Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-11 21:29:18

Mobilarena

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#351) Dr.F.E.R.I. válasza SzDavid99 (#348) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Mindenféle előzetes tájékozódás nélkül ebből tényleg az jön le, mintha csak egy újfajta kontroller volna.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#352) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit belegondolva, abból a szempontból érdekes lesz a helyzet, ha tényleg ez az egy gép lesz a Nintendo jövője. Ha megnézzük, a 3DS nagyjából túlélési lehetőséget biztosított jópár japán fejlesztőnek. Az utóbbi években komolyabb eladást a Capcom (Monster Hunter), az Atlus (Etrian, SMT), a Level-5 (Yokai, Layton), de még a Square is (Bravely, DQ remake) szinte csak 3DS-en tudott elérni, szerintem nagyrészt köszönhetően annak, hogy a gép grafikai korlátai miatt viszonylag olcsón tudtak rá fejleszteni. Ha ebből a szempontból nézem a Switch-et, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a helyzet.

A Slime draws near. Command?

(#353) Sirandrish válasza Dr.F.E.R.I. (#351) üzenetére


Sirandrish
(Jómunkásember)

Láttam én ezt régen is, de teljesen kiment a fejemből.
Ez durván nem mutat semmit a gépből...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#354) ldave válasza ldave (#352) üzenetére


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha azt nézem, hogy a PS+ és Xbox Live mellé adott indie címek 90%-ban 'mi ez a pixelfos már megin' véleményt kapják, akkor nehéz helyzetben lesz az a cég, aki a most bevett 3DS teljes játék áron majd visszafogottabb látványvilágú játékot szeretne eladni.

A Slime draws near. Command?

(#355) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#352) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Belegondolva, továbbra is ez lesz a legkevésbé grafika-centrikus eszköz. Ha ez nem jó nekik, mehetnek PS4-re vagy Box-ra, de azok méginkább grafika igényesebbek. De még a mobiloknak is nagyobb a felbontása, ha esetleg azon tanakodnának.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#356) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

(#357) woros válasza Sirandrish (#353) üzenetére


woros
(őstag)

Nekem olyanokat mutatott meg amiket nem is tudtam, hogy lehet csinálni a GamePaddel. :DDD

(#358) Dr.F.E.R.I. válasza SzDavid99 (#348) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Egy pár állítás, amivel azért valamelyes vitáznék:

[A cím] Jó úton halad a Nintendo Switch, de vajon sikeres lehet-e? - Ha kérdéses a sikere, honnét tudod, hogy jó úton halad?

(...) de a konzol funkciói és az azokban rejlő lehetőségek sem maradtak rejtve az érdeklődők elől - Pont hogy semmit nem mutattak meg a dizájnon kívül; még az sem egyértelmű a látottak után, hogy érintőkijelzős-e egyáltalán.

(...) annak a vállalatnak, aki az utóbbi időben eléggé eltávolodott a nagyobb közönségtől? - Relatív, hogy ki mit ért nagyobb közönségen. 60+ millió embernek van legalább egy 3DS-e, netán Wii U-ja. Ekkora játékos bázisa perpill sem a Sony-nak, sem az MS-nek nincs. A zsugorodás az egész iparágat érinti.

(...) lévén az új gépnek ugyanazt kell kínálnia hordozható formában, mint a TV képernyőjén - Kevés konkrét dolgot lehet a gépről tudni, de azt biztosan, hogy HH módban vissza skálázza a grafikát például. De ettől a TV üzemmódban még elvben akármilyenre is meg lehet egy játékot csinálni.

És ugyebár ez a két megcélzott réteg: a mobilon játszók (..) és a konzolokon játszó fiatalok - A trailer egyértelműen a huszon-harmincas embereket célozza meg, akiknek a gyerekkora egybeesett a N otthoni konzoljainak a virágkorával (SNES, N64), mostanra pedig fiatal orvosok, ügyvédek, programozók, akik meg is tudják fizetni a minőségi szórakozást, ha a Nintendo vissza tudja édesgetni őket. Arra úgy konkrétan nem láttam utalást a filmben, hogy a mobilosokat vették volna célba. A konzolosokat nyilván, mint ahogy az autógyártók is a vezetni tudókat elsősorban.

a mobilok és tabletek a további funkcióikból adódóan mindenki zsebébe meglapulnak - My bad, de nekem nincsenek akkora zsebeim :)

nem sokan gondolják úgy, hogy megéri kiadni többszázezer forintot konzolra és játékokra - Tényleg nem sokan, max a gyűjtők és a tábor fanatikusai. A kazuárok szvsz nem ebben a kategóriában gondolkodtak eddig sem.

(...) hogy élvezni tudják az eszköz funkcióit (megfelelő third-party támogatással és multiplatform címekkel). Ha ez már a kezdetekkor sikerül, akkor a Nintendónak nyert ügye van - Sajnos még nem lesz nyert ügye, a kezdetekkor a Wii U-n is relatív sok volt a 3rd party játék. A kérdés az, hogy ezt az állapotot folyamatosan fenn lesz képes tartani, na akkor talán nyert ügye lesz.

Egyébként aranyos cikk, gratula hozzá :R

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#360) SzDavid99 válasza Dr.F.E.R.I. (#358) üzenetére


SzDavid99
(fanatikus tag)

Akkor most én jövök. ;]

Azért halad a Nintendo Switch jó úton, mivel amit eddig el kellet érnie (a pozitív bemutatkozás), azt elérte, ebből viszont nem következik az, hogy a piacon is jól fog teljesíteni.

A funkciókkal egyetértek, ezekből tényleg nem sokat láttunk, az alapkoncepció viszont világos, és annak az üzenetét egyértelműen át tudták adni.

(...) annak a vállalatnak, aki az utóbbi időben eléggé eltávolodott a nagyobb közönségtől? - Itt főleg az otthoni konzolok piacára gondoltam, mivel a Nintendo egyértelműen ide pozícionálta a Switch-et, és ezen a fronton tényleg nem igazán tudott beleszólni a versenybe az utóbbi négy évben.

És ugyebár ez a két megcélzott réteg: a mobilon játszók... - Itt talán pontosabb lett volna a "casual" játékosok kifejezés, akiket a Nintendo anno beszippantot a Wii-vel, aztán el is engedett - ők jelenleg a mobilokon és tableteken játszók, akiket most vissza kellene szerezniük, ha ismét nagy sikert szeretnének aratni. De ez nem lesz egyszerű, mivel ezek az eszközök tökéletesen kiszolgálják ezt a réteget mindenféle komolyabb befektetés nélkül.

Az utolsó felvetésre reagálva: az utolsó bekezdésben arra akartam kilyukadni, hogy ha a kezdetekkor sikerül azt az ideális állapotot megteremteniük, hogy már akkor rendelkezik a konzol egy, a third-party játékokra vevő közönséggel - azaz nem csak a "hardcore" Nintendós réteggel -, akkor nem pártolnak majd el úgy a Switch-től a third-party fejlesztők, mint ahogyan az a Wii U esetében történt, így a gép továbbra is be tud majd vonzani újabb ilyen vásárlókat, ami hosszú távon is biztosíthatja a külsős támogatást.

U.I.: A múltkor (nagy meglepetésemre) simán be tudtam csúsztatni a zsebembe egy Note-ot (szerencsére nem robbant fel ;] ), úgyhogy nem elképzelhetetlen, hogy van olyan nadrág aminek a zsebébe egy tab is beletuszkolható. :DDD

http://ninten.blog.hu | Switch FC: SW-2552-2661-4912 | Twitter: @SzDavid99

(#361) AxBattler válasza oriic (#356) üzenetére


AxBattler
(PH! félisten)

Ja. Gondolom, ha TV-re kötvik, akkor magas órajelekkel fut, hogy a nagyobb felbontást bírja.
Ha meg útra kel vele az ember, akkor a kisebb felbontású tapiképernyő (szerintem az lesz) miatt csökkentheti a teljesítményt/órajeleket, így biztosítva normális akkuidőt.

.............................. "Cable management is for the weak!" ................................

(#362) tuki2200


tuki2200
(senior tag)

Jo lenne battlefield és egyebek egy hordozható konzolon amit itthon is lehetne kényelmesen nyomni nagyba de az a baj hogy vagy visszafogják a teljesítményt és tényleg gagyi grafikát kapunk (megint) hogy bírja az akkuja azt a nagy kijelzőt meg a játékot vagy beletesznek egy rohadt nagy akkut és mint hordozható eszköz meg is főtt a súly miatt :(

(#363) Sirandrish


Sirandrish
(Jómunkásember)

Csodálkoztam volna... :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#364) Ganz-[HUN]


Ganz-[HUN]
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mótvá? - Nincs megerősítve a 3rd party support NX-re

Part of The #NintendoSwitch Trailer Is REALLY Misleading and It REALLY Annoys Me! - ReviewTechUSA

szerk: Bocsi ha a továbbiakban is NX-et fogok írni, nekem a switch akár mit csináltok NX marad :DDD :P

[ Szerkesztve ]

Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, Zotac Ref. 980Ti. WD Black 2TB FZEX, Sony DTC-ZE700 DAT

(#365) Ganz-[HUN]


Ganz-[HUN]
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NintenDogs :v

Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, Zotac Ref. 980Ti. WD Black 2TB FZEX, Sony DTC-ZE700 DAT

(#366) koncsik válasza Ganz-[HUN] (#364) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

A kommenteket is érdemes elolvasni, azért ez meglehetősen szubjektív értelmezés..

(#367) A.tessz


A.tessz
(senior tag)

Nem hittem , hogy ennyire tetszeni fog a koncepció! Szerintem max azzal lesz bajuk, akik beugrottak a wii u ba az elején. Azok most ovatosabbak lesznek.

Touch funció fontos lenne nekem is, kár hogy nem mutatták a videón!

(#368) Dr.F.E.R.I. válasza A.tessz (#367) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Vagyis veled is bajuk lesz :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#369) mirci18


mirci18
(PH! addikt)

Neten találtam jópofa:

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#370) danih válasza Ganz-[HUN] (#364) üzenetére


danih
(PH! kedvence)

ReviewTechUSA elhülyült az utolsó pár hónapban...

(#371) mirci18


mirci18
(PH! addikt)

Ennyit tudunk a Switchről

És ebben az évben többet már nem.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#372) boost válasza mirci18 (#371) üzenetére


boost
(PH! kedvence)

Nagyon értenek a marketinghez...

(#373) Ganz-[HUN] válasza danih (#370) üzenetére


Ganz-[HUN]
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem mindig is ilyen hülye volt... :DDD

Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, Zotac Ref. 980Ti. WD Black 2TB FZEX, Sony DTC-ZE700 DAT

(#374) A.tessz válasza Dr.F.E.R.I. (#368) üzenetére


A.tessz
(senior tag)

Igen elképzelehető (;

(#375) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mivel most itt komolyabb a figyelem, ide is beírom:

Most szombaton, október 29-én tartanék egy őszi Gamepod Nintendo Meeting-et. A helyszín nálan (Bp, Duna Plázától nem messze).

A Slime draws near. Command?

(#376) ldave


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nézem, ez az Nvidia Shield K1 tablet 200$-ba kerül USA-ban.

Ebben egy fullHD, 8' kijelző van, 16 GB tárhely, 2 GB memória. Ha ebből indulunk ki, akkor annyira nem lehetetlen a több helyen vízionált 250$-os árcédula.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near. Command?

(#377) Mister_X válasza ldave (#376) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Ráadásul nem mai darab, mondjuk az NX erősebb lesz. Szerintem itt a felső lélektani határ a 350$, ha betalálja a célközönségét... Ha az N tökös, akkor lehet ebből 250$ is, de akkor nem árt pár jóféle launch window a játékokra.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#378) ldave válasza Mister_X (#377) üzenetére


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát én azt mondom, ha 250$-nál drágább lesz, akkor nehéz sors jut a gépnek.

A Slime draws near. Command?

(#379) koncsik válasza ldave (#378) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Ha tippelünk, akkor 300 USD, sajnos ez euro-ban szintén 300 szokott lenni. Ez csak az alap, mindenféle bundle (pro con, játékok, stb) megdrágítja. Esetleg egy indulási akció, mint a wii U premium-nál is volt, segíthet.
Ha pletykákat nézzük, volt már itt ártipp, oriic linkelte, de már nem él, ha jól láttam (nem oriic, a link :DDD ).
Sajnos nem emlékszem, de mintha 250-től ment volna 400-ig...
Gyorsan kerestem egy nem túl régi találgatást... :B

[ Szerkesztve ]

(#380) adalbert1 válasza ldave (#378) üzenetére


adalbert1
(PH! kedvence)

Az is kérdéses, hogy mennyi 1 db költsége a számukra, ugyanis ha jól emlékszem, a Nintendo megjelenéskor is mindig haszonnal árulta a konzoljait.

(#381) Mister_X válasza adalbert1 (#380) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

A Wii U-ig így volt, az már deficites volt. Ellenben konzolbirodalomban néha muszáj veszteséggel elkezdeni terjeszteni a platformot, hogy szoftvereken hozza be később - Wii esetén megtehették, hogy 250$-ért felrakták a polcra, innovatív volt és új réteget célzott meg, továbbá a "konkruencia" lazán kétszer annyiba került - 3DS meg mondhatni egyeduralkodó volt a ligájában, de ott is csak az első hivatalos árvágás hozta meg a sikert. 300$ a reális ár a Switch-ért, 350$ lehet a tényleges értéke (csak sokan el fognak gondolkodni PS4 Slim és Xbox One Slim mellett, hiszen azok olcsóbbak), 250$ tűnik a nyerő sávnak. De még van egy fél évük megálmodniuk... reméljük a legjobbakat.

Ha a Nintendo nagyon bízik a paltform sikereiben - és ugyan miért ne tenné, sőt, muszáj teljes válszélességgel kiállniuk mögötte -, akkor egy 200$-os címkét se tartanék lehetetlennek.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#382) adalbert1 válasza Mister_X (#381) üzenetére


adalbert1
(PH! kedvence)

A 200$ szerintem megállna itthon is valahol 60-70k között, az egy nagyon jó ár lenne. 300-nál is elgondolkoznék a megjelenéskori beszerzésen, de akkor jó lenne egy erős szoftverkínálat is nyitásnál (mondjuk legalább 1 teljes értékű Mario játék).
Illetve azért jó lenne, ha a Nintendo más tekintetben is megújulna, pl. a Virtual Console címek nem géphez, hanem accounthoz lennének kötve, és akkor Switch-re már nem kellene másodjára/harmadjára megvennem valami régi játékot, amivel játszani szeretnék majd. :)
PS4 / Xbox One abból a szempontból veszélyes, hogy mindkettőnek erősebb hardware-e van, ráadásul azonos architektúrára épülnek, így portolni is könnyebb köztük a játékokat - nekem van egy olyan félelmem, hogy a Switch-re nem lesz akkor 3rd party kínálat, mint a fentebb említett 2 vetélytársra, így a nagy többség számára max. második konzolként lesz beszerezve.

(#383) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#376) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Ezek a masinák a piacon készen heverő alkatrészekből vannak összelegózva, alig van egyedi porcikájuk. A Switch egy sokkal inkább prémium kinézetű gép, mint a Wii és konzol lévén jóval több benne az egyedi alkatrész is. Szerintem a Wii U basic-kel érdemes összenézni, az 300$ volt induláskor. Amivel a Wii U több volt, az a streamelő egység, ez a dizájnból adódóan a Switch-ből hiányzik. Illetve az optikai meghajtó sincs már meg. Van viszont erősebb hardver, minőségibbnek kinéző anyagokból. Lényegében olyan, mintha a Wii U belsejét is a gamepad-ba költöztették volna. Ha nem árulták volna deficittel, a Wii U is 350$ körül lett volna nullszaldós az indulásakor. Ez sem rosszabb gép semmivel sem (sőt), ezért hasonló árcédulára számítok.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#384) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#383) üzenetére


ldave
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma valahol azt olvastam, hogy a Tegra K1-et 50$ árulja az Nvidia a partnereinek, gondolom ez lesz a legdrágább komponense a Switch-nek. Bár gondolom senki nem vesz akkora nagyságrendben, mint a Nintendo fog (reméljük), szóval lehet hogy nekik olcsóbb lesz a nagyobb volumen miatt.

A Slime draws near. Command?

(#385) kovsol válasza adalbert1 (#382) üzenetére


kovsol
(PH! félisten)

Meglepne ha 100e Ft alatt lenne az induló ára.

May the Force be with you - facebook.com/KovsolPhoto

(#386) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#384) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

Valami olyasmit írtak, hogy ez egy kicsit spéci lapka lesz, nem teljesen az, amit egyébként két kézzel szórnak a piacra.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#387) Bétaville


Bétaville
(fanatikus tag)

Ki, mit tippel mennyi lesz a Switch kezdő ára? :)
Az én tippem: 89.000 Ft.-

Samsung Galaxy S8 plus, Ps Vita, Ps4 Pro

(#388) Dr.F.E.R.I. válasza Bétaville (#387) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

110e

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#389) Bazsi1987 válasza Bétaville (#387) üzenetére


Bazsi1987
(őstag)

99e lesz szerintem ☺

[ Szerkesztve ]

(#390) ayo válasza Dr.F.E.R.I. (#388) üzenetére


ayo
(PH! addikt)

120, de simán el tudom képzelni hogy 120+, elvégre egy normális tablet se olcsó, főleg ha azt a Nintendo gyártja :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#391) CheGhost válasza Bétaville (#387) üzenetére


CheGhost
(fanatikus tag)

A néhány hete linkelt, majd a bejelentés előtt törölt twitteres csatorna, Rubyvolution eléggé sok részletet leírt a géppel kapcsolatban, pl. a bejelentést is előrejelezte. Az egyik tweet az árakkal foglalkozott.
300$ a legalapabb készlet (kijelző + 2 joy + tv-s dokkoló), illetve még két másik változatot 350$ és 400$ árral jelzett, azt viszont nem részletezte, hogy ezekben mi foglal helyet.

Tehát szerintem 120k alatt nem hiszem, hogy lesz.

*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

(#392) SzDavid99 válasza Bétaville (#387) üzenetére


SzDavid99
(fanatikus tag)

Én is 99.990-re tippelnék, jelenleg az Xbox One és a PS4 is ennyiért megy. A Nintendo korábban nyilatkozta, hogy megpróbálják a lehető legolcsóbban árulni az új konzoljukat, és számtalan elemző is megmondta már, hogy ha a konkurencia fölé lövik be az árat, akkor nem sok jóra számíthatnak az eladások tekintetében

Engem még az érdekel, hogy vajon mit fog tartalmazni a csomag. Szerintem magán a konzolon kívül (amin ugye alapból ott van a két Joy-Con) a dokkoló és a kontroller-grip lesz egybecsomagolva a megjelenéskor.

[ Szerkesztve ]

http://ninten.blog.hu | Switch FC: SW-2552-2661-4912 | Twitter: @SzDavid99

(#393) woros válasza ayo (#390) üzenetére


woros
(őstag)

115 lesz az alapcsomag szerintem.

(#394) Mister_X


Mister_X
(PH! nagyúr)

84.990 és 94.990 két csomagra.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#395) oriic válasza Bétaville (#387) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kisebb csomag 99.999 Ft

Nagyobb csomag: 129000 Ft

Live-Die-Respawn

(#396) koncsik válasza CheGhost (#391) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Erre gondoltam én is, magyar árat nem tippelek előre, elég, ha majd akkor kiver a sikítófrász, amikor közlik... de kb. oriic.

[ Szerkesztve ]

(#397) kovsol válasza CheGhost (#391) üzenetére


kovsol
(PH! félisten)

És vajon a két extra csomag mit fog tartalmazni még?

May the Force be with you - facebook.com/KovsolPhoto

(#398) koncsik válasza kovsol (#397) üzenetére


koncsik
(Topikgazda)

Félek csak játékokat, pro con-t nem.
#399 Dr.F.E.R.I: az jó lenne, valami jó kis 3rd party (xo, ps4-n is megjelenő) címmel :K

[ Szerkesztve ]

(#399) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#398) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(PH! addikt)

A Wii U zombi-pakkja tartalmazott pro controllert. Igaz az volt a legdrágább is, 125e körül.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#400) boost


boost
(PH! kedvence)

Az én tippem 300€, de játék nélkül. Remélem legalább egy Mario-t adnak hozzá, hogy vegye a nép.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Switch
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.