Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umbibumbi1

    tag

    sziasztok.
    én bevallom első konzoltulaj vagyok,nekem ez kissé ismeretlen terep.de amint olvasgatom a különböző fórumokat,véleményeket eléggé megosztottak.a grafika fanok nagy lehúzásnak tartják,mások meg alapból más platformokra esküsznek.én is féltem tőle eleinte főleg mert én a fiaimnak vettem elsősorban,de azt hiszem mi többet hülyéskedünk vele egyelőre az asszonnyal amíg meg nem jelenik a mario.
    gondoltam megírok a hezitálóknak pár gondolatot laikusként.
    a külső nagyon kellemes,kicsi,a teljes pakkot bármikor elvihetem bárhova és pillanatok alatt összepattintom.
    a kontrollerek baromi jók,az érzékenységük remek,bár a méretük....nagy kezűek vagy hosszúujjú emberek lehet,hogy anyáznak esetleg.de a pro kontrollerrel szerintem ezt is kiküszöbölték.
    hardware-esen szerintem állat,a Zelda nagyon szép...nem 4k,de nem is cél,ezt a nintendo ki is jelentette.
    igazából majd nekem a skyrim lesz a mérvadó...nem hittem volna,hogy ebből a kis izéből ilyen szép és jó masinát ki lehet facsarni,de nem vagyok szakértő.
    ami kicsit leleombozó az a tárhely.32 (~25).oké.de akkor minimum adhattak volna egy másik 32-es kezdő kártyát hozzá aztán te majd eldöntöd mit akarsz.

    software-esen még elég szegényes a dolog,de ha igazak a hírek ez változni fog és egészen jó címeket kaphatunk.igaz ami igaz....a játékok baromi drágák.de ez van.
    sokan leszólták a switch 1-2-t.szerintem baromi jó,elég jól el lehet vele idétlenkedni :)
    a bomberman számomra elég idétlen,na azt lehúzásnak éreztem,de lehet,hogy sokaknak bejön.
    a Zelda nagyon szép,kidolgozott és nagyon jó ötletek vannak benne.sokkal gagyibbat vártam,nagyon kellemeset csalódtam.
    a snipperclips pofás,egyszerű,de eléggé fejtörős kis anyag.össze kell dolgozni,ezen a gépen minden játék legalább ketten a tuti (kivéve ami nem :))
    másról nem tudok nyilatkozni.

    összességében szerintem jópofa cucc lesz ez,főleg ha esetleg megoldják a wii u kompatibilitást és leszedheted magadnak.ami még baromi jó az amiibo dolog.szerintem lesz ehhez annyi figura,mint égen a csillag.ami nem is lenne gond ha az ára is úgy lenne belőve...meglátjuk.csak mert a Zelda figurák nem arról híresek egyelőre,hogy fúúúú de olcsó.

Új hozzászólás Aktív témák