- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz elmoraan (r) #16247 üzenetére
A szemeim anyáztak meg , minek kell nekem mindent elolvasi
-
orbano
félisten
Tehát ő egy szemét, és éretlen, 29 éves nő. Akkor te mi vagy, hogy (gondolom hasonló korral) elhiszel egy ilyen sablon dumát? Mégis mit gondoltál miért szakított veled? Nyilván azért, mert nem voltál jó neki. Mi másért szakítana valaki valakivel? És még abban sem lehetsz biztos, hogy 3 héttel ezelőtt tényleg nem kellett-e neki senki. 3 hét sok idő, 6x bele lehet szeretni valakibe meg vissza. Annyira szerinem azért ne sajnáld magad.
Frame: igen, tényleg így van szerintem is, nem szeretik a nők a felelősséget vállalni akkor, amikor másvalaki bántásáról van szó. Inkább jellem, nőtípus kérdése, ki mennyire képes direktben megmondani ilyeneket, de azért lapavetően szerintem sehány éves nőtől nem várható el, hogy odajöjjön eléd és teljesen kitárulkozzon. Ezt a "nem kell kapcsolat" dolgot meg annyiszor, de annyiszor lehet egy nő szájából hallani. Nem is tudom így hirtelen összeszámolni hány ismerősöm kapta már meg ezt, engem is beleértve.
Más: a barátnőm meg.... áááááááá!!!! Ennyi pozitív visszajelzést és ego boostot mé egy nőtől sem kaptam
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz frame>24 #16235 üzenetére
nekem is hasonló volt a legnagyobb bulim tavaly corvinuson: amíg kimentem vöcöre, és hülye módon nem vittem magammal a sörömet, a többiek a pulton hagyott koktélos vödrökből a maradékokat beleöntötték. visszajöttem, megittam és.... na akkor agyon nagy volt a pofám. volt olyan lány, akit a pasija jelenlétében fűztem (ha fél percre egyedülhagyja, megvan a telefonszáma ), egy rakatot megtáncoltattam én is, mindenféle lányegyedeket leszólítottam. találtam is pár telefonszámot reggel a telóban, amikről azt sem tutam kiké; *szott is az ideg rendesen. de lett is onnan egy barátnőm, akinek életem legnagyobb dumáját vágtam le: észrevettem, ahogy jött el mellettem, odafordultam, ránéztem, és kinyilatkoztattam: "Ha nem lennék buzi, most tuti kikezdenék veled". kb. fél órás monológot kellett levágnom, mire kidumáltam magam a helyzetből
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #16237 üzenetére
az miért van, hogy nekem sohasem sikerül? egy pici kis részem mindig ott van, figyel és rögzít nem mint ha nagyon hiányozna a teleportáció és társai....
A vér nem válik VAZZE!™
-
dragonfx
veterán
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #16256 üzenetére
kössz
hogy lehet mikulás fizimiskát csinálni?
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
orbano
félisten
nem elhinni kell, amit mond, hanem megérteni a jeleket, és annak fényében kommunikálni egy lánnyal, hogy tudod, mit nem fog neked direktben megmondani és mire fog kikerülő választ adni. ha minden kérdésre egyszerű, érthető választ adnának a csajok, már kihalt volna az emberiség 10e évvel ezelőtt
egyébként pedig félre ne érts, trényleg nem fikázni akartalak, majdnem minden pasi átesik szerinem ezen a "betegségen", hogy értetlenül áll, amikor egy lány valami hülye indokkal lekoptatja őket. nekem ebben pont szerencsém volt, mert fiatalon sok ilyet kaptam, illetve sok őszinte lánybarátom volt, akiket megfigyelhettem. így hát ha a csajozás nem is ment/megy, legalább tudom, hogy mikor kell abbahagyni az udvarlást és lelépniA vér nem válik VAZZE!™
-
Csakénvagyok
őstag
Sose fog, mindig problemazni kell, mert ha rajönn hogy megérted a jeleket, még a látsyatát is kerülni fogja hogy jeleket adjon, nemhogy félreérthetetleneket. És ez szerintem azért van mert, és nem csak a közhiedelemben, az van hogy a férjfi kell hajtson a nőre. Ha forditva lenne akkor a nők lennének pont ilyen helyzetben. Semiben sem külömbözünk egymástól, amit a lány barátaidnál észre is vehetsz
-
Loretto
veterán
válasz Cs.Orsolya #16237 üzenetére
Viszont Bongosban szinte mindig modelltábor van, úgyhogy elég csak bemenni. Főleg aki jó talajon, az ott igazán nagy horgász lesz. Amúgy volt, én is léptem onnan valami csajjal, amit a cimbik mondtak másnap... Szóval "kirívó" de nem egyedi eset ami frame fórumtárssal történt.
Soirée...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Loretto #16264 üzenetére
Mindenkinek: vigyázzatok ezekkel az ott kotyvasztott bólékkal! Most már rendszeresen nyomatnak bele buli drogokat. Veszélyes!
Csak olyan piát igyatok, amit előttetek bontanak fel, legyen az üdítő, vagy alkohol, tök mindegy. Egyre több olyan esetről hallok, ahol ilyen helyzetben visszaéltek a beállt féllel: lenyúlták a cuccait, megerőszakolták, stb. Tényleg nem játék!"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tildy
nagyúr
válasz Csakénvagyok #16263 üzenetére
A jelekről: ha hagyja a nő, és nem tiltakozik dolgok (érintés, szemkontaktus, stb) ellen, akkor az azért lehet jó kiinduópont.
Tehát ha a jelzésre , ha nem is teljesen engedély, de nem elutasítás érkezik , akkor lehet aköv lépést megtenni .
Nálunk legalábbis bevált[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
3psilon
aktív tag
Jó/rossz hír, újra összejöttünk.
Mint kiderült, hiányoztam neki.Elmondta, hogy nem akar egyáltalán nem találkozni velem. Elkezdtem, hogy nagyon jó vele lenni és fontos nekem, de mielőtt befejezhettem volna, hogy akkor inkább egyáltalán ne találkozzunk, mert nem bírnám így...
Utána mindketten kiteregettük egymásnak minden problémánkat ami felmerült, ami szuperjó. Ezt meg kell tartani, különben megint elsorvad az egész.
Szóval nekem is felnyitotta kicsit a szememet a dolog.
Lényegében azt szeretné, ne erőltessem annyira a dolgokat, és szeretne jobban "a barátom lenni" meg ilyenek.Egyszerűen más szabályok szerint szeretnénk játszani, amit össze kell egyeztetni.
Jó dolog ezeket tanulgatni.Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
Csakénvagyok
őstag
Pontosan, ezt tudjuk, sőt férfiaknál is ugyanigy van (talán picit közvetlenebbül, de csak azért mert ez az elvárás vagis hogy a férjfi nyomuljon). És pontosan ezt akartam mondani, nincs külömbség férjfi és nő között.
A másik : ha észreveszed a jeleket, a második gyengébb lessz nem hogy nem jönn, csak észrevehetetlen. Jártam már úgy hogy azt hittem ez a csaj elúszott (de komolyan erre gondoltam), mire szinte direkt felkérés jött. Az van hogy általában először még ráveszi/hadja magát, később beijed, de elúszni laccik a dolog, nem egészen kétségbeeséstől, de csak kimondja mit akar. Ezért érné meg kivárása jáccani, valószinüleg én vagyok a kapkodós vagy túlságosan is direkt. -
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #16265 üzenetére
ez így van, de régen legalább volt minőség.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Loretto
veterán
válasz Cs.Orsolya #16265 üzenetére
Bacardit +a Coca-Colát rendszerint én nyitom ki. Pécsett még nem találkoztam ilyennel... d lehet a saját tájokozatlanságom is.
Soirée...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Senki9876
tag
Egy eléggé bizar helyzetbe keveredtem, és most nagy dilemmába vagyok. Remélem valaki fog tudni tanácsot adni.
Helyzet a következő:
Az exem osztálytársa meghalt, és holnap lesz a temetése. Az osztálytársát nem nagyon ismertem, max 3-4x találkozhattam vele, de a szüleit igen, ezért úgy gondoltam elmegyek a temetésre.
A lényeg hogy az exem nemtudja hogy én jól ismerem az osztálytársa szüleit, de tudja hogy az osztálytársával alig találkoztam. Ettől eltekintve küldött smst, ami már alapból meglepett, mert nem szokása smst küldeni, inkább skypen ír (amióta szakítottunk van ez így). Az smsben felhívta a figyelmem a temetésre, idézem " Szia! holnap 2kor lessz a temetés. gondoltam szólok hogy ha esetleg akarnál jönni ".
A helyzet érdekessége hogy még mindíg szerelmes vagyok belé, és tudom hogy nagyon ki van borulva a történtek miatt. Ott lesz a volt osztálytársnőm is akivel meg régen kavartam, most jó baráti a kapcsolatunk.Az sms után újra áttgondoltam hogy el e mennyek a temetésre, és ha elmegyek mitévő legyek.
Egyszerűen nem tudom hogy mit akart az exem az sms -el, de lehet hogy csak én kerítek neki nagy dolgot és egyszerűen hülye vagyok.[ Szerkesztve ]
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
dragonfx
veterán
-
Senki9876
tag
válasz dragonfx #16277 üzenetére
Valahogy így tervesztem. Az tuti hogy elmegyek, de lehet hogy nem kéne az exemel összefutni. Mert tény hogy semmikép nem szeretném kihasználni a helyzetet, de ki is szeretném ezt a helyzetet kerülni ne hogy véletlenül is kisértésbe essek.
Valszeg úgyis csak én fújom fel. Végülis mind1. Holnap kiderül.Más:
Ne becsüld le a nőt...
A rendőr leállít egy hölgyet.
- Gond van? - kérdi a nő.
- Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát.
- Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt.
- Értem. Akkor kérem a forgalmit.
- Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott!
- Lopott?
- Igen. A tulajt megöltem, és feldaraboltam.
- Micsoda?
- Testrészeit nejlonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam?
A rendőr döbbenten nézi a hölgyet, aztán a kocsijához megy, és rádión segítséget kér. Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva. A
parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít a nőhöz.
- Hölgyem, feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból!
- Valami baj van? - kérdi a nő ártatlanul.
- A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig megölte.
- Micsoda?
- Nyissa ki, kérem, a csomagtartót!
Az asszony felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres.
- Ez az ön kocsija? - kérdi zavartan a parancsnok.
- Persze. Itt a forgalmi.
- A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs .
A nő keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan.
- Köszönöm hölgyem. A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig feltrancsírozva
gyömöszölte a csomagtartóba.
- Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem.[ Szerkesztve ]
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Leeza
tag
Sziasztok!
Kérdés: normális egy párkapcsolatban, ha a férfi 5 napig nem jelentkezik minden előzmény nélkül? Nő nincs az ügyben, tuti...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Leeza
tag
-
Cxgrav
senior tag
Hát erre sajnos nemtudok választ adni, hogy miért nem egyenes.
Amit én tapasztaltam ( bár ez most az ellenkező eset ):
Ott hagyott szó nélkül, tesójától tudtam meg hogy elköltözött... mondom jól van akkor.
2 hónapra rá, valahogy beszéltünk és akkor mondta hogy azért nem szólt, mert nem tudta hogyan mondja el (pfff ), hogy muszáj elköltöznie, mert családi problémák meg mit tom én.... aztán lehet kamu volt az egész.Picture me Rollin' by 2pac
-
Leeza
tag
válasz Cxgrav #16286 üzenetére
Nagy mérgemben kitöröltem a telefonszámát (egy ideje már vacillál), nehogy megint én keressem, nem kapaszkodom én senkibe...
E-mailen elérhetném, de nem teszem. Megvárom, míg ő magától jelentkezik, nem akarom befolyásolni sem magam, sem más által. De azért van egy határ.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Csakénvagyok
őstag
Öt nap abszolut semmit se jelent (akármi lehet, még bizonytalanság is, az is megmagyarázható/megérthető), szvsz nem jelent megalázkodást ha te küldesz egy emailt. Küldj olvasassi visszajelzéssel, ha arra sem válaszol az pofátlanság, de ha válaszol már többet fogsz tudni.
-
Viszlát
addikt
Erről így elég nehéz bármit is mondani, nekem alapvetően ellentmondás, hogy minden előzmény nélkül nem jelentkezik, de kiderül, hogy összeköltözés előtt álltok, mert azért ez elég komoly előzmény, szerintem.
Nem vájkálni akarok, de érdemes lenne tudni, hogy milyen volt az utolsó beszélgetés, hogyan merült fel a költözés, milyen szakaszában voltatok egyáltalán. Másrészt bár úgy tűnik, hogy komolyan gondolod, ez a számkitörlés elég "érdekes" húzás részedről...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Leeza
tag
válasz Csakénvagyok #16290 üzenetére
Lehet, hogy 5 nap így nem jelent semmit, de egyébként egy nap hívott 5x, most meg semmi, elgondolkodtató... Már voltak próbálkozások részemről, szerintem felesleges lenne még egy kört futnom. Ha ő magától nem érzi, mi kell neki, akkor kár mondanom bármit is...
Tényleg bizonytalan, de nekem is vannak érzéseim, legalább beszélnénk meg! Vagy küldene egy sms-t, hogy gondolkodom Kicsim, vagy valami..."Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
Leeza
tag
válasz Viszlát #16291 üzenetére
1. Költözés: nem hozzám, hanem egy másik városba nélkülem (önmegvalósítás... )
2. Utolsó találkozás: mosolygós, udvarlós, amúgy semmi.
3. Milyen szakaszában: elég erős, kölcsönös szerelem ez, 1 éve tart.
4. A számkitörlés: már voltak részemről meghunyászkodások, így éreztem magam biztonságban magamtól, hogy ne tehessek lépést.
Vélemény?
-
frame>24
addikt
neharagudj, de mi ez, hogy kitörlöd a számát, hogy aszondja:
"Így éreztem magam biztonságban magamtól, hogy ne tehessek lépést."
???
Mivan, ha most ő várná, hogy keresd? Vagy mi van, ha baja esett???
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Viszlát
addikt
Ahá, így más. Magamból kiindulva, ha ez valóban egy komoly, 1 éves kapcsolat, akkor nem tervezek elköltözést nélküled... De természetesen elképzelhető, hogy nála nem így van, mások vagyunk, vagymi.
ui: bár ismét meg kell jegyezzem, hogy a kitörlős dolog kissé más megvilágításba helyezi ezt a "komoly kapcsolatot"...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Csakénvagyok
őstag
Eggyet értek a többiekkel, annyit tennék hozzá hogy én is megkaptam már ezt. párhonapos, nem egyéves kapcsolatnál és előre szólt, elég ebből a tini kapcsolatból, (napi töbszöri beszélgetés) hogy szántszándékkal behátrált, de semmi szakitós hangulatban nem volt..
Tehát én még egy eséjt adnék neki, igaz ha még arra sem válaszol, végleg becsuknám a kaput.És még azt sem vethetdéd a saját szemedre hogy nem tettél meg mindent. De hát mint Viszlát mindanyian mások vagyunk.
#16297 Az már más, akkor úgy láthaja hogy hibás vagy, persze még mindig a megbeszélés az eggyetlen választható út. És hát ki más, mint a hirtelenharagu kezdeményezzen, még ha nem is ő a hibás. Persze nem tudom, csak a saját véleményem mondtam el, nem azt hogy mit várnék el, hanem hogy hasonló helyzetben mit csinálnék.[ Szerkesztve ]
-
Leeza
tag
válasz Viszlát #16295 üzenetére
Velem menne végülis, de ő az isten háta mögé akar menni, ahonnan inkább eljönnek... Vannak tervei, neki ott a múltja, de nekem ott nincs jövőm... Gyermekkora köti oda.
Engem viszont minden ideköt, nekem itt az életem.
A pláne az egészben, hogy az ő élete is itt van kialakítva, ott nem várja semmi és senki. Ezért állok értetlenül.
A számkitörlésre még mindig ugyanaz a válaszom. Nem a kapcsolat komolyságát ingatja ez meg. Egyszerűen így láttam jónak. Vagy ennyire rosszul látnám?!Frame: Még véletlenül se írjak neki valamit hirtelen felindulásból, lehet, hogy valóban gondolkodnia kell. Én elég hirtelen haragú vagyok, nehogy olaj legyen a tűzre.
-
Viszlát
addikt
Értem. Egyébként én mindig azt mondom, hogy ha látod értelmét a folytatásnak, akkor ne csinálj belőle büszkeségi kérdést, hogy ki keres kit. Nincs jelentősége és véleményem szerint egyáltalán nem megalázkodás, ha Te keresed meg elsőre, még akkor sem ha úgy érzed, hogy Te vagy a sértett. Ha fontos a kapcsolat és fontos, hogy megmaradjon, akkor gyerekes dolog ujjal mutogatni és a másiktól várni a kezdeményezést.
-
Leeza
tag
válasz Viszlát #16298 üzenetére
Ja, előzmény, ami fontos: Én hívtam pénteken utoljára, miután aznap sem jelentkezett!
Akkor is csak annyit mondott, azért nem hív, mert nincs mit mondania. Szerintem ez önzőség, ettől még érdekelhetné, velem mi van.Más megvilágításba helyeztem a dolgokat ezzel?
-
Wolverine
félisten
Nem akarlak elkeseríteni (még jobban), de 5 napig nem jelentkezni egy kapcsolatban azt jelenti, hogy vége. Persze szigorúan szvsz.
Költözés előtt "nincs mit mondanom"... vicces. Főleg azt tekintve, hogy összeköltözés után nincs ilyen, hogy nem beszélsz a másikkal (ha már van, akkor régen rossz) Nem tudom, mit gondol a pasas (illetve vannak sejtéseim, mert voltam hasonló helyzetben), de ilyen hozzáállás semmiképpen sem utal arra, hogy valóban folytatni szeretné."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest