Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz petymek #16833 üzenetére

    Bocsánat, de alap pakkokról beszélünk...299 dodó ennek a gépben az alapára. Ahogy a Basic pakké is annyi volt. Akkor légyszíves nekem ne ilyen-olyan prémium pakkot mutogass, mert akkor én meg azt mondom, hogy miért nem vettél mellé pro kontrollert? Mert akkor már 3-an tudtatok volna játszani? (Vagy ketten két teljes értékű kontrollerrel?)

    Tehát megint visszakanyarodtunk oda, hogy répát a borsóval...Vettél egy nem alap pakk Wii U-t, amiben volt +1 db kontroller, és nem érted, hogy az alap Switch-et egy fél kontrollerrel használva, miért nem tudod ugyan azt elérni...elég gyenge lábakon áll az érvelésed továbbra is. Tehát a Switch-es alap pakkból elveszel és azt hasonlítod a Wii U olyan pakkjához, amihez extra kontroller járt. Ennyi erővel sz@rozd le az irányítást, mert kontroller nélkül még rosszabb.

    1. Vagy használd a teljes kontrollert a grip-el, és ezt hasonlítsd a Wii U Basic pakkjához.
    2. Vagy használd a pro kontrollert és ezt hasonlítsd a Wii U Motion kontrolleréhez.

    Így már lehet szó összehasonlításról. Persze akkor nem az általad kívánt eredmény fog kijönni, de legalább korrekt lesz.

    De az, hogy csak a fél kontrollert használod (hogy miért, azt továbbra sem értem), és lesz@rozod, az nem megy. Hozzátenném, hogy a hétvégén beleraktam 4 órát a játékba úgy, hogy 4-en játszottunk, mindenkinél fél kontroller volt, és érdekes módon semmi probléma nem akadt...

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák