Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    "A klub bejelentése után biztossá vált, hogy Chauncey Billups lesz a Portland Trail Blazers vezetőedzője - a korábbi kiváló játékos ötéves szerződést írt alá a csapattal, az ötödik év csapatopciós, írta meg a részleteket Adrian Wojnarowski (ESPN). Eleve ő volt az első számú jelölt, de az 1997-es szexuális zaklatási ügyét alaposan kivizsgáltatta a franchise, és csak azután ajánlották fel a munkát, miután a független szakértők nem találtak semmi terhelőt. Billupsot kedden mutatják be a csapatnál, és a gárda azt tervezi, hogy tapasztalt edzői stáb felállításával segíti majd a munkáját.

    Chris Haynes úgy tudja, hogy bár korábban Damian Lillard támogatta Billupsot, nem tudott az 1997-es esetről, ezért jelenleg bizonytalan, hogy hogyan is áll hozzá az új szakvezetőhöz. Twitteren egyébként vitába keveredett egy kommentelővel, aki felkérdezte, hogy miért támogatja Billupsot - annyit válaszolt, hogy nem tudott róla, mivel 7-8 évesen még nem olvasott újságokat. Haynes úgy tudja, hogy az előzmény zavarja a sztárt, és továbbra sem tiszta, hogy a Portland hogyan építhet bajnokesélyes csapatot, ezért nem lepődne meg, ha Lillard váratlanul cserét kérne. "

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák