- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
"Sok minden lehet, én memóriára tippelnék, memtestet futtass".
A memtesthez nem kell windows................................................................................................Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
Nézd, pár óra alatt amortizálódott le a gép, teljesen nyilvánvaló, hogy valamelyik hardver a hunyó. Ha jól értem egynél több ramod van. Minimál konfigban próbáld indítani. (alaplap, cpu, cpu hűtő, táp, IGP, 1 memória, bill) ne legyen más rádugva! CMOS reset, indítás. Ha indul memtest, ha nem indul memória csere. Ha így sem indul, akkor cseralkatrész kell a további próbálkozáshoz. Még mindig a memóriára gondolok.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
Gamer21
tag
válasz batman. #38397 üzenetére
Úgy lesz ! pénteken felpakolomrá az újabb bioszt !
Utána majd kiderül hogy jobb lette tőle a helyzetÖtcáezres deszka
Köszönöm szépen a türelmedet , és a segítségedet !
Jöttömre , s hírekre , hétvégén számíts
Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
YAKEN
aktív tag
válasz batman. #38403 üzenetére
Megint volt cmos reset, ramokat cserélgettem először 1modul majd 2 és most megy a gép, de még vga nélkül. Úgy is megy a gép, hogy visszaraktam a régi helyükre is a ramokat. Memtestet nem nyomtam mert pendrive pont nincs kéznél, optikait nem használok évek óta így futtattam egy windows memória diagnosztikai tesztet és nem volt gond. Nem tudom ez elegendő e a memória tesztre.
Megnézem vga-val mi lesz játék alatt. Táp hangja nekem továbbra sem tetszik. -
YAKEN
aktív tag
Jelenleg nincs változás. Vga visszarakva játéknál egyből leáll a gép, majd újraindul. Semmi kékhalál.
-
batman.
senior tag
válasz D1Rect #38407 üzenetére
A tipp jó volt, csak a hibának nincs köze hozzá. Hozott anyagból dolgozunk, ebből ennyi telt.
Szerk:
YAKEN: A win beépített memóriatesztjére én nem alapoznék. Az eseménynapló sem ír semmit?
Próbálj cseretápot szerezni, ha úgy gondolod az a hunyó.[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
errorcode06
őstag
válasz errorcode06 #38383 üzenetére
Szereztem egy másik procit (2600x ez is). Megint volt egy. Eseményazonosító 41, feladatkategória (63)
Mire gyanakodjak tovább? Kábelek a helyükön.
Van egy xonar dgx-em amit nem ismer föl a rendszer, Kiszedjem a gépből?
Kezdem felhúzni magam...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
VargaNorbert
újonc
Alaplap: Asrock fx990 extreme3
Táp: Coolermaster 650w
Proci: AMD FX8320 8x3.5ghz
Ram: 2xKingston HyperX FURY 4GB DDR3 1866MHz HX318C10F/4
Videókártya: AMD Radeon r9 270x 2gb ddr5Adott a fent említett gépem. 3 napja vettem (használt, első tulajtól) . Elmondása szerint nemvolt vele probléma. Ámde, számomra feltűnt egy -két dolog már első nap. Bekapcsolásra a gép nem mindig reagál, van hogy csak 3. alkalomra indul el. A másik probléma, megpróbálom érthetően körülírni. Tehát: játék közben a gép semmilyen gondot nem produkál, nincs baj töltéssel, se képpel, minden folyik tökéletesen, de böngészés, letöltés, telepítés során (nemtudom mikor, mert random jön elő) elkezd pörögni a kurzor, mint aki tölt. Ezt követően 30mp lezajlása alatt (lemértem többször) konkrétan lefagy az egész rendszer, semmire sem reagál, mintha nagyon dolgozna. A 30mp -es lefagyás után gond nélkül megy tovább. Benchmark, Cinebench végig lelett futtatva, nem akadt meg, nem fagyott be. Szóval furcsának találom a dolgot , mert win10-el is megcsinálta, mostpedig win7-el hajtom, de 1x már előjött. Illetve ma 20x sem akart bekapcsolni , felpörög, de nem tölt, feketeség. Elmentem, vettem egy elemet a lapba, mondom hátha. Azóta normálisan kapcsol be, illetve újraindulásnál is okés.
Esetleg valami tipp? Hogyan deríthetném ki a hiba okát?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
batman.
senior tag
válasz errorcode06 #38409 üzenetére
Ez az összekócolt, majd kiegyengetett foglalatos lap ugye? Én másra nem gyanakodnék sajnos.
Biztos, csak akkor lehetsz benne, hogy sikerült az egyengetés, ha szerzel egy nagyon hasonló lapot és átpakolsz mindent. Nincs hiba – nem sikerült az egyengetés. Ugyanaz a hiba – többi alkatrészt kell nézni.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
errorcode06
őstag
válasz batman. #38411 üzenetére
Remek, csak az a baj hogy senkitől sem tudok lapot kérni, mert senkinek sincs amd-je...
Tehát ha ez egy új proci, akkor az alaplap is megsínylette a kiugrást?
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
batman.
senior tag
válasz errorcode06 #38412 üzenetére
Visszaolvastam, intelre emlékeztem. Hát, ha kiszakadt zárt állapotban, attól még nem biztos, hogy a lapnak baja lett. Legegyszerűbb másik lappal összehasonlítva lehetne kizárni...
Ha feltételezzük, hogy a lapnak nincs baja. Akkor a szokásos köröket kéne lefutni. Elsőre: A windows eseménynaplóban nincs rá valami utalás? + Az alaplap driverei fent vannak? (nem az amit a win tesz fel)Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
errorcode06
őstag
válasz batman. #38413 üzenetére
Elvileg fent vannak a driverei. Illetve milyen utalásra gondolsz?
szerk.: driverek audió kivételével fent. Most próbálom meg felrakni az is.
eseménynapló:
[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
válasz VargaNorbert #38410 üzenetére
Én kinyitnám a feladatkezelőt, kitenném az egyik sarokba. Amennyiben előjön az „elkezd pörögni a kurzor”, megnézném melyik program a ludas.
errorcode06: Pld: akármire ami valami hibára utal, ha egy példát szeretnél, akkor mondjuk vga driver hibára, de konkrétan bármire.
Szerk: Igen ez az eseménynapló.[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
válasz errorcode06 #38416 üzenetére
Ezen felül nem tudok mást javasolni.
Amelyik alkatrészt tudod, ellenőrizd:
Memória: Memtest, Hdd/Ssd: másik gépben pld: HDsentinel stb...
Amit nem tudsz, próbálj meg cseredarabot szerezni.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
-
fecke78
senior tag
sziasztok nem indul a gép .bejön az asus p5bdeluxe logo de nem megy tovább .ujrainditottam semmi,megmozgattam a winyo csatikst semmi ,mi lehet a gond?
-
tata93
tag
Sziasztok!
Talán ebbe a témába való, de nem vagyok benne biztos, úgyhogy előre is sorry, ha mégsem.
Ha a videokártyámon nem működik a DisplayPort csatlakozó, akkor érdemes vele elmenni szervizbe, vagy úgysem csinálnak rajta semmit és azt mondják, hogy vegyek egy újat?
Köszi előre is a választ!
-
batman.
senior tag
válasz tata93 #38421 üzenetére
Szia!
Itt kérdezz rá.fecke78: Én megnézném multiméterrel az elemet, nincs e lemerülve. Egyébként a legjobb probléma ami magától megoldódik.
-
Tomii17
csendes tag
Üdv!
Bocsánat ha rossz helyre nyitottam!
Olyan kérdésem volna hogy: Van egy majd nem komplett gépem, csak a processzor hiányzik.Nos, elindítottam a gépet, ugye processzor nélkül, és az a gond hogy nem csinál semmit a gép, nem pörög a venti, nem világít semmi, sehol. Vagy ez normális? ( Új alkatrészek. )
Előre is köszönöm a válaszokat!
Írta: Tomii17
-
batman.
senior tag
válasz Tomii17 #38425 üzenetére
Szia!
Processzor nélkül (kevés kivételtől eltekintve) általában nem indulnak el a gépek.
Alaplapod típusa? Pontosan mit szeretnél vele kezdeni CPU nélkül?Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Tomii17 #38427 üzenetére
Igen, az a természetes, ha nem "csinál" semmit.
Amelyik csinál, az sem indul csak úgy magától.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MODERÁTOR
-
batman.
senior tag
Szia!
Elolvastam az előzményeket. Igen, erős gyanú volt rá, hogy az ssd, ssd-vezérlő elektronikája, ssd tápellátása okozza a problémádat, de végül is nem jeleztél vissza HDsentinel szerint milyen az állapota az SSD-nek, így én nem is javasoltam semmit, de ha jól látom más sem...
Akkor a sata kábelt, ssd-t kizártuk.
Nekem a következő gyanús alkatrész a táp, illetve annak csatlakozója, (de ez nem jelenti azt, hogy vegyél másik tápot).
Amit nem hagynék ki: modulok egyenként memtest, processzor érintkezőinek szemrevételezése.
Mivel voltak "kék képernyőid" így nem ártana telepíteni a BlueScreenView -t az értelmezésben itt kaphatsz segítséget, de a sima event log-ban is tudnak segíteni.
Ebéd után visszajövök.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
errorcode06
őstag
Na, vga cserélve, most már legalább a kékhalálig eljut a gép.
Mentem abba a topikba...
Szerk.: Nem mindig...
[ Szerkesztve ]
-
kellog123
csendes tag
válasz MrDerekas #38382 üzenetére
Szia,
Ugyanazokat a perifériákat átvittem a laptopra és azon teszteltem, de nem történt semmi, így gyanítom nem ez lehet a probléma. Én laikusként az alaplapra gyanakszom. Tegnap például hátranyúltam kihúzni az internetkábelt és kifagyott, máskor csak kicsit megmozgattam hátul az usb portnál az egér kábelét és akkor is kifagyott. Hogyan tudnék megbizonyosodni róla, hogy tényleg az alaplap a probléma? Esetleg nem az alaplap, hanem más?
Köszi szépen.
-
batman.
senior tag
válasz kellog123 #38434 üzenetére
Szia!
MrDerekas elfoglalt. De majd jön.
Ha az USB perifériák mind jók, akkor az alaplap vagy a táp a hiba forrása, illetve a 220-as tápkábel, és a konnektor földelésbekötése is szóba jöhet.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MrDerekas
addikt
válasz kellog123 #38434 üzenetére
Ez nem alaplap szerintem. Sokkal inkább szerelési hiba. Valami fém ér valami nem nekivaló dologhoz a házon belül. Mozgatásra, tehát fizikai behatásra nem lenne szabad így reagálnia. Nézd meg nem-e horpadt a ház vagy az alaplapi tálca. Illetve szét kellene szerelni és az asztalon összerakva próbálni. Ha ott is ez a hiba, akkor lehet tovább keresni a forrást.
(#38435) batman. Köszi Cudarul állok idővel sajna és nem belátható ideig. Nem a tervek szerint alakulok. Ezért itt meg is köszönöm az itteni munkádat és hogy törődsz a topikkal
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
KingPin123
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég magától kikapcsolt a gépem, és azóta nem tudom bekapcsolni. Az előlapon lévő bekapcsológomb benyomása után semmi nem történik. Van egy DVD író a gépre kötve USB-n, ha kikapcsolom a táp főkapcsolóját azután vissza, akkor ez felpörög, tehát valamennyi áramot kap az alaplap a táptól. Előjelét nem tapasztaltam a dolognak, nem volt semmilyen rejtélyes fagyás / hiba már nagyon régen. A konfig a következő :
Asus P5K alaplap
Enermax Modu82+ tápegység
E2180 proci (2.8 Ghz-re húzva), CoolerMaster HyperTX hűtő
2X2GB DDR2 RAM 840 Mhz-en
Nvidia GeForce GTX 285 overclock nélkül
1 db 1.5 TB WD Caviar Green HDD
1 db 6 TB WD Caviar Green HDDA gép nem mai darab, de régóta használom minden nap, eddig gond nélkül ment.
Mi lehet a baj szerintetek? Mivel érdemes próbálkozni? Előre is köszönöm a válaszokat!KingPin
-
batman.
senior tag
válasz KingPin123 #38437 üzenetére
Szia!
Először is ellenőrizni kéne, nincs benne por, portalanítani kellene, a processzorhűtőt, és a tápot különösen. Megnézni, nincs púpos kondi az alaplapon?
A „felesleges” fogyasztókat ideiglenesen lehúzni a tápról.
Ha így sem indul, kölcsön táppal kellene próbálni elindítani.(#38436) MrDerekas: Többet nézek errefelé, nem probléma.
-
addikt
Jó eséllyel egy döglött alaplap. Púpos kondi, fura égésnyom nincs rajta?
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
MrDerekas
addikt
Nincs beragadva a bekapcsoló gomb? Táp felkapcsolás után nagyon nem kéne semmilyen komponensnek sem áramot kapnia...
(#38438) batman. Ha mégis szükséges lenne, priviben elérsz. Arról jön mail és csigagyors itt vagyok
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
obre
csendes tag
Sziasztok,
a segítségeteket kérném mert teljesen kifogott rajtam a PC-m... :/
a PC-m dvi-hdmi-vel monitorra van kötve és egy 10 méteres hdmi-hdmi-vel TV-re. Este néztünk filmet, kikapcs-alvás, mind a két hálózati elosztó lekapcsolása. Másnap reggel felnyomtam az elosztót amin a TV van (PC elosztó kikapcsolva), a TV villant egyet, égett szag vége lett a TV-nek. Aznap este mikor próbáltam bekapcsolni a PC-t nem ad jelet a monitornak. Különösebben nem lepődtem meg, korábban volt már vele gondom, hogy ha átkapcsoltam a TV-re a jelet és azután kapcsoltam ki a gépet, következő indításnál hiába nincs bekapcsolva a TV, nem hajlandó monitorra jelet küldeni csak a TV-re ha bekapcsoltam. Gondoltam átdugom a 2-es kimenetre amin eddig a TV volt a monitort és probléma megoldva, de sajnos nem oldotta meg a dolgot...
Mit próbáltam azóta? Videokártya (zotac 1060 6gb) hdmi és dvi portjára kötni a monitort-t. Kivettem a videokártyát és alaplapi hdmi és dvi-ból jelet kierőszakolni, semmi eredmény... Kivettem az ssd-t betettem egy laptopba, újrahúztam a Windowst (hátha valami beállítás benne ragadt), semmi eredmény... A monitor jó, tv-nek használom most, olyat próbálok még meg holnap, hogy dvi-ból vga-ra alakítok jelet hátha (sajnos sima analóg kimenetem nincs), vagy ha ez se válik be céghez beviszem és másik monitort de ezek már az utolsó rúgkapálásaim
Valakinek bármi ötlet?
Konfig: Ryzen 5 1500x, msi b350 mortar alaplap, zotac 1060 6gb, bequiet táp, 8 gb ram. A monitor egy 24"es akármilyen LG. Ja gép indításnál nem sípol, semmi rendelleneset nem tapasztalok "csak", hogy semmi kép
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
Szia!
Vedd ki a VGA-t és vedd ki az SSD-t, köss le minden mást amiről bootolhat, CMOS reset, így be kell jönni a biosnak. (ha nem hibás a vga vagy a kábel)
(#38440) MrDerekas: Vettem.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy áramszünetünk,és azóta ezt csinálja a gép.
[link]Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy rokonnak fejlesztettük a gépét. Az eddigi i3-as procit lecseréltük egy i5 7600-ra, kapott egy Thermaltake Frio Silent 12-es procihűtőt, a 8 gigás ram kit cserélve 16-ra és plusz egy 2 TB HDD (az eddigi hdd+ssd mellé). Ezek mellett tesz szolgálatot egy Asus Strix 1050Ti 4 Gb (ezt most nem cseréltük).
A probléma a következő:
Gép összerakva, de bekapcsolás után nem kap jelet a monitor ("No signal" a monitoron), pedig a gép elindul, a világítás és a ventik mennek, érezhetően a hdd-k is elindulnak. Sok fejvakarászás és ki-be dugogatás után visszatettem az i3-as procit (a Frio a hűtővel) és a gép azonnal küldött jelet a monitorra és hiba nélkül el is indult.Két lehetőség maradt szerintem:
1. Rossz a proci.
2. A bővítéssel már kevés az FSP Hexa+ 400W-os táp.Szerintetek elképzelhető, hogy valóban a táp kevés? (mert ha igen, akkor vetetek vele egy újat és nem a proci miatt reklamálunk a boltban).
ui.: A Melyik tápegységet vegyem? topikból irányítottak ide.
-
batman.
senior tag
válasz Dzsosy #38444 üzenetére
Szia!
Az alaplap bios verziója támogatja? Az i3-al megnézheted, frissítheted.(#38443) tomama Lemerülhetett a bios elem, (ellenőrizni multiméterrel) ha kell csere, majd újra-beállítás.
-
Redplee
senior tag
Játék közben vagy CPU terhelő alkalmazások közben jön baj, néha. Nem tudom miért. HWinfoba nem látok semmi furát vagy szokatlant.
I5 760 @ 3.8GHZ
GTX 1060 6GB OC
8GB CorsairA gond az, ha photoshoppolok és közben megy a zene, néha, ha vmi filtert felrakok v vmi akkor a zene egy pillre beakad.
Ha játszom, akkor néha megakad a játék, belaggol egyet, visszaugrik az előző képpontokra, és akkor is a hang berecseg, búg, stb...
WTF lehet? Valakinek van barmi ötlete, hogy mi romlott el?
Photoshopban és Spotify-al csinálja ezt, a játékokban pedig csak Assasins Creed Origins-ben. No idea...
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
batman.
senior tag
válasz Redplee #38446 üzenetére
Véleményem szerint:
ha hdd a rendszerlemez, elhasználódhatott a virtuális memória által használt tárterület.
vagy az I5-760 lassan kevés lesz ahhoz, amit csinálsz (a memóriával együtt).
vagy procit kéne pasztázni, vagy/és a hűtőlamellákat tisztítani.
Esetleg a feladatkezelőben nem látszik, hogy mi a használja 100%-on a hardvert?Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
obre
csendes tag
válasz batman. #38442 üzenetére
Szia!
Koszi a valaszt, megprobaltam. VGAt, SSDt kivettem, HDDt kikotottem, majd alaplapi elemet kivettem 10 percre (ezzel akartam letudni a CMOS resetet), majd elem vissza es igy uresen elinditottam alaplapi HDMIre majd DVIra kotve. Sajnos nem adott kepet. HDMI kabelbol 2t is probaltam amik amugy laptoppal mukodnek. Ez utan visszaraktam VGAt ott is letudtam mind a ket portot szinten sikertelenul.
Egyeb otlet, javaslat? Esetleg megbizhato szervizt tudsz ajanlani Bp-n?
Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
Szia!
Én arra gondolok, mikor a TV megadta magát, küldött egy csomagot az alaplapnak.
Ha nem tudsz cseredarabot szerezni, akkor legegyszerűbb lenne az alaplapot és esetleg a cpu-t elküldeni gariba. + Kéne egy ismerős akinél a memóriát és a VGA-t kipróbálhatnád...
Ez minimum 2 hetes történet. szerk: a gari minimum 2 hét amire választ kaphatsz.[ Szerkesztve ]
-
Redplee
senior tag
válasz batman. #38447 üzenetére
A rendszerlemez SSD, Samsung EVO.
Annyi, hogy azon nincs hely, ezért az AC játék a HDD re került. Állapota sentinel szerint 100% és 0% töredezett.
I5: 1 hónapja volt prémium pasztával pasztázva és került rá egy hatalmas hűtő, hogy OC-zható legyen. Eddig 2.8GHZ volt és ez által lett 3.8GHZ-ra hűzva
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest