Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Norb79 #17940 üzenetére

    Nem kell Live Minecraft-hoz Switch-en. Még a Cross Play-hez sem. Egy Microsoft Account kell, de nem a multiplayer-hez, hanem csak a cross play-hez.

    A Nintendo Switch kézikonzolon játszható Minecraft – GYIK

    Mi az a Microsoft-fiók, és miért van rá szükségem a Nintendo Switch kézikonzolon?
    A Microsoft-fiók használata nem kötelező ahhoz, hogy a Minecrafttal játszhasson a Nintendo Switch kézikonzolon. Ez egy ingyenesen létrehozható fiók, amelyet az eszközökön való bejelentkezésre használhat. Lehetővé teszi, hogy ha valaki Switch készülékről játszik a Minecrafttal, akkor is csatlakozhasson más, a Nintendótól független eszközt használó játékosokhoz, legyen az egy iOS- vagy Android-alapú rendszer, esetleg az Xbox One konzol vagy egy Windows 10-es számítógép (a konzolfüggetlen játék, a Realms vagy a Servers használatával). Ha rendelkezik Microsoft-fiókkal, akkor a Minecoin-pénz és a piactéren megvásárolt javak is hordozhatóvá válnak a különböző készülékek és platformok között. A Microsoft-fiók itt hozható létre.

    A sima multihoz Nintendo Switch Online kell.

    (#17941) NyMRooD: a Live egy online szolgáltatás. Live nélkül nem tudja az Xbox fiók elérni az online funkciókat, de pl. ha egy Xbox-on van egy Live fiók és van még olyan fiók ami offline, akkor azok a gépen lévő nem online játékokat tudják futtatni. És van már PC-re is.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák