- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz golyani #17101 üzenetére
Szerintem meg legrosszabb esetben az van hogy otthagyott a nő egy másik valakiért és úgy tűnik hogy ezt eddig nem tudtad.
Legalábbis ennek olyan szaga van.
Amúgy akarsz még valamit az extől azért töröd még rajta a fejed? Vagy ha nem akkor mért?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
golyani
őstag
válasz Apollyon #17104 üzenetére
nem töröm rajta a fejem. csak ugye fentebb írtam a szakítás elméleti okát ami a valóságban szvsz nem igen állja meg a helyét. ezt meg h most együtt szilveszterezett a sráccal ezt most mondta el, én meg elmondtam neki a verziómat, ő meg azt mondta h nincs köze ahhoz h szakítottunk. ennyi. nem változtat semmin. nem töröm rajta a fejem mert felesleges
ja meg én is tudom h legrosszabb esetben ez van, csak akkor legyen benne annyi gerinc, hogy ha ez van akkor elmondja, és nem kertel.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
hm, hülye vagyok
egy hirtelen öltettől vezérelvemegkérdeztem, hogy átjön-e holnap filmezni. a válasz nemtudom volt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
Srácok & lányok, itten senkinek sincs magánélete IRL?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
dragonfx
veterán
válasz bandus #17107 üzenetére
ejjj elég bukoszaga van nem kellett volna idővel...
Szerelmes vagyok?..nem tudom
tegnap a ribi ...dobott egy üzit....elég kemény hangvételű nem reagáltam.de szegény nem tudom mit akar elérni ezzel...ennél lejjebb magát már nem vághatja nálam.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hát az úgy vót, hogy jöttem hazafelé a munkahelyemről, erre elém ugrott egy rabló, nekem szegezett egy .45-ös S&W-t, aztán aszongya, hogy: pénzt vagy életet!
Erre fapofával előkotorásztam a céges belépőmet, megmutattam neki, rábámult, aztán közelebb jött, megveregette a vállamat, és elhúzott.
Ugyamis a cég nevéből rájött, hogy se pénzem, se életem."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
rarri
senior tag
válasz elmoraan (r) #17117 üzenetére
Ez nagyon nagy!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ladybug
őstag
válasz dragonfx #17116 üzenetére
Ha valami nem úgy megy egy kapcsolatban, ahogy egymástól elvárják a felek, egy veszekedés vagy egy nézeteltérés üt be, akkor megy a nagy sértődés. És jön a k****a, meg ribi, meg p***a, a lány részéről meg a f*sz, p*cs és hasonlók. Értem én a dühöt, de miért kell egymást rögtön ilyen módon sértegetni? Vagy fel sem veszik sokan ezeket a szavakat?
Ha nekem ilyet mondana a párom, azt hiszem ezzel gázolna a legjobban bele a lelkivilágomba, és nem a vitával.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Troy.
addikt
válasz bandus #17119 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy ilyen kölcsönös sértegetés után szerinted lesz-e még valaha olyan jó a kapcsolatotok mint előtte ( Bár nem tudom mennyire volt frankó) ? Abban hiszel?
Amúgy ismerős ez a teperés. Mármint amit te csinálsz. De vigyázz, át ne csapjon nevetségesbe!.
-
ladybug
őstag
válasz bandus #17128 üzenetére
Egész nap, egész este nem lehet tanulni. Ez képtelenség. Mondd, hogy tanulás után szüksége lehet egy kis pihenésre. Erre pedig a filmnézés tökéletesen alkalmas.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bandus
veterán
-
Vamp
senior tag
Összeismerkedek egy csajjal. Blablabla, koktélparti, csók, helló. Másnap 40 percet magyarázunk egymásnak a telefonba. Ezt még így egymást követő 5 napig. Találka ekkor, és ekkor, itt és itt. Közben sms hegyek, üveg borról, meg minden baromságról. Hív, amint Pesten van, mehet a randi, nála. Nem kefélni mentem volna! Indulok be pestre aznap, küldök neki üzenetet, h most indultam, majd csörögjön. Később hívom, hogy nah mi van? Nem veszi fel. Hívom még később. Semmi. Írok neki, hogy most akkor mi van, szintén semmi reakció. Rá 5 napra hívom, sms, semmi. Írok neki iwiwen, elolvassa, de nem ír vissza.
HÜLYÉK A NŐK B*ZMEG?
-
-
ladybug
őstag
válasz bandus #17130 üzenetére
Mit akarsz még jóvá tenni? Már bocsánatot kértél, többször is, ha jól tudom. Nem lehet heteken keresztül bocsánatot kérni valamiért, ami megtörtént.
-
Wolverine
félisten
válasz dragonfx #17126 üzenetére
Dehogy nincs. Komoly kapcsolatban nagyon is súlyos egy ilyen... (a komolytalan meg kit érdekel?)
bandus, felejts. A hajó elment.
#17123: lúzer, értelmezd a smiley-kat is a végén
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Csakénvagyok
őstag
Beszéltem az exemel. Újra olyan kedves volt mint rég, mint mikor még nem voltam vele, csak tetszetünk egymásnak. S hát újra előtörtek az érzelmek. Pedig azt hittem ha ez emlékeket nem is akarom elfelejteni, az érzelmek elmúlnak. És eddig azt gondoltam hogy igy is van. Pedig már több mint 4 hónapja hogy elváltunk. S nem igy lett. Pár napja hogy azóta először beszélgetünk sziguruan msn.
S erre ma csak úgy ráköszönök megint csak msn és világvége. Gondoltam csak a nőhiány, a törődés utáni vágy és régi emlékek furcsa egyvelege kavarta fel bennem az érzelmeket, s valaki mellet ébredva holnapra elmúlnak. El is mentem vadászatra, s mikor már az ölemben ült a leányka, s a mellei már szinte az arcomba lógtak, egy átlátszó ürügyel hogy csak kóláért megyek a sörömbe megléptem, csak az exem képét láttam magam előtt, másra nem is tudtam gondolni, csak hogy újra vele legyek.
Nem jó ez igy -
dee.
csendes tag
Hali!
Ma találkoztunk...
Tegnap este a tv elött ragadtam, ma pedig hónapok óta elösször romantikusan közeledett felém Reggel átjött, ő ébresztett ( vele együtt anyuékat... )
Egész napomat vele töltöttem, nagyon boldog voltam és most értem haza
Asszem kezd megjönni az eszeA szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
-
dee.
csendes tag
válasz Csakénvagyok #17139 üzenetére
Ez kemény dió.
Újra kezdenéd vele?
A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
-
Kokkantas
senior tag
Majd elmúlik. Semmilyen formában ne beszélj vele, zárd ki teljesen az életedből. 4 hónap nem sok idő.
-
dee.
csendes tag
-
(Kolombusz)
veterán
Nem ismerem a történetetek, de gondolom ő hagyott ott téged, ha még most is utána vágyódsz.
Akkor meg kár az egészért. Ha valaki egyszer megcsinált valamit, meg fogja csinálni a következő alkalommal is. Keresd meg inkább azt az öledbe ülő lánykát, aztán érezd jól magad.
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest