- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Nimrod #16049 üzenetére
a netes ismerkedés legnagyobb rákfenéje szvsz a rosszindulat és az, hogy elképesztően sokan vannak, akik hamis adatokat raknak fel és egyszerűen "szórakozásnak" fogják fel az egészet. sok ember egyszerűen elriad ettől és joggal, főleg hogy ha még érzékenyebb is rakás ember van, amúgy is tele gátlással és félelemmel, gondolj bele, össezakad egy ilyen egy rosszakaróval (nem személyes, global csinálja poénból, mert egy paraszt) és még kevesebb önbizalma lesz ezek után szerencsétlennek. és ez azért is szomorú, mert eredetileg a netes ismerkedés pont, hogy nekik adna egy olyan lehetőséget elsődlegesen, amivel élni tudnának és több eséllyel próbálkozhatnának.
az ilyen bajok kiszűrése miatt vannak a komolyabb társkereső cégek, ahol már komoly pénzeket kell leperkálni a regisztrációért, de az értelem szerűen teljesen más liga is, mivel itt nagyon komoly regisztráció, konzultáció és szűrés van.
a chat is jópofa dolog, alapvetően más a kommunikáció csatornája miatt, hogy azonnal reagálsz és nem levelező alapú, gondolkodási idővel....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tottika
tag
Szerintem meg a PH nem társkereső oldal és én spec nem is szeretném ha ilyen irányba menne el.Én még mindig nem értem hogy lehet valaki olyan szerencsétlen hogy csak neten talál csajt magának
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
priusz
aktív tag
válasz Tottika #16052 üzenetére
A PH-val kapcsolatban egyetértek veled, bár erről szerintem nem is volt szó. Az, hogy valaki itt ismerkedik meg valakivel véletlenül szerintem nem probléma. A boltban is megismerkedhetsz valakivel de az attól még nem társkereső klub.
A netes társkeresésről más a véleményem. Én is ismerkedtem meg ott lányokkal.
Nem érzem magam szerencsétlennek, nyomoréknak, bénának stb.
Lehet bennem van a hiba.
Mondjuk 19 évesen én is így gondoltam, azóta picit változott a helyzet.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Senki9876
tag
válasz Nimrod #16049 üzenetére
"Viszont társkeresés terén szerintem nem igaz az aki keres az talál mondás, sokkal inkább az aki nem keres az találni fog."
Ezzel a megállapítással mélységesen egyet tudok érteni. Lehet hogy csak ilyen a szerencsém, vagy nem tudom, de mindegy hogy most internetről vagy a való életről beszélek ( volt szerencsém mindkét lehetőséggel) ha kerestem sose találtam, de ha nem kerestem akkor ...
Én azt hiszem hogy a netes ismerkedés nem olyan rossz dolog mint azt egyesek hangoztatják, habár tény hogy a chat.hu meg a hasonló oldalak nem a legjobb hely ismerkedésre. (de ez csak a saját véleményem)
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Tottika
tag
válasz priusz #16053 üzenetére
Dede,feljebb már szó esett a ph-s ismerkedésekröl
De most komolyan,hogy menne ez egy fórumon?
Írogattok egymásnak hónapokig,majd kértek az illetőtől fényképet?Én ezt nem értem.Szerelmesek lesztek valakinek az írásába,utána meg csalódtok?Arc nélkül más az egész és személyes kontaktus nélkül.T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
priusz
aktív tag
válasz Tottika #16055 üzenetére
Nem. Nem fórumról, társkereső oldalakról írok.
Megnézem valakinek a képeit, adatait. Ha színpatikus írok neki. Ha én is neki válaszol.
Levelezünk. Kiderül egy két dolog a másikról. Ha ez után is kölcsönös az érdeklődés akkor találkozunk. A többi már úgy működik ahogy az életrevaló emberek is csinálják.Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Tottika
tag
válasz priusz #16056 üzenetére
Nem rád gondoltam,Tildy írta azt hiszem multkor,hogy ő itt ismerkedik...Ha nem jól emlékszek bocs.
Nem gondolod hogy sok az állcsaj és állpasi a társkereső oldalakon?A másik pedig mostanában minden csaj a seggét mutogatja a képeken.Talán nincs már agy csak segg,vagy ezzel tudják márcsak a pasikat levenni a lábukrol?Utána meg csodálkoznak,hogy sok a nemi erőszak stb....
-
priusz
aktív tag
válasz Tottika #16057 üzenetére
Lehet, hogy sok az ál-csaj, de én nem igazán találkoztam ezzel a jelenséggel. Persze ez lehet hogy korosztály függő is. Ahol én reggeltem ott nem találkoztam magamutogató csajokkal. De ha látnék ilyet akkor se írnék neki, az már szegénységi bizonyítvány a szememben.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
tildy
nagyúr
válasz Tottika #16055 üzenetére
Hosszú történet, majd egyszer megírjuk
Nem így működött , nálunk legalábbis nem így.
Az meg külön poén, hogy azon érvem ellenére , hogy ha elsőre nincs padlófelmosás, akkor abszolút felejtős a dolog (tehát első látásra nem fogott meg, ha így mondhatjuk... ), vagy hogy nem hiszek abban, hogy több éves ismeretségből, amikor fel sem merül az, hogy több lehet, aztán mégis , kicsit másképp alakultAmúgy nem azt írtam, hogy itt ismerkedek direkte , csak azt, hogy hozta már úgy az élet, hogy akivel együtt voltam/vagyok, az konkrétan ph-zott szintén. És azt is írtam, hogy nekem a netes társkereső nem vált be.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tottika
tag
Hát most az én párom is ph-zik ez egy dolog,de nem itt ismertem meg hanem kint
Lorcsi:Szerinted személyes kontaktus van,ha írogatsz fórumokon a másik félnek?Nem,nincs személyes kontaktus..Ha meg találkoztok a csaj csalódik majd ennyi
Ph-s talik atya úr isten
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Tottika #16062 üzenetére
Hát én meg itt. Na bumm. Lúzerek vagyunk. miszter és miszisz lúzer.
Lorcsi : ~5 év az elég ? Najó, volt már összefutás ph talikon is.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
válasz Tottika #16062 üzenetére
és miért csalódik? bányarém vagy? görbe a hátad? piszkos a körmöd?
vagy miért? miért nincsen önbizalom?
megmondom őszintén, tényleg nem értem ezt az általános pesszimizmust ami itt is megy.
és most csak a te hsz-edre reagáltam, de általánosan mondom.
miért nem lehet hinni a jóban és abban, hogy bármi bárhol megtörténhet?
mindenki általánosít egy jó nagyot, maga se tudja miért, talán csak mert állást akar foglalni, aztán puff neki.
menni kell, próbálni, élvezni a játékot ami ebben is benne van aztán úgyis alakul, kinek hogy...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tottika
tag
válasz Integra #16065 üzenetére
Hát igen,általában aki itt tud csak párt találni valami-valami sztem nem kóser nála...
Vagy nagyon félénk,vagy csúnya,vagy sokszor már a kényelem miatt is.Nem mondom akadhat normális ember is aki más miatt keres párt a fórumokon,pld nincs ideje bulikba járni,közös tevékenységet igénylő helyeken megjelenni.Szerintem ez is közrejátszhat.De nagy valószinűséggel takargatni valója vanT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
fordfairlane
veterán
válasz Tottika #16069 üzenetére
Ezek tipikus sztereotípiák, de az élet rácáfol erre. Meglepően sok szép és értelmes lány is található a társkereső oldalakon. Baráti körömben a netes ismerkedés teljes mértékben jól bejáratott szokássá vált, nem egy barátnő került már így a hálóba.
x gon' give it to ya
-
-
Integra
titán
válasz Tottika #16069 üzenetére
fordítsuk meg ezt a kérdést a lányok oldalára.
szerinted csak a ronda sikertelen lányok próbálkoznak társkereső oldalon, vagy fogalmazok inkább úgy, hogy csak a félénkek?
mindenkinek megvan a maga indokar rá, de általános vonások alapján ezt nem lehet már rég behatárolni, mert változott már annyit a világ.
ahány indok, legalább annyi féle és fajta nő van itt.
és csak ismételni tudom magam, meglepődnétek, hogy mennyi okos, értelmes, tanult és valóban belevaló nő van ilyen portálokon.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zoltanz
nagyúr
Az igaz, hogy sokan túlzó dolgokat állítanak magukról a társkeresőkben, aztán az ember dob egy hátast mikor találkozik az illetővel vagy egyből menekülőre fogja
A másik ha csak az önéletrajzokat veszük, azon is szoktunk szépíteni vagy felnagyítani némely pozitív tulajdonságunkat. Ha az így kialakított kép nem tér el nagyon a valóságtól nem elitélhető. Arra azért lehet számítani, hogyha nagyon más dolgokat írunk magunkról azok hamar kiderűlnek és borúl a bili
-
dragonfx
veterán
Mondjam vagy tudjátok mi történt tegnap?
Aki olvassa blogomat meg ezat topikot feljebb az tudja, vajon meddig tart?2nap?4nap?1hét?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tottika
tag
válasz zoltanz #16073 üzenetére
Nagyjábol egyetértek veled...
Szomorúnak találom azokat az embereket,akik nem látnak már kiutat a hálózat csapdájábol..Nem tudtok meggyőzni a másik oldalárol a dolognak.Lehet vannak normális szép csajok,de tuti nem társkeris oldalon fognak majd maguknak komoly kapcsolatot.Valszinüleg csak szórakozásbol vannak fent.De biztosan van 1-2 kivétel.Szerintem aki ilyen társkeris oldalakon keres párt magának,az megszállottja lesz az oldalnak és talán sose fognak tudni kialakítani normális kapcsolatot.A másik pedig,arrol sem tudtok meggyőzni,hogy nincs valami bibi az ilyen emberekkelHa valaki magára vette ezer bocsiT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Tottika
tag
válasz fordfairlane #16079 üzenetére
Nézzük reálisan a dolgokat.Egy szép aranyos lánynak meg se fordul a fejében,hogy regeljen egy társkeris oldalra.Mivel egy normális esztétikus csaj tud a való életben is kialakítani kapcsolatot.Megtalálják a normális pasik...Ez fordítva is így van.Tuuuuuti valami van vele ha társkeris oldalra teszi fel magátNe mondjátok hogy tökéletes nők vannak fent és tökéletes pasik....A való életben se tökéletesek,akkor már hogy lennének a trskeresőkön.Mutassatok már egy normális nőt ott
-
priusz
aktív tag
válasz Tottika #16076 üzenetére
Bakker, ki vagyok az ilyen általánosításoktól. Szerintem ez elég szűk látókörre vall. Sok ilyen embert ismersz? Esetleg vezetsz valamiféle statisztikát?
Ember te sem leszel mindig fiatal, lehet rühhelleni fogod büdös szórakozóhelyeket. Akkor majd leszólítasz valaki az utcán? Vagy megdobod galacsinnal aki tetszik?
Felejtsük már el ezt a "aki az interneten ismerkedik az beteg vagy beteg lesz és különben is nyomi"!
Ettől falnak megyek!Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Integra
titán
válasz Tottika #16076 üzenetére
senki sem akart téged semmiről meggyőzni.
pusztán arra próbált itt pár ember rávilágítani, hogy van a te realitásod és van egy másik, másé, amibe ez belefér a hagyományos ismerkedés mellé és egyáltalán nem olyan drámai mint azt te elképzeled, mert úgy tűnik neked sincsen sok tapasztalatod.
de mondok pár konkrét példát kikkel találkoztam eddig: menő karrierista jogász bombázóval, az egyik legnevesebb gazdasági lap újságírójával, kereskedelmi igazgató nővel, informatikus nővel etc etc. és hajad lerakod magad mellé, olyan belevaló nők ezek.. azért őket mondom, mert ugye most valahol a foglalkozás is ide tartozik. amúgy meg hány imádni való, kedves vendéglátós és egyéb munkakörben dolgozó felnőtt nő van...
miért hiszed azt, hogy ők nem társat keresnek? szerintem nem ismered a helyzetet, ezért mondod.
egy tény: ehhez igenis kell egy fajta nyitottság, lekell vetkőzni a konzervatív nézeteket. nekem ez is teljesen megfér a normális utcán történő ismerkedés mellett. igaz, én nem is ítélek elsőre olyasmiről amihez közöm nincsen....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fordfairlane
veterán
válasz Tottika #16080 üzenetére
Egy szép aranyos lánynak meg se fordul a fejében,hogy regeljen egy társkeris oldalra.
