Isuzu típusú varrógép) elvan 5 liter gázolajjal, mégis a Spidermax-ot nyúzom, ha tehetem pedig az is bekapja a 4-4.5 lityót alsó hangon. Ha meg csavarom a szarvát akkor rendesen megjön az étvágya. Márpedig csavarni azt kell. Nekem ne mondja senki, hogy aki motorozik, nem megy nyélgázon, ha teheti
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #24403 üzenetére
De szép malac! Használd egészséggel!
Ha jól tudom ez már a dupla pillangószelepes, számítógép vezérelt befecskendezéses motorja van. Brutál erős vas, és már lent is eléggé jól húz. A vezérlése még láncos,így nem fenyeget a veszélye annak, hogy elszakad a szíj, de mivel a lánc meg nyúlik ezért erre érdemes odafigyelni. Csúnya zörgéssel és csattogással figyelmeztet gáz elvételekor a gyors után állításra (ha már a feszítő teljesen kivan) illetve a cserére. Mivel nem egy mai konstrukció (de nagyon jó gép) ezért hajlamos az olajból lefetyelni viszont biztosítva van rendesen mindenhol.
Szerk:
majd elfelejtettem; ha tudsz illetve lehet, akkor rakj rá bukógombát. Kicsit elcsúfítja a gépet, de ha eldől (akár egy rossz letámasztás miatt) akkor nagyon hálás befektetés...[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #24404 üzenetére
Valószínűleg el fog dőlni, velem együtt, de igen azt mindenképpen tervezem rá.
Köszönöm a hasznos tanácsokat.
Már nagyon várom, sajna még két hetet kell várnom rá"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz Laraxior #24405 üzenetére
Nem fog eldőlni! Így nem állunk hozzá!
Számolj azzal, ha ez alá szorul a lábad és nincsen rajtad vádli fölé érő motoroscsizma, akkor oda lehet elég könnyen a hétvégi dizsizés egy pár hónapig
A motorosruha még ha "krúzolni" is mész, NAGYON FONTOS! Én csak kiugrottam a szomszéd faluba a haveromért ingben-gatyában. És csak kb 30-al félreálltam a buszmegállóba, ami frissen volt felszórva homokkal, alatta sunyi olajfolttal. A balesetin töltöttem a délutánt; kaptam pár öltést a könyökömbe meg egy csini csövet, cserébe ott hagytam a fél könyök ízületem meg mindenféle porcogót azóta sem tudom kinyújtani teljesen a bal kezem.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #24406 üzenetére
Tanuláskor is rajtam volt a bakancs ami térd alá ér, és nagy szolgálatot tett, mert a bólyánál eldőltem, és tényleg alatta maradtam. Csak az 280kg-os motor volt, ezeréves őskövület tanulómotor
De azt megtanultam, hogy sportcipőben nem motorozok. Egy kesztyűt kell vennem és egyelőre ennyi. A nadrág és a felső majd tavasszal. Most már úgyse lehet nagyon menni, esős időszak jön"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Youtube-on 260-at találtam, de nekem még sok-sok év kell, hogy megnézzem mi a vége. Még a Lagunának sem tudom, azzal is csak 210-et mentünk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
Hi all!
Egy kis helpet kérnék, valami anomália van a netemmel. Talán 1 hete ha meg van a wifirouter + most usb-s wlan adapterem van a pc-mben, mert ugye az alaplapi csati tönkrement. Egészen tegnapig ha csak az én gépem fogta a jelet akkor 1.2MB/sec sebességgel töltöttem lefelé, tegnap óta viszont nem hajlandó 900kb/sec fölé menni és nem értem miért. Nem csatlakoztatok mást sem wifin sem kábelen, nem hiszem ,hogy valaki feltörte a 8 számjegyből álló wifi kódot ÉS ugyanakkor a speedtest.net szerint meg van nem hogy 10Mbit, hanem 11! Többszöri lefuttatás, több különböző időpontban, de ugyanakkor utorrenten még sem megy ha 10 dolgot töltök is le egyszerre 900 fölé. ami kicsit azért idegesít, olyan mintha ott valami limit lenne. Nem birizgáltam semmilyen beállítást se win-ben, se utorrentben. Ha tudom megnézem szülők gépén is, hogy ott mennyivel tölt, de ha felmegy 1.2-re akkor kész leszek.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #24403 üzenetére
Oszi!
Gratula a gépezethez, de tényleg óvatosan! Lelj benne sok örömöt!
Elmör
jól értem, hogy csak a torrentkliens van meflassulva? Én biztosan megpróbálnám reégebbi/újabb verziókkal. uTorrent nem egy betondtabil program, nekem is okozott már bosszúságot, nem egyszer...
#24413: persze a szolgáltatónak is van "némi" beleszólása a sebesség alakulásába.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
őstag
Végül tegnap éjszaka még néztem, elérte az 1.1MB-ot, de nappal nem igazán akarja, akkor biztos ennyire terhelt a hálózat vagy mi, szóval nem szóltam, ennyit tud sajna csak most.
Köszi Játékos, szerencsére a letöltések mennek, most is végülis 1MB és 900KB között, éjszaka már hozza a formáját.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
No, helyzet a következő. A zöld GSXF-et elvitték előlem. Ezért másik után kellett néznem.
Találtam is egy másikat, újabb évjárat, árban köbö hasonló,színre pedig, hasonlít a Lagunámra
Ezzel már biztosra megyek, lefoglalózom jövő hét péntekig.
Képekkel, majd jövök"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #24416 üzenetére
-
őstag
Sziasztok!
Erősítsétek meg légyszi, hogy jól gondolom a következőket, itt vannak a tények:
- a pc-m a villám óta (ami elvitte az alaplapi netcsatim, illetve annak a chipjét) random módon kifagy
- a kifagyás van, hogy játék közben történik, de legtöbbször amikor csak éjjel ott hagyom tölteni, nem kapcsol le, nem indul újra, csak kimerevedik a kép, illetve előtte sztem eldobja az usb-ket, mert se az egér nem világít, se a netnek a tálcás visszajelzése (usb stick-ről megy most a wlan)A lapom garis, bár gondolom nem 1 hetet kellene a gépet félretennem, hanem inkább 3-4et. Remélhetőleg csak a lap ment tönkre, vagy szerintetek a ramok is kukák lehetnek, esetleg más is?
Mivel jövőre úgy alakul valószínűleg, hogy a pc-m itthon marad én meg megyek el, akkorra gondoltam a leadását és gariztatását, de ha így használom tovább nem fog szétqrni nekem valamit? Pl. proci vagy ramok, esetleg ssd vagy winchester? Általában órákig úgy tűnik, hogy semmi gond, de van, hogy már bekapcsolás után nem mozdul az egér, se a bill-re nem reagál, zombiként viselkedik, újraindítom utána jó órákig.
Mondjuk lekopogom minden garis a gépben, de nem szeretném ha a winchesteren lévő adatok elvesznének.A leadást azért szeretném halogatni, mert erről nézek úgymond tv-t is, tehát a játék részét még megoldom az Xbox-al, de akkor filmek kilőve, illetve a másik gépen lévő netet sem birtokolhatom mindig.
Lehet kellene vennem egy másik alaplapot, amikor megjön a garis azt meg eladni, fú de nincs kedvem szétszedni a gépet meg újra összerakni, kábelezni, pasztázni, esetleg még telepíteni is.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
válasz shteer #24420 üzenetére
Igen, ez engem is idegesít, de éjjel meg is álmodtam, hogy el fog hagyni engem ez a lap egyszercsak a napokban, úgyhogy megrendelek egyet ma, talán hétfőre ideér, holnap amúgy sem érek rá átvenni, bár megyek Bp-re, de más elfoglaltság lesz (autóprogramozás).
-
Laraxior
titán
és itthon...
az első közös utunk is megvolt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #24425 üzenetére
Grat! Sok balesetmentes évet és széles utat!
"Most már úgyse lehet nagyon menni, esős időszak jön"
Tévedés. A motorosok 70% papírkutya, nem motoroznak fos időbe, aztán ha beüt a mennykő, és pont útközben vannak, bénáznak, esnek. Esőbe is tessék motorozni. Nem azért mert olyan nagy feeling, hanem mert túra közben is elkaphat, és nem lesz rutin.
Én -22 foktól elkezdve a 30cm friss havon át, jégen, ónos esőben, a monszunban, minden körülmény között motoroztam. Nem direkt, de ha sokat motorozol, belefutsz. Simán nov végéig lehet tolni óvatosan. De volt olyan is, amikor december közepén túráztunk 14 fokban. Szinte sosem tettem le télen, csak akkor amikor napokig tartó hóvihar volt, és az udvarban 50cm hó volt.
220 környékét fogja tudni biztonsággal a motor. Hiába tud többet fizikálisan, a futóműve és a fékrendszere határeset már ekkora tempónál is. Mentem 600-as és 750-es verzióval is, 1000-es Gixxer után nem volt túl nagy élmény, de első motornak még lehet akár sok is. Úgy hogy óvatosan!Más: Ismét a zöld táborban tanyázok, egy Giga GTX970 G1-el.
GPU 1500Mhz felett tud kicsivel, a memória pedig 7900-8000Mhz között lesz valahol a vége.
Vettem még egy Intel 530-as 240GB SSD-t is a héten, úgy hogy a hét a gép fejlesztés jegyében telt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoltanz
nagyúr
Vesevédős ruházat már ilyenkor ajánlott. Valamint valamilyen térdvédő, mert az enyémek már ropognak rendesen.
-
Laraxior
titán
Lattalak a 970-980 topikban
A 100-200-as tempó egyelőre várat magára. Még kezdő vagyok, a motor is új, még magázó viszonyban vagyunk"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
válasz shteer #24430 üzenetére
Azért a 290/290X monstrumabb. De Ilyen 1500/7900 felett simán átlépi a 290X-et.
olt sima 290, volt X is, de csalódást keltő volt az MSI 290 is, és az Asus DirectU II is. Teljesítménybe ugyan jók, de forrók, és mind a kettő anti tuningos volt. Az MSI az nagyon trágya volt. 90 fokos GPU és nem volt benne 60Mhz-nél több. Asus hűvösebb volt valamivel, de ott az alap 1050Mhz-hez képest csak 30 Mhz tudtam húzni.
Ez a Giga 970 G1 OC eddig egy remek kártya. 90k volt mellesleg. 40k-val olcsóbb, mint a 290X.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
És még egy jó 90-el olcsóbb mint a 980GTX.
Gratula a kártyához!!
Nálam most az X360+Forza Horizon 1-2 meg a Kinecttel a Just Dance megy, pc-n csak néha nézek filmet meg Saints row 4-ezek ha épp olyan van.
Most meg kocsit mostam, holnap a Ringen lesz az évadzáró Honda találkozó, remélem nem lesz semmi gond, igaz 402 métert nem tudok gyorsulni, mert a programozó 6 hétig hitegetett, hogy jó lesz neki, úgyhogy jövő héten viszem másikhoz, elegem van belőle.
-
-
Laraxior
titán
Meg is kaptam az első csekket a fakabátoktól... szabálytalan előzés, záróvonal átlépése, stb...
-
Laraxior
titán
Utánam is utánam jöttek és úgy állítottak meg
-
Laraxior
titán
válasz shteer #24440 üzenetére
Az előzéssel volt a gond, a sebességemre még nem lehet panasz, épphogy nyaldosom a 100km/h-t... de inkább olyan 80 körül utazok, még idegen nekem ez a nagy szél, főleg ha jön szembe egy kamion, amikor elhalad mellettem utána kicsit félelmetes...
-
őstag
válasz Laraxior #24441 üzenetére
Apum is azt mondja, hogy neki meg van nagymotorra a jogsija, de fél rajta, ezért nem is vett soha vagy ha volt is neki már nagyon régen eladta. Persze ez még a 70-es években lehetett, akkoriban gondolom nem volt nagy választék és főleg olyan szuper motorok mint ma, de ma meg már 60 éves kor felett van, nem lenne neki biztonságos.
-
zack
nagyúr
válasz Laraxior #24441 üzenetére
Majd megszokod. Kamionokkal pedig óvatosan. Nem görcsösen erősebben rá kell fogni a kormányra.
De nem a szembe kamionokkal van a baj, hanem amikor a belső sávba elmész mellettük, és amikor kijössz szélárnyékból...Na az a zorall. Tetézi ezt még ha van oldalszél is a kamion felől. Főleg 150 felett.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoltanz
nagyúr
Főnököm 10 éve 64 évesen kezdett el motorozni, 1200 BMW. (igaz, sztem a kardános, szíjasok felejtősek, egy igazi moci legyen láncos, lásd Honda, esetleg Ducati)
A magyar BMW motoros klub tagja (fő támogató), sokat túrázik ma is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zoltanz #24444 üzenetére
Az szép teljesítmény
Azt már régebben szerettem volna kérdezni, hogy mennyire normális jelenség, ha mondjuk egy 30GB-os fájl van torrenten letöltés vagy feltöltés alatt és még nincs kész, de le kell kapcsolnom a gépet, majd később visszakapcsolva még jópár percig csak ellenőrzi a fájt és nem használja. Ennyire lassan pörgeti a Samsung F1 winchestert ekkora fájlnál? Ez 750-es winchester és néztem, hogy mindegy, hogy 200 vagy csak 40GB szabad hely van rajta, az ekkora fájloknál szinte fogja a gépet amíg nem ellenőrizte le. Szóval ez így okés?
-
őstag
válasz shteer #24446 üzenetére
A rendszer az SSD-n van, ahogy a programok is mind, csak tárolónak használom a winchestereket. Végülis nem úgy fogja, hogy akkor nem lehet addig használni a gépet, de van amit olyankor kicsit tovább tart megnyitnia vagy csak később lép át úgymond másik feladatra, azért még elélek vele, csak nem hittem volna, hogy ez még nem fejlődött ennyit a gépemmel, de aztán ki tudja, lehet csak a villám óta van így, ami azért bezavarhatott.
-
őstag
Helló mindenki!
Ki mit venne a helyemben a mostani alaplap helyett? (Giga Z77X-UD3H)
El kell küldenem gariztatni, viszont a lefolyását én nem bírom kivárni.Eddig csak az Asrock Z77 Extreme 4-el szemeztem, de meghallgatok bármilyen hasznos tanácsot, infót. Max 30-35 ezer Ft-om van most erre, a lényeg, hogy minél több usb legyen (3.0 is kell, sőt előlapi kivezetéshez is), Sata3 szintén és ha néhanapján meghajtanám az i7 3770K-t akkor stabilan tudjon benne működni. Scythe Mugen 3 Rev.B, MSI 770GTX Twinfrozr II, 2X4GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance ezek mennek bele a régi konfigból.
Ma csak 4-szer fagyott le a gép, egyre inkább nem akar működni és sztem a lap lesz a ludas, mert először eldobja az usb-ket, aztán megy be zombiba, vasárnap jó lenne szétkapnom és hétfőn már új lappal indítani a hetet a régit meg gariba küldeni.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest