- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
válasz fordfairlane #28000 üzenetére
Nálunk is pompás. Hét ágra süt a nap, az ember kedve is jobb Imádom a napsütést.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz fordfairlane #27991 üzenetére
Szuper. Ezek szerint nem vagyok kiszámítható, ugyanis bizonyos dolgokban hozom az átlagos formát.
Csak ember legyen a talpán , aki kitalálja miben.Visszatérve a virágra : vannak gesztusok amik általánosak , és vannak amik személyre szabottak. Ha párkapcsolatról van szó, én az utóbbit preferálom . Pl. ne azért adjon valaki valamit, mert úgy érzi ezért én hálából majd a karjaiba dőlök, vagy ezzel "megvehető vagyok" (ergo el akar érni vele valamit) , hanem azért, mert ŐSZINTÉN örömet akar okozni, mert tudja mi nekem a jó. És én is így állok a másikhoz.
Különben az egész a végén olyan lenne, mint amiylen utóbbi időben több helyen is a karácsony: azért adnak ajándékot, mert úgy illik. Na ettől van herótom.Na azt hiszem le is nyomok páromnak egy nindzsapuszit
Orsi: szuper !!! Megmentjük a virágárusok meg a csokoládékészítők életét, adunk nekik munkát.... Ha már csoki.... MEg édesség... Blöááá , hogy itt minden péksütemény rettentően cukros , édes.... blöááá... Nem is baj, ideje leszokni ilyesmiről.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
juhig12
tag
OFF: jajj de sok itt az OFFF
-
Louro
őstag
válasz juhig12 #28009 üzenetére
A ninjapuszi az nőügy....sorry
Nem csak negatív dolgokat lehet itt kitárgyalni. Szerintem bármit, ami nőkkel kapcsolatos, természetesen társas érintkezéseket tekintve.
Én is írhatnám, hoy egy kolléganőm miatt majdnem kirúgtak, mert lusta volt naponta 3-4 fájlt megnyitni és folyamatosan engem zaklatott, amikor meg 100x-orra is leordítottam a fejét, besokallt és ment a főnőkasszonyhoz. Gyáva....ennyi...nem tudta volna megbeszélni négyszemközt a dolgokat....ja és azóta már szervezkedik ellenem. Elég sok kollégát lázít ellenem, de én csak nevetek azon a szerencsétlen, lusta, buta nőn.
Mess with the best / Die like the rest
-
proof88
addikt
válasz Cs.Orsolya #27995 üzenetére
na a kis szeretethiányos
-
Rica
senior tag
Valakinél valami nő ügy? Egy hódítás, kudarc, élmény, siker, bármi?
Én megyek egy rakás tinivel (értsd: 20-25) szombaton a Sláger Teraszra vadászni. Még 2 nap.https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Louro
őstag
Nálam meg kiderült, hogy aki miatt majdnem kicsaptak, most azt terjeszti, hogy szerelmes vagyok belé, pedig ha látnátok....nem vagyok szemét, de tényleg Quasimodo női köntösben...Alaktalan, az úszógumi szinte szándékosan retinarombolóan szabadon, "hót" egyszerű gondolkodásmód, fejlődésre alkalmatlan észjárás,.... Kicsit vicces most dolgoznom Kitudja hányan vették ezt be
-
frame>24
addikt
Akkor elmondom, mi lesz ma:
4, azaz négy szakdolgozó lányt fogok felügyelni, őket ~1,5 hónapja ismerem, mióta munkába álltam az új helyen. Dolog ott kezdődik, hogy mind a négy "möglehetősen" szép. De tényleg. Közülük 2 kiemelkedik így is, az egyik a kis szende bociszemű ártatlan, akinek ott lappang a féltve őrzött tűz a lelke mélyén, a másik egy ~modell-alkatú, extrovertált személyiség, ő sportból fogyaszt el férfiakat. Az utóbbi nőszemély tegnap nyíltan flörtölt velem, és mikor néhány percre ketten maradtunk a laborban, olyan közel jött, hogy éreztem a teste melegét... Mondtam neki, ha így folytatja, haza kell küldenem, ettől csak még jobban beindult. (persze, neki ez játék, én viszont kikészülök)
Na és ez megy 1,5 hónapja, minden csütörtökön és pénteken, egyik nap az egyik páros, másikon a másik páros jön, de ma egyszerre lesznek...
Ja és ne felejtsük el, hogy mindezt a fehér kis laborköpenybe öltözve, ami ugye elsőrangú fétis.Szenvedek. És ez nem vicc.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
IreN!CuS
őstag
-
frame>24
addikt
Tehát akkor megértitek, miért is akartam visszamenni dolgozni az egyetemre...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Louro
őstag
válasz frame>24 #28020 üzenetére
Eskü sajnállak én is, mert ha csak egy nő lenne, még azt mondom oké, de téged tömeg bombáz Ha még lenne jegygyűrűd, a férfifaló tuti már kulcsrazárta volna egyszer az ajtót Duuuuurva helyzet, az már biztos
Bár lennék a helyedben, mert a férfifalót kiküldeném jó messzire valamiért, aztán a bociszemű mellé leülnék segíteni és kiváncsi lennék a reakcióira.
Ha jól értem, csak felügyelsz, szóval nem tanáruk vagy, na meg elmúltak 18 évesek, szóval egy próbát megér.
De ha kell segítünk a 4 lányt leredukálni 1-re....csak írd meg a másik 3 nevét és így csak az marad, aki neked a legjobban bejönMess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz tibi666 #28025 üzenetére
Most folyton ott vagyok a nő közelében, odamegyek a közelbe, mert ott volt egy kis klikk. De most nem csak a klikk miatt járok oda, hanem a nő miatt is, hogy hadd mormolja a kis átkait az orra alatt Tudom szemétség, de megérdemli
-
zoltanz
nagyúr
Tudom én is voltam hasonló helyzetben, borzasztó "kín" .
Én könnyen szerelembe esős típus vagyok, akár egy éjszaka elég, ezért azt javaslom ha csak gerincre akarod vágni valamelyiket akkor úgy csináld, hogy váljanak el útjaitok gyorsan helyeztesd el a csajt, vagy te költözz el utánna. (sajna ilyen világban élünk ezt el kell fogadni, ha nem akarsz begolyózni, vagy elsilányosodni)
Mert tudod, ezek a fiatalok még élni akarnak úgysem cövekelnének le nálad, sajna, csak fájdalom lenne belőle.Ui: Egy férfinak mindig tudnia kell választani határozottan dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
jézusom!
nem irigyellek, nekem már az is idegbaj, és sok a jóbol ha egy nővel megy a flörtölés munkahelyen, de ha még több is akad, és van köztük olyan ki még jó játéknak is nézi a dolgot és csakazért is csinálja a fesztivált....menj el betegszabira
van itt vki távkapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz hejesírásó #28029 üzenetére
hát én egy olyanban vagyok.Bár "csak" 50-55km de csak hétvégén találkozunk.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Louro
őstag
válasz IreN!CuS #28030 üzenetére
AZ nem jó. Én kétszer is voltam olyan, hogy 200+ km volt a különbség. Első után úgy voltam, hogy soha többet, aztán csak összejött mégegyszer. Nem könnyű. De ha tudok segíteni, cs szóljatok Egyikkel 1,5 évig voltam együtt, másikkal 0,5 évig.
zoltanz: veled meg egyetértek, 25-30 alatt nagyon kevés nő akarja magát lekötni. A legtöbb bulizni, pasizni, karriert építeni akar. Na meg ez a világméreteket hódító biőrület....
hejesírásó: hogyan bírod? Én hetente utaztam, amikor távkapcsolatban voltam. Igaz 350 az már majdnem az ország szélessége. Itt benn munkahelyen, amikor meséltem ki is voltak akadva, hogy hogyan bírtam anno a szexet. Néha húzós, ha sok nővel dolgozik az ember, mert akkor magánélete tuti ki van vesézve a legrészletesebben
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz hejesírásó #28032 üzenetére
hát az nem kevés,bár szerintem a hangsúly azon van h kéthetente találkoztok.Nekem szerencsém van abból a szempontból,hogy ha olyan van szerdánként is letudok menni hozzá.Mert megvan az út 40-50perc alatt.Bár így is nehéz kibírni péntekig.
Louro:engem legjobban az zavar hogy ha van valami nézet eltérés,azt baromi rossz msn/teloban megbeszélni sőt nem is lehet,és akkor lehet várni péntekig.Amúgy szerintem néha jó a távolság,mivel nem unjátok meg egymást.
