Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Sziasztok!

    Visszaolvastam jó pár hozzászólást és a téma összefoglalót is megnéztem, szóval ha hülyeséget kérdezek, én megpróbáltam elkerülni, de... :)
    Teljesen szűz vagyok a Nintendo világában, viszont egyre jobban foglalkoztat a Switch gondolata. Mostanában nagyon sokat utazok és dolgozok, így a PS4-hez egyre ritkábban férek hozzá, ráadásul már kevesebbet is vagyok egyedül, így ha már játszok, akkor inkább a helyi többszemélyes játékokhoz nyúlok, amiből viszont nincs olyan sok a "nagy" konzolokon. A Switchen mi a helyzet ilyen téren? Láttam, hogy van Overcooked, és gondolom a Mario Kartot is lehet osztott képernyőn nyomni. Ha pl. esténként szeretnék a barátnőmmel ilyet játszani, akkor kell külön kontrollert venni, vagy a géphez adott két darab(?) elég? Gondolom a Skyrimhoz mindkettő kell, de pl. egy Mario Karthoz elég csak egy? Milyen kevésbé hardcore kooperatív játékok vannak még?

    A másik kérdésem az lenne, hogy elérhetőek a régebbi Nintendo játékok is valamilyen formában (legális úton persze) a gépre, vagy csak a kifejezetten erre írtak? Szóval régebbi Zelda játékkal tudok játszani, vagy arra másik hardver kellene? És mi a helyzet a nagyon régi Nintendo játékokkal? Space Invaders, Battlecity, ilyesmi elérhető rá?

    Ami érdekelne még, az a hardver gond. Van valami különösebb baja most a gépnek, ami miatt megérné egy revízióra várni, vagy nyugodtan meg lehet venni? Az összefoglalóban leírt hardver problémák mennyire gyakoriak? A szervíz mennyire user friendly? A 32 GB-s tároló elég? Gondolom a kártyán vásárolt játékokat nem másolja fel rá, mint a PS, a BD lemezek tartalmát, de úgy sejtem, hogy rengeteg játékot nem adtak ki fizikai hordozón.

    Kösz előre is a válaszokat, és tényleg bocs, hogyha valami már sokszor meg volt válaszolva, de visszanézve nem találtam egyértelmű válaszokat, bár nem is olvastam végig mindent day1-től kezdve.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák