- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Nem tehetek rola de orulok amikor az ilyen jerk-ek elbuknak.
-
saen
veterán
Hát ez gáz volt, nem kicsit, nagyon. Szerintem ez volt Ayton utolsó meccse Suns mezben, jövőre nagyon más csapatra számítok.
-
sp8787
addikt
Arra a gloating-ra amit ma Nick Wright le fog muvelni na arra nagyon kivancsi vagyok.
-
.LnB
titán
Megnéztem az összefoglalót a Suns mészárlásról. Az milyen már, hogy CP3 a negyedik negyedben tűnt csak fel, hogy ő pályán van. Ennyire semmit sem csinált az öreg?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
athomi
veterán
Booker 25, ha tényleg szupersztár, akkor nem neki kellett volna cipelnie a csapatot?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz athomi #10859 üzenetére
Booker és a Mamba mentality..
Pedig én csípném, de belőle valami hiányzik, ami LuLu-ban tökre természetesen megvan...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nmate91
tag
válasz athomi #10859 üzenetére
Eszem ágában sincs védeni Bookert, legkevésbé sem kedvelem a puhány fejét, de hogyan kéne mégis cipelnie egy lépni nem bíró CP3-t és motiváció nélküli Aytont? Főleg egy olyan csapatban, ahol beállt a sorba ő is, dolgozott a passzjátékán, sokkal inkább csapatjátékos lett - a sikerek érdekében.
Itt sokkal mélyebb a probléma.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #10862 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel a csapat körül. Ki lehet kapni, nem is ez a probléma, de ha megnézed hogyan kaptak ki, az már sokat mutat. Mind a négy vereség amit elszenvedtek az kiütéses volt. Ha szoros meccseken, nagy küzdés után kikapnak akkor elkönyveli az ember, hogy az ellenfél jobb volt. Itt most valami más van. Vagyis az ellenfél jobb volt, de több van mögötte. Az is sokat elárul, hogy Monty összeveszett meccs közben Aytonnal. Pedig Monty nagyon nem az a veszekedős meg bunkó tipus.
-
athomi
veterán
válasz nmate91 #10862 üzenetére
Ha látod, hogy a csapatnak nagyon nem megy, akkor nem végigszenveded csapatjátékosként velük együtt az egész meccset, hanem elkezded egyedül cipelni a csapatot. Így arra is van esély, hogy mást is elkezdesz ösztönözni arra, hogy küzdjön. Szerintem ez a helyes és ösztönszerű egy sztárjátékostól.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
válasz athomi #10864 üzenetére
Hát ez nem ilyen egyszerű szerintem. Ez egy csapatjáték, a liga legjobb, legdominánsabb játékosa sem tud egyedül nyerni, még jó csapatösszhanggal sem. Azok az idők már elmúltak. Kellenek a sztárjátékosok, mindig is kelleni fog a finesz, az extra. Csak kisebb százalékot vesz ez most ki. A kezdő centered már cancunon van, motiválatlan (amúgy mi a faszomért vesztek össze edzőbával, én inkább erre lennék kíváncsi), a járókeretes irányítódat támadják folyamatosan, lépni nem bír... Komplexebb ez, nem 2k22, hogy jó akkor a 95-ös játékosommal beleállok minden támadásban egy triplába aztán hozom.
-
saen
veterán
válasz sp8787 #10866 üzenetére
Azért volt csak 17 perc, mert az edző leültette, szándékosan nem játszatta. Gondolom nem úgy játszott ahogy elvárták tőle. Még én sem láttam a meccset, de az összes nyilatkozatot végigpörgettem. Monty meg sose mondja el mi volt a baj, most is csak annyit mondott, hogy ez belső dolog.
-
hajsza
aktív tag
Érdekesség: tavaly a Dallas - Clippers párbajban az első 6 meccsen az idegenben játszó csapat nyert, csak a 7. meccsen jött be a hazai pálya előnye a Clippersnek. Idén az első 6 meccsen a hazai csapat nyert és Dallas a 7. meccsen tudta megtörni ezt az előnyt és megnyerni a párharcot.
-
nmate91
tag
JJ Redick hogyan nem kap agyfaszt ettől a két hülyétől? Borzalmas hallgatni őket.
-
perempe
addikt
Találok ettől jobb videót a Suns-Mavs 7. meccsről? [Heat Check/Stefan]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
hajsza
aktív tag
válasz nmate91 #10869 üzenetére
Stephen A. Smith-ről nem vagyok túl jó véleménnyel, részben az erőszakos vitastílusa miatt, de itt szerintem megfelelően érvelt (csak szokás szerint túl indulatosan).
A videó alatti kommentekből ez tetszett a leginkább: "Pat sounds like a General Manager… of the Sacramento Kings."
-
saen
veterán
Kezdenek kijönni infok a Sunstól. Ayton már hónapok óta jelezte a csapatnál, hogy el akar menni olyan helyre ahol ő az első számú ember... Ezek után nem is csoda, hogy csapategység nem volt meg...
Suns megpróbál egy sign and trade-et csinálni egy sztár játékosra DA-vel. Ha valaki offer sheettel el akarja vinni DA-t akkor viszont matchelni fognak, szóval csak csere fog játszani. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
Nem tudom ki ,hogy van vele de most mar barmelyik kimenetelnek tudnek orulni.
Ez van! -
diegho
nagyúr
Bárki nyer jó lesz a ligának. Leginkább Butler pályafutásának a megkoronázása lenne az igazi, de mindenki megérdemelné.
Amúgy meg:
MIA-BOS 4-3
GSW-DAL 4-2 -
.LnB
titán
válasz diegho #10880 üzenetére
Szerintem a GSW-nek van már elég győzelme mostanában. Nyerje most valaki más.
saen
Na jó, akkor szurkolj Lukács miatt a Dallas-nak! A legnagyobb "sztori" az lenne.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
perempe
addikt
válasz sp8787 #10879 üzenetére
Poén lenne, ha Doncic és a Mavs döntőig jutna. Jimmy tényleg megérdemelné, állítólag csak alapszakaszban volt idáig ilyen teljesítmény (41/9/5/4/3), amit most összehozott.
sp8787:
tényleg nagyon jó. párszor már láttam erről a csatornáról videót, de nem könyvjelzőztem.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
sp8787
addikt
Ha a "legrosszabb" scenario-t nezzuk akkor Chris Paul/Suns-nak nagyon nehez lesz eljutni a dontoig.
Suns -> Ayton trade
Clippers -> felgyogyulnak
Lakers -> eszhezternek, vmilyen csoda-trade
Nuggets -> felgyogyulnak
Warriors -> nem lesz komoly serules
Mavs -> fejlodnek, erositenek
Grizzlies -> visszavesznek az arcbol
Pels -> osszeall a csapat egy egeszseges Zion-al
Blazers -> osszehoznak vmitBlahblahblahblah jovore a Nyugat brutalisan eros/kiegyensulyozott lehet.
sztem
-
saen
veterán
válasz sp8787 #10884 üzenetére
Nem számítok jövőre semmire a Sunstól. Ahhoz, hogy jövőre reális legyen a bajnoki címért a küzdelem ahhoz kell egy nagy sztárt hozniuk ÉