- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
dragonfx
veterán
Sárcok ez az "O"-tech2 -es csomag??
nem tudjátok e36ra mennyiért lehet ilyet rendelni?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Esmein
nagyúr
válasz elmoraan (r) #16403 üzenetére
nekem élénk a fantáziám, vagy az első képen látható egy nőstény példány stdin-je ?
meg nem is szeretem a szőkéket ...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
3psilon
aktív tag
Igen? Jó tudni
Csak mert egyszer régen voltam "szerelmes" egy lányba... de az nagyon durva volt.
Tudod az egész nap arról szólt h mikor láthatom (a suliban persze mert odamenni nem nagyon mertem hozzá ), ahogy rágondoltam éreztem az endorfint szétterjedni...Meg minden gondolatom ő volt. És közben tudtam h annyira nem lenne jó összejönni vele. Aztán elhívtam találkozni (először egy lányt életemben! ), persze ő aznap lemondta mondom ennyi. Utána nem is msneztem vele annyit.
Hú most jut eszembe!!!!!Pár hónappal később mindig hallottam a barátnőjétől h felőlem érdeklődik a csaj meg mindig látni szeretett volna meg hívott is... szal akkor meg ő zúgott belém! Én persze elküldtem h ááá.
Tééényleg!
De vicces. Már akkor is ugyanúgy működtek a nők. Csak akkor még nem láttam a rendszert az irracionalitásbanDe ezt én ilyen ifjúkori izének tartom. Mindenkinek van ilyen. A barátnőm is mesélte, hogy nagyon szerelmes volt 1 évig egy srácba (először pont azért küldött el még régesrég mert "még nem dolgozta fel teljesen"... anyám... )
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Esmein
nagyúr
válasz 3psilon #16407 üzenetére
amin keresztül panaszkodik, ha error van
fordfairlane: csak azért került megemlítésre a dolog, mert eddig ez a legnagyobb szabású tányérröptetés. Kb annyiból állt a dolog, hogy "szerintem az a bmw egy tök szép autó... - szerintem meg nem. - de igen -de nem. -jó". Ennyire semennyit nem veszekszünk... tudod gyűjtjük az erőt az első igazira
szerk.: ja és nem vagyok papucs[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #16408 üzenetére
lehet nem csak az endorfint érezte szétfolyni
A vér nem válik VAZZE!™
-
Senki9876
tag
Na valaki segíthetne
Tudtok nekem ajánlani valami jó shock terápiát vagy valami emlékezet törlőt?
Már az agyamra megy hogy még mindíg az exem jár a fejembe.
ha igaz az a mondás hogy a szerelem öl butítt és nyomorba dönt, akkor nálam 3-ból 2
Pedig már 107 napja elhagyottBármilyen lehetőséget szivessen veszek
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Leeza
tag
válasz Senki9876 #16415 üzenetére
107 napjaa??? Appáám... De ki számolja... Az pedig nem kevés idő, éppen ideje lenne szépen továbblépni. Kibicnek semmi sem drága, tudom jól, de erőt kell venned magadon és előre nézni! Nem kell törölni az emlékezetedből, valamiért fontos volt, tessék eltenni, ahova való, de kár már ezzel ennyit foglalkozni, felesleges idő...
Hajrá csajozni, haverozni, bulizni-inni, bármit, ami jól esik és kikapcsol!
Új elfoglaltságok, sport, új hozzáállás."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #16412 üzenetére
Ki akar kiegyezni ?
Nekem hyundai, pasi meg azt csinál amit akar
Najó, hondában kiegyezik, a másik kedvenc úgyis a ci..(ty, vagy vic)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Senki9876
tag
na igen ezzel tisztába vagyok és tudom is. Ezért röhögök magamon naphosszat hogy milyen hülye vagyok . Az a propbléma hogy a volt állásom mondjuk úgy probléma megoldás volt. Ha a főnökeim kitaláltak bármilyen baromságot, nekem meg kellet oldanom. Na most ehez az kell hogy magam leüljek hosszadalmasan gondoljam átt nagyon jó voltam a munkámba. Na most ez hülyén fog hangzani, de mintha valami elveszett volna belőlem. Nem hogy a munkámat nemtudom azóta elvégezni, de már a legegyszerőbb problémákat se tudom megoldani.
Eljárok bulizni, szinte minden hétvégén koncerten vagyok. Naponta több kilométert futok. Heti 2x paintball edzésen veszek részt. Naponta több órát töltök gitározással. Olvasok :2nap/1 könyv stb. És még dolgozok is mellette.
Mind hiába!
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Leeza
tag
válasz Senki9876 #16418 üzenetére
De gondolom azt is tudod, hogy ezen csak Te tudsz segíteni. És abban biztos vagyok, hogy a napi több óra gitározás alatt végig ő jár a fejedben, ez nem jó figyelemelterelésnek... Kellene valaki, aki megérint, szvsz itt csak ez jöhet be, ennyi idő után már tuti nem korai (egyébként sem ), ismerkedj, beszélgess, mindenféle cél nélkül. Bármennyire is úgy érzed, hogy más nem érdekel, ez beválik.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Senki9876
tag
van egy rossz tulajdonságom hogy túlsokat gondolkozok. Az a lényeg hogy az exem nemkomentálta a szakítás okát. Lehet hogy ez az az ok amiárt nem tudom lezárni. Már annyiszor megkérdeztem hogy miért, de mindíg kitérő választ kaptam. Kéne az a nyamvatt shock terápia.
mod: más lehetőség: lehet hogy direkt kínzom magam. Biztos tudatalatt élvezem. Lehet hogy mazoista lennék?
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Senki9876 #16420 üzenetére
ha nem mondja el, felteszem rádunt simán és kész. az hogy kitalál valami okot, és akár még maga is igaznak hiszi, az lényegtelen. folyamatában "rontottad el", vagy romlott el, tök mindegy. erre még rásegíthetett egy másik pasi, aki elcsavarta fejét. nagyon nincs mit ezen agyalni, de tényleg.
egyébként javaslom csinálj még több új dolgot, amit ki szerettél volna próbálni, ismerkedj új emberekkel. jó úton haladsz szerintem, nézz rá Kokkantásra, ne juss arra a sorsra
De már eleve jó az a hozzáállás, ami látszik az írásodból. Előbb utóbb el fog múlni, találkozol 1-2 csajjal aki megint megmozgat benned valamit... én 107 nap után még a sarokban pityeregtem esténként (mondjuk szakítás után 30 nappal már csajoztam, de sajnos sikertelenül, ez vissza is vetett rendesen). Sőt, 1007 nap után is, de én még akkor sem jutottam arra a szintre, mint te most. meg voltam győződve róla, hogy még mindig ő az igazi és nem is akartam ez ellen semmit se tenniA vér nem válik VAZZE!™
-
dragonfx
veterán
válasz Senki9876 #16420 üzenetére
egyszerű gondolj másra csinálj mást és a negatív dolgokra gondolj úgy menni fog, ettőla múltbeli szépet ahogy többen mondták a lelekedbe egy másik helkyre elarchiválhatod mint lezárt ügyet.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Senki9876 #16415 üzenetére
Egy hét hijján négy hónapja most már napokban nem számolom ki hány napja szakitottam az exemmel. De úgy hogy én akartam mindenáron. Még alig két hete hogy egy utolsó emailben megmondtam neki az hogy újra eggyütt legyünk, az 1edül csak rajta múlik amióta szakitottunk ő semmiképpen nem áll szóba velem. Még mindig szinte naponta gondlok ráéletem legnagyobb szerelme volt . És igy azt mondom neked a legjobb gyógyir egy új kapcsolat. Már a gondolattól is hogy egy más lánnyel kell hogy találkozzak napokig nem gondolok rá, pedig nem jött azóta senki sem össze. Más kiút nincs csak egy új szerelem.
-
zso73
veterán
válasz Csakénvagyok #16423 üzenetére
Az sem jó, ha kapcsolatból kapcsolatba mész. Met esetleg viheted az előzőből a sérelmeket, és rossz beidegződéseket. És akkor az új is tönkre fog menni...........
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Kokkantas
senior tag
válasz orbano #16421 üzenetére
"nézz rá Kokkantásra, ne juss arra a sorsra "
Küldöm a lovat. Részletekben ugyan, de küldöm. A lakcímedet még nem tudom, de kiderítem...
"meg voltam győződve róla, hogy még mindig ő az igazi és nem is akartam ez ellen semmit se tenni"
Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az exem az igazi, sőt tudom, hogy nem az.#16423 Csakénvagyok: vagy a WoW. (egy hete nem WoW-oztam, aztóha hülyébb vagyok, mint szoktam lenni, és az exem is pont akkor talált rám, amikor elhatároztam, h pár hónapig no WoW. bleh. szerencse, h lezártam azt már.)
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz Csakénvagyok #16425 üzenetére
Hogy tudsz felejteni,ha a hozzá fűződő érzések a fejedben vannak? Az újat a régi nevén szólítod, mert még a neve is a nyelved hegyén van............ Neki sértő, és nem tudod magad sem adni a másiknak. Esetleg ezért lép ő is tovább, mert neki egy teljes ember kell, nem egy fél. Mert a szíved másik fele még foglalt, vagy az egész............. Az én véleményem az, hogy bizony meg kell siratni a régit, és a "felejtés" után belefogni az újba. Addig meg marad szépen idő átértékelni az elrontott dolgokat.
Én tudom, mert megéltem sokáig azért mondom. De mindenkinek a szíve joga dönteni a mikéntről. Én nem akarlak átformálni, csak amolyan gondolat ébresztőnek szántam a szösszenetemet.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Leeza
tag
Idő kell, persze, míg átgondolod, és jó esetben tanulsz belőle. Én tanultam, igyekszem a mostanit sokkal jobban csinálni, kicsit ésszel is, még ha közben lángolok is!
Nem felejteni kell, hanem a helyére tenni, jól kezelni. Ha belép egy új a képbe, hidd el, rá leszel kiváncsi, nem fogod az exed nevén szólítani, hacsak nem egy hasonmást kerestél! Mindenki más, teljesen új dolgokat fog hozni-mutatni Neked, ha nyitott vagy rá.
Csakénvagyok: Szvsz, sirasd meg és lépj tovább, ehhez pedig kell valaki segítsége!
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
3psilon
aktív tag
válasz Senki9876 #16418 üzenetére
Eljárok bulizni, szinte minden hétvégén koncerten vagyok. Naponta több kilométert futok. Heti 2x paintball edzésen veszek részt. Naponta több órát töltök gitározással. Olvasok :2nap/1 könyv stb. És még dolgozok is mellette.
...és ebben a pillanatban jöttem rá, lusta dög vagyok...
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Leeza
tag
válasz orbano #16430 üzenetére
Mondjuk ha jól belegondolok, nem is vagyok igazán kompetens...
Életem 2 legfontosabb kapcsolata között (az egyik még most is tart ) 2 hónap se telt el, attól függetlenül, hogy akkor ez nem is tudatosult, csak mentem előre és alakult minden. Mire a régiből kiszálltam, már túl is voltam rajta, én közben szenvedtem sokat, nem tudtam lépni, csak nagy nehezen, de addigra ez már csak megkönnyebbülés volt.
Szinte rögtön jött az új, és egyáltalán nem bántam meg, egész más világ, sokkal-sokkal jobb... Persze akkor még én is kissé korainak éreztem, de inkább nem is foglalkoztam vele, mi lesz, lehet belőle, csak egyszerűen jól esett, hagytam magam szeretni és ez a legjobb dolog a világon.
-
Senki9876
tag
válasz orbano #16421 üzenetére
A pontos napot hogy mikor szakítottam az exemmel azt csak azért tudom mert a sakítás után pár órával reggeltem a PH! ra . Attól még mélyen bennem van az a nap
Exem előtt jó sok "kapcsolatom" volt már, de semelyik sem tartott 2 hónapnál tovább (max heti 2 találkozó, de azt élveztük ) és ha végelett, egy válrándítással elintéztem. De ez most más volt.
Mielőtt még összejöttünk volna már jóbarátok voltunk jó egy ideje, ezen felül miután összejöttünk ez mégmagassabb szintre emelkedett (társak, legjobb barátok).
és persze az sem elhanyagolható, hogy az eddigi összes partneremen túltett az ágyban, vagy aholA lényeg hogy próbáltam már csajozni kisebb nagyobb sikerrel, de mikor célegyenesbe voltam mindíg meghátráltam, mert belém csapott a villám hogy ezzel én megcsalom. Ilyen esetek után persze már semmi sem olyan. A legjobb bulikban a semmiből csap belém a villám hogy jajj nem lehet az exem melletem. Ezek az alkalmak nagyon is hangulat törők.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Azért néha nehéz. 14 évig voltam egy kapcsolatban, és bizony a vita hevében meg volt a névcsere. Mert ugye a sablonok ott vannak. Adott helyzetre, ugyanúgy reagál az ember. Hasonmás eset, pedig nem lehet, mert teljesen különböző a két nő mindenhogyan.
-
Leeza
tag
14 év nagyon sok, ezzel nem vitatkozom... Én ennek kb. a felét töltöttem az exemmel, az sem volt azért kevés. Sablonok vannak, de nem szabad ugyanúgy reagálnod, akkor viszed ugyanazokat a hibákat magaddal. Ha előjönnek problémák, ott kell megállni és önvizsgálatot tartani. Együtt kell változnod az újjal, persze nem alapvető dolgokra gondolok, de mindenki formálódik egy kapcsolatban, persze csak, ha hagyja magát és akarja.
Ha nem hasonmás, nagyon pozitív, de ne is keresd benne a régit, főleg ne hasonlítgasd, belőle indulj ki, ne a régi dolgokból, vitákból vonj le következtetéseket, abból csak baj lehet... Engem is egy kalap alá vett egy ideig a jelenlegi kedvesem az elődömmel, miközben tűz és víz vagyunk (én a tűz ), nem keveset harcoltam ellene, de mára túllendültünk rajta. Én hajlandó voltam, bár néha már untam ez ellen menni, ne ess ebbe a hibába sosem, mert lehet, hogy a Te alanyod nem ilyen türelmes...
-
dragonfx
veterán
Jajj ne feltűnt egy 27 éves nőa színen nem nem akarom sok az már nekem.... ...az hogy a személyimben mi van semmit nem tesz én 20 vagyok
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Leeza
tag
-
zso73
veterán
Önismeretezek elég intenzíven. És amúgy is analizálós emberke vagyok. Önmagamra, is figyelek..... Egyébként meg pont ez a jó mostani kapcsolatomban, hogy meg tudjuk berszélni a dolgokat. És ki tudjuk találni a megoldásokat.
-
dragonfx
veterán
na akkor rágyúrúnk itt az ünnepek..lehet mégsincs késő hogy boldogságba legyen a karácsony ...konkrétan nem is olyan rossza csaj lehet tud sokat csak elő/ki kell hozni belőle
Orbano>>hehe meggyőztél ..
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz dragonfx #16447 üzenetére
Miért paráznak a pasik amúgy a náluk idősebb nőktől ?
Tudnám ajánlani ezt a cikket.
Draagonfx : a fiatalok közt sokan még "kislányok" . Kérdés az, hogy te nőre vagy kislányra vágysz[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest