Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunner

    senior tag

    válasz syler123 #3604 üzenetére

    Kicsit el vagy veszve a felkapott hírekben.

    1. A Switch bal joyconja nem gyártási hibás, hanem van egy olyan széria (értsd a teljes készlet X %-a) amelyikben zavart okozhat a nyákba épített antenna. Ezeket visszaküldheted, és javítják. Miért kellene visszahívni azokat amiknek semmi baja?
    2. Következtetsz, miközben semmilyen infód nincs arról, hogy mit reagál a Nintendo azokban az esetekben amikor ilyennel találkozik. Persze könnyű felülni a hate trainre, ha már a joyconnál téves következtetést vonsz le. Van igazoltan javított switch, ahol még a mentést is áttették a usernek, Senkinek semmi hátránya nem származott belőle, nyilván a garis ügyintézést leszámítva.
    3. Jön az akkuprobléma, ami csak és kizárólag szoftveres gond lehet, tekintve a hw 1%-os akkuidőn vigan elszalad 3 órát, ha 3 órányit kellene még mennie.
    4. A 3 órás akkuidő Zeldára vonatkozik magas fényerőn, bekapcsolt wireless kapcsolatokkal (ami egyébként szükségtelen ha handheldben játszol (tehát amikor akkuról játszol)) . Indie játékokkal egész nap elvan a cucc.
    5. A dokk nem karcolja a switchet. Az a dokk karcolja a switchet amelyik meg van hajolva, vagy nem derékszögben áll. Ez gyártási hibás, vissza kell vinni.

    Az árakkal egyet lehet érteni, bár már magában nevetséges, hogy te kijelented, hogy annyit sem kérhetnének értük mint "a nagyobb konzolokra", való játékokért. Annyit kérnek érte amennyit te-ti-mi kifizetünk. Egyébként a cartrige drágább mint a dvd lemez.

    Ha vannak érveid és nem csak vagdalkozol szívesen társaloghatunk tovább, de ez így kevés.

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

Új hozzászólás Aktív témák