Lehet okos elméleteket gyártani, csak tök fölösleges. Én azt kérdezem, hogy te ezt honnan veszed? Megtapasztaltad, vagy valami ismerősöd futott ebbe bele, vagy mégis mi az oka, hogy ennyire általánosítasz? Azért kérdem, mert a barátaimnak más a tapasztalata. Igenis regisztrálnak normális lányok, igenis lehet normális lányokat kifogni ismerkedő oldalakon, ez tény. Az, hogy te kitalálod, hogy szerinted mi a helyzet az édeskevés.
x gon' give it to ya
-
zoltanz
nagyúr
válasz Tottika #16080 üzenetére
"Mivel egy normális esztétikus csaj tud a való életben is kialakítani kapcsolatot"
Egy partnerkereső iroda (több évtizede sikerrel működnek ) vagy egy párkeresőoldal (kevesebb a komoly érdeklődő az igaz) nem a valóvilág?
Nagyot tévedsz, nem a kőkorszakban vagyunk és aki alapos munkát akar a párkeresésben ilyenekre is nyitott ez hótziher. -
Cs.Orsolya
senior tag
Meg sem merek szólalni, hehehe.
Teljesen oké a párkeresés bármely formája. Régen újsághirdetéseket adtak fel, vagy házasságközvetítőt kértek fel. Most blogokat, fórumot, és személyes adatlapokat nézegetünk. Húspiac van, kéremszépen. Mi tettük azzá. "Add el, amid van!" "Vedd meg az enyémet, mert az tuti!"
Test, lélek, szellem? Mindent áruba bocsátunk, és ehhez marketing kell. Ha verbális, akkor verbális marketing. Ha vizuális, akkor vizuális marketing. Ha a kettő együtt megoldható, akkor lehetőleg együtt. Hamarosan majd szagmintákat is fognak árulni az emberek, és abból lehet szagot fogni, és a vadra menni. Szerintem nagyon állat biznisz lenne! Le is védetem gyorsan! A technológiát is kitaláltam már!Nos, az a lényeg, hogy a szűk keresztmetszetű adatforrásokból szűk keresztmetszetű következtetéseket és hipotéziseket lehet gyártani. Csak annyit várj el, amennyiről van információd! Várd a legrosszabbat, és reméld a legjobbakat! Ennél helyesebb előítéletesség nincsen. Aztán kap a tapasztalat is egy lehetőséget, és "ki-ki, ha nem hiszi, járjon maga utána!"
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
nagyúr
óh jee,
az imént fölhívott az eksz-ekszem, akivel egy semmitmondó beszélgetést folytattunk, majd kérdezett valamit, amire azt válaszoltam, hogy semmi köze hozzá, erre elkezdett kiabálni az idegesítő hangján, majd elbúcsúztam, hogy egy élmény volt, és leraktam a telefont.
olyan király jó érzés volt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz fokukac #16088 üzenetére
Idéznék kedves tanult kollégánktól a mai alapján:
Azt meg persze mérgemben elfelejtettem mondani, hogy Vénuszfogyatkozás volt ma este, Jupiter majdnem-együttállással egybekötve. (...) A Hold fokozatosan kitakarta a Vénuszt, a Jupiter meg ott figyelt mindjár pár fokkal feljebb.
Ma minden jószág vonyított, az is, amelyik nem szokott...
-
ipgirl
tag
A férjemet egy közösségi portálon ismertem meg jópár éve. Véletlen volt, nem tervezett, több száz km-re éltünk egymástól. Szóval ez tényleg olyan dolog, hogy bárhol-bármikor megtalálhatod a párod.
Szerintem egy a lényeg: nem kell keresni...majd jön!''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Kokkantas
senior tag
válasz Cs.Orsolya #16087 üzenetére
"Várd a legrosszabbat, és reméld a legjobbakat! "
Eszerint élek... Mindig felkészülök a legrosszabbra, de közben reménykedem a jóban.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Elkezdett dobálózni a szavakkal, hogy de ő meggondolta magát, meg értsem meg mert édesapjával kapcsolatban hatalmas sztressz érte(elmondta tényleg) ezért volt mostanság ideges jobban ingerlékeny..de ő mindent megfog mostantól tenni...többet leszünk együtt még egy fogadásba is belementem ..azt mondta karácsonyra minden olyan lesz mint régen biztosít róla...olyan furcsán viselkedett mint az első 2-3 hónapban mikor rózsaszín felhő volt, csomó smaci meg kedvesség, pedig közöltem vele előre nem hívom meg semmire ...újra belémszeretett volna 2 hónap után??és ily hirtelen 2 nap alatt átgondolta ezt??(mondjuk mindig ilyen szélsőséges hirtelen lángú természetű volt, halak )vagy csak érte otthon valami csapás kiutálás és hirtelen hozzám fut?..kérdeztem tőle azt mondta jelen pillanatban semmi gondja otthon.újra nekiállt melot keresni komoly szándékkal...és mondta mellette tanulni is fog és elfog költözni ideiglenesen barátnőjéhez ....mivel tudja most kedztem egy elég bíztató meló helyen ezzel csak nem arra gondol hogy karácsonyra avgy januártól összebútorozok vele...valahogy nem hiszem el ezt az egészet az utobbi 3 hét és 2 hónap után....lehet bennem van a hiba...megkérdeztem egy span barátnőjét aki utál..de még ő is azt mondta...2 nem enged a 21ből ember vagyunk...de becsüljük meg egymást mert látszik vonzodunk egymáshoz és egymáshoz tartozunk...ezt persze további 3 ember is megmondta közte a legjobb barátom aki ismeri eléggé...
Az a gond...én úgy érzem már túl későn próbálja nyomni a féket a közeledő az S kanyar előtt hogy dfx megszemélyesítéssel éljek ...és úgy érzem én már nem szeretem....lehet megváltozik ez ha 2-3 hétig ilyen lenne de tudom ő erre képtelen, idő kéne de ezt nem mondom neki mert csak hisztizni fog...pedig ő megmondta ezzel kezdte most minden megfog tenni hogy elégedett legyek vele...nem csak ott, igaz ott nem is volt gond...viselkedésével inkább...de higgyem el eddig sosem tett meg dolgokat most ráébredt volna??..na jó hazudok az elején megtette, nem volt képtelen rá csak utobbi 4 hónapban...
Úgy érzem csak azért nem lépek tovább és engedek mert nincs jobb ezt is mondták már többen....de nem tudom mit tegyek.tudom szemét aljas nem tudok lenni hogy most odabaxom a fejéhez hogy takarodj, de szépen meg ennek semmikor nem lesz vége....lehet csak magam etetem mert már nem tudom szeretni.de azért ilyen esték talik után valahogy nehezebben alszok el jóval...mit gondolsz??
u.i.:hamár úgyis eza téma, részben netről ismerem[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz dragonfx #16094 üzenetére
Most nem tudok gondolkodni, lehet abban valami amit Orsi mond (hisztis vok, és nem fog az agyam....) .Ha nyugi lesz, válaszolok.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz dragonfx #16094 üzenetére
Te, írásjeleket, mondathatárokat, tagolást, nagybetűket nem lehetne, esetleg? Csak az íze kedvéért. Meg hogy értsem is. Úgy írsz, mint akiből kifolyik a szó kontrollálatlanul. Jung 100 szó asszociációs tesztje kiskutyafüle ehhez képest!
Amúgy, fogd a nőt, és fuss! Ja, az egy másik történet.
Szóval, majd meglátod, mi lesz. De ha nem szereted, akkor hagyd a fenébe. Csak mondd el neki kíméletesen az igazat!
-
Tim82
félisten
Már megint a férfiak a szerencsésebbek. Én csak szerelmes vagyok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dragonfx
veterán
válasz Cs.Orsolya #16098 üzenetére
neki se kíméletesen se nem kíméletesen nem lehet mert nem érti meg egy idő után keres....miért??
jujj megvilágosodtam lehet, azért mert tényleg akar ..mindig ezt kértem tőle...ne csak én menjek hanem is..küzdjön akarjon....csak ő ezt veszi annak így mutatja ki a küzdést... ...ezért lehet holnap megér egy telefont.
Tildy>>jujj jujj hiszti....abból elég..megyek is aludni
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest