- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz psycroptic #3537 üzenetére
Köszi. Meg próbáld majd ki tévéről is légyszi, hogy a magyar szinkron is megy-e. Ha igen, belevágok én is. Itt úgyse lehet torrentezni, nekem meg mindegy, ha késve nézem meg a filmeket.
-
MODERÁTOR
Itt az ideje hogy kipróbáljam a Netflixet, ha már a Tv távirányítóján az egyik legnagyobb gomb pont a Netflix.
20 éve a Prohardveren
-
zseko
veterán
válasz #20749568 #3559 üzenetére
Szerintem én át sem állítom, napokig nem találtam el a beállításokat egy angol win után magyart telepítve, photoshopon meg végképp semmit Ha eddig ment angol felületen a filmre klikkelés, csak menni fog ezután is egy egyszerű felirat nyelv keresőnek hasznosabb értelmét látnám, nem csak elindítás után derül ki, hogy nincs magyar felirat...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Luissimo
veterán
Oooops
hogy felbojdult a forum, lehethogy történtvalami
-
Tin
veterán
válasz psycroptic #3565 üzenetére
Köszi király vagy, akkor ezt kiveséztük.
Esetleg valaki berakhatná összefoglalóba az infót, gondolom mást is érdekelhet, én is ott kezdtem.
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Még mindig igaz az hogy legjobb minőség böngészővel csak az edge-el érhető el? Én Chromeot szeretnék használni 😅
-
Maxxy10
addikt
Nyelv állítás után UK-ban is működik a magyar felirat vpn nélkül.
Remélem ez így marad, mikor valami nem elérhető csak vissza rakom angolra és azok a tartalmak lesznek elérhetőek.
Pont a napokban gondolkodtam, hogy le mondom az előfizetést de így már elgondolkodtató... -
azbest
félisten
"Majd kidobom a tv-t es visszafele haladva laptopon nezem. Igy gondoltad?"
nézzük praktikus oldalról. Leülsz a böngésző elé, ott van direkt erre való szűrő, amivel felirat vagy hang nyelve szerint listázhatod a tartalmakat. Ami tetszik, azt hozzáadod a + gombbal a listádhoz, így már sokkal könnyebb lesz a tévén is megtalálnod ezeket.
Persze ez főleg akkor segíít, ha amúgy nem magyar felületettel használod, mert nem csak magyar tartalmat néznél rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Regisztráltam, viszont nem áll össze a kép. South parkból csak az 1. illeve 18-21 van fent? Többi miért nem?
.
-
EmThor
addikt
My list-be berakott filmek 80%-a eltűnt. Hm...
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
titán
-
Akosman
aktív tag
Akinek nem jön be a magyar felület,állítsa vissza angolra!!! Ennyi a megoldás titka,nem kell kiakadni! 😊 Akinek pediglen tetszik,és ők is vannak jópáran örüljön! 😊 Nálunk a párom hagyta angolul,így semmi nem változott neki,én pedig átállítottam magyarra,így mindkettőt tudjuk használni. Mindenki saját maga dönti el,melyik felület színpatikus! Nem kötelező a lokalizációra való átállás. 😊
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csináltam egy fiókot angolra. Így tudom nézni azt is ha kell.
-
EmThor
addikt
Köszönöm a tippet! Örülök a magyarnak nagyon de így nem sok haszna van.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Roland861010
addikt
Sziasztok!
Ma beregisztráltam az asszonynak a netflixet soha nem volt még neki , erre a regisztráció végén le vonta a 3990Ft-ot miért???
Hogy lehet vissza térítést kérni ? -
bostone
addikt
Sziasztok!
A tartalmakat lehet külső eszközre menteni és azt más lejátszóval kezelni?
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #3595 üzenetére
Ez de egy fos szolgáltatás!
Mi az hogy érzékeli hogy ugyan azon a tvn csináltuk a regisztrációt és ez miatt nem kapjuk meg az ingyenes időszakot !!! -
Tuomas
addikt
válasz Roland861010 #3598 üzenetére
Neked van regisztrációd?
Akkor miért akarod neki beregisztrálni?
Adj hozzá új felhasználót a meglévő regisztrációdhoz (ha van) és tudja nézni ő is, amit akar.We were here
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest