Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Kipróbáltam ezt az új patchet ami kijött a Witcher -hez és tényleg nem semmi javítást eszközöltek . Konzolok között elsőként cross platform mentes is szép lett volna, de de új grafikai effektek mellett végre lehetőség hogy a homalyos képen elesitsunk ? Király!

    Nem semmi a Saber ! Annyira istenitik a Panic Buttont hogy milyen "remek" portokat csinálnak, de Saber ezzel szerintem már lekörözte őket. Míg a PB portok meg mindig a játszhatóság határán táncolnak a sokszor 30 alá eső fps, sok ponton szánalmasan letekert textúra minőség és általánosságban homályos grafika miatt, addig a Saber Witcher portja grafikai javulás mellett már elfogadható szintre korrigálta a homályos grafikát.

    Remélem Saber kap még AAA portolasra felkérést, sokkal jobb munkát végeznek mint a PB.

    Más:
    Sniper Elite V2-t végigvittem. Nem volt rossz, de érezni hogy nem mai darab. Grafika még elment de a játékmenet azért volt ahol már idegesített...(plna jó öreg klasszikus húzás amikor egy 5 mm szobából 30-an szaladnak ki). Story meg nagyjából van de nem is Oscar díjas és elég olcsó János módon van osszerakva.
    Na de viszont most belekezdtek a Sniper Elite 3-ba.

    Na itt már sokkal jobban kidolgozott az egész játékmenet és grafika terén is elég szép, sőt meglepően jól néz ki ahoz képest hogy kis táblagépen fut és az fps is stabil. Elég szép port de sokat nem láttam említeni.




Új hozzászólás Aktív témák