#28035) hejesírásó :nálunk is így volt 5-6 év beszélgetés ilyesmi.Aztán összejöttünk
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
hejesírásó
senior tag
ezzel én is jgy voltam egy 4,5 évesből volt 2 év ami távkapcsolatban ment le. az után azt mondtam soha többet. most megint sikerült összehozni.
de ha meg minden esetben az eszemre halgatok, 40 évesen bánni fogom.
jóesetben 2 hetente!
A január az olyan lesz hogy jaj! 3 hét is lehet belőle.
Nyílván nem csinálnám ha nem érezném h van értelme. Nyárnál tovább nem akarom ezt jgy csinálni, ott költözni kéne már.
Mielött összejöttünk 5 éven át ismertük egymást, voltak érdekes dolgaink, de nem jöttünk össze. Változtunk és így már pont jók vagyunk egymásnak.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Csak azt elfelejtik, hogy hiába lesz karrierjük, hiába lesznek tehetősek, hiába a sok üres kapcsolat, nem lesznek boldogok csak ennyitől... Néha fel kell áldozni valamit valamiért ha nehéz is. Egy gyerek és egy megértő, szerető társ többet ér ezeknél.
IreN!CuS Miért unátok meg egymást ez hülyeség, a távolság miatt az ember jobban kiéhezik a szeretetre, van akinek ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz hejesírásó #28037 üzenetére
Gyerek nélkül nem mindegy milyen sorsa lenne.
-
hejesírásó
senior tag
válasz zoltanz #28038 üzenetére
de, de azt 30 évesen is össze lehet hozni.
ha nálunk összeköltözés lesz (remélem hamar az lesz) akkor 1,5 éves kisfiút kapok egyből, csak épp a költözéshez a karrier mellékvágányra mehet. nehéz lesz még egy ilyen jó lehetőséget találni.
szval egyik a másik nélkül semmit sem ér.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #28038 üzenetére
Nem kell mindig a sélsőségeket venni.
Egy nőnek lehet fontos a munkája is, mint ahogyan a családja is. Én abba golyóznék pl. bele , ha háztartásbelinek kéne lennem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zoltanz
nagyúr
válasz hejesírásó #28039 üzenetére
Persze értelek én. Nem az a baj ha valaki karriet épít az a baj ahogy teszik itthon manapság, mindent a cél érdekében, másra nem jut idő, pedig az apró figyelmeségek legalább annyira fontosak.
A gyerekszülés nem úgy van ám, csak úgy elhatározom, kész meg is fogantam.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
válasz hejesírásó #28044 üzenetére
Azért nem ugyanaz teljesen akit egy spermabankból akasztottak le, megnézem mikor közlöd a gyerekeddel a tényeket, meghogy megsem ismerheti az apját.
Tildy Általában nem a fiúkkal van gond ezen a téren, valamint az igaz a nőn meg nagyobb a felelősség ha gyereket kell vállalni, megint a bizalom hiányhoz jukadunk ki. Én már sokszor nem is mondok semmit mert csak magyarázkodásnak tűnnek a dolgok e miatt, szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #28045 üzenetére
Én csak azt látom, ha a Férfi odavan a karrierjéért, akkor lám, milyen okos, milyen ügyes, mennyit dolgozik a családjáért.
Ha nő van oda a munkájárét, akkor meg... Karrierista picsa."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Louro
őstag
Hát nekem volt már olyan randim, ahol elég hamar szóbahozta az iskolákat a nő, persze el volt szépen eresztve, aztán engem faggatott, aztán a jövőmről. A beszélgetés így hamarabb véget ért és kérdeztem tőle, hogy mennyire fontos szerinte egy kapcsolatban az iskolázottság. Jót nevettem rajta, aztán elköszönttünk egymástól.
De szerencsére kevés eset volt ilyen. Szerencsére az, hogy ki mennyire tud beszélgetni intelligensen, az fontosabb (Nem ezért vagyok szingli , de pszt )Bár tényleg durva, hogy egyre több a mesterséges úton történő megtermékenyítés. Vagy már előre kérik a császárt meg hasonlók, na meg akik alakjuk miatt nem akarnak gyereket....wááááááá. Azért a nőkkel is eléggé elszaladt a ló, hogy mit ne mondjak.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest