Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Sirandrish #19239 üzenetére

    Szerintem emberi áron nem fogja tudni szállítani a N az XOs teljesítményét. Se jövőre, se utána még 1-2 évig, egyszerűen nem tart még ott az arm architektúra.
    A pro várhatóan csak minimálisan lép előre erőben, mert dedikált soc-ot kap. Tovább bírja akkuról, új képernyőt kaphat, ilyesmik és minimális többlet teljesítményt. Ennél többet várni tőle nem érdemes.
    Egyébként is látható a játék eladásokból, hogy felesleges más irányba elindulnia a Nintendonak. A saját játékai masszív eladásokat generálnak és ebből jön a bevétel nagy része. Ha így van, akkor ahelyett, hogy minden erőforrást a saját játék készítésére fokuszáljanak, miért kéne nekik beleállni ebbe a versenyezzünk a nagy konzolokkal AAA portokkal? Ahol ingoványos terepre navigálják magukat és még ha jól is csinálják, akkor is sokkal kevesebbet nyereséget tudnának kivenni, szemben a saját játék készítésével?
    Egy olyan pro verzió viszont jót tehetne a piacnak, ami árban csak kevéssel több és amiatt minimálisan tovább fejlesztett csak, mert akkor sok pro vásárló normál switchről váltana és így a használt piacon még többen léphetnének a switch világába. A Nintendo amúgy is a játék eladásokon keresi degeszre magát, nekik ez jól jönne.

Új hozzászólás Aktív témák