Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyi feri

    újonc

    A bolygofelfedezés logikáját nem értem. Ha valaki igen, az igazán megoszthatná.
    ugy 100orája repkedek a második bolygomon. a kezdö mellettin. fejembe vettem, hogy felfedezem de nem megy. a 75%ot nem tudom tullépni. még 3 hely hiányzik. kb 65 hajot(egy hajo 200-400k) beleztem ki(ezen a bolygon) .
    Még hogy nincs benne kihivás? én magam tüztem ki és nem tudom teljesiteni. a kezdö rendszer bolygoit megcsinálni 100%ra.
    Szerintem zseniális játék. fantázia is kell persze.

    néhány tipp kezdéshez.
    Kezdéskor fel kell menni egy magasabb közeli csucsra és körül kell nézni. A hajokat kell figyelni, meg onnan sokfele ellátni és szinte azonnal találunk herediumot egy percre, miközben a jel a világ végire küldene. jo esetben látjuk a leszállo felett körözö gépeket,ott pedig állomás van leszálloval. ha sétálunk a gépeket mindig figyeljük. a legtöbb jo helyet nem jelzi kérdöjel amig a baconjét fel nem fedezzük.

    kezdeti bányászás: a bányászosdi lényege, hogy a hajonk fejlödése ne 15röl, hanem 30rol induljon. azonnal lesz rengereg helyünk, és másnap max 3 körben letudjuk az összes bázisos küldetést; feltéve, hogy tudjuk mit hol keressünk.
    hajojavitás után emerilt kell találnunk. volt hogy csak a bolygo tulfelén, de eddig mindig találtam emerilt a kezdöbolygon. lehetöleg sehol se szálljunk le amig nem találtunk leszállos,kereskedös sheltert ahol sok emeril van. az emerilnek szép zöld a szine és messziröl látszik a levegöböl. a kereskedö állomáson megvesszük a jobb fegyvert is a gyorsabb bányászás érdekében.
    az emeril gyorsan termelödik; ha van 6 lelöhely akkor mire végzünk az utolsoval az elsö már visszartermelödött. (amikor erre rájöttem akkor keztem elöször ujra)
    3,2 misit kell kibányásznunk emerilböl. kb 3-4 ora. ha egyszer sem szálltunk(elsétáltunk) fel 32es hajot(5alapcuccal) kapunk ennyiért. 4-5 felszállás után már csak 28asat(sok hajofejlesztéssel). a kereskedö leszálloján megvárjuk a kivánt méretü hajot és megesszük.

    hajoszedés : kell a lé bármire vagy szeretnénk nagyobb, szebb hajot.
    com tower mutatja a hajokat. a legtöbb ilyen kereskedö és obszervatorium társaságában van, 3mas egységben. néha egyik hiányzik. ezeket nem jelöli kérdöjel ezeket bacon mutatja meg; elvileg, de mégsem.
    a jelöletlen állomások sorban vannak és messziröl látszik a kerek tisztás, az épületek csak közelebbröl látszanak. ha elkapja az ember az irányt 4-5 hajot egy ora alatt felszed és kibelez, utánna kapunk egy hajojelet a bolygo tulfelén ahol többnyire hajo sem lesz de le kell szállnunk(mindezt azért, hogy elveszitsük a fonalat.), hogy kipipáljuk. ha szerencsénk van ott is megtaláljuk a jelöletlen állomások sorát. Ha nincs semmi igéretes gázt adunk a következö hegygerincig ahol ismét körülnézünk.
    ha hajot találtunk és az ujat visszük tovább akkor csak annyira javitsuk, hogy éppen repüljön. ehhez legyen nálunk 500 heredium és 50cink a többit a bontásbol kinyerjük. ennyit a cuccok eladásakor tartsunk meg. csak az elött javitsuk ki a hajot ha elhagyjuk a bolygot, amig hajot szedünk addig nem érdemes. A com tower melletti kereskedönél eladjuk a szajrét és megyünk a következö hajojelre. comtoweröl comtowerig repülünk.

    ..."bugos szar"... melyik játék nem az a kiadás pillanatában?

Új hozzászólás Aktív témák