Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Cs.Orsolya #16636 üzenetére

    Mint mindig most is magamból indulok ki:
    Én a legutóbbi kapcsolatomat már akkor lezártam, amikor úgy gondoltam már vissza rá h jó hogy végre megszabadultam tőle. Pedig ő szakított egy héttel a születésnapom előtt (naná hogy nem köszöntött fel :U de jobb is így) és még mielőtt végleg elváltunk, azt mondta hogy bármikor hívhatom és bármikor találkozhatunk mint eddig, csak nem akar kapcsolatban lenni velem.
    Ahhoz képest két héttel az eset után ott volt egy rendezvényen amin én is, és úgy csinált mintha soha életében nem ismert volna.. Pedig előtte meg azt kérdezgette mikor veszem már el..
    Közben rájöttem azóta hogy valaki másért hagyott el csak gyáva volt elmondani, meg nem tudott volna biztos észérveket hozni a másik mellett velem szemben max h az (nem tudom) valszeg jobban áll anyagilag.

    És mivel egy elég gusztustalan módon intézte el ezt a szakítást én úgy zártam le ezt az egészet mintha mi sem történt volna. Számomra ő már meghalt és nem létezik nem akarok hallani róla és azt sem akarom hogy engem keressen. Akármilyen boldog is voltam vele nekem ő nem emlék hanem kellemes tapasztalat is a rossz mellett.

    Ha meg véletlenül találkoznék vele bárhol, nem fogok vele törődni simán elmegyek mellette még ha bele is néz a szemembe. Egyébként meg ő az egyetlen ilyen ribanc, a többiekkel semmi gáz nincs, egyrészt mert nem keresnek másrészt meg ők őszinték voltak és ennyi volt a titok nyitja.

    Hja és van egy kivétel is, akit nem zártam le, vele még össze kéne jönnöm mert kivételes eset. Ez egy olyan fura eset ami talán lezáródna még egy kellemes éjszaka után :D bár ezt nem tudom mert – ha lehet ilyet mondani – akár potenciális feleség.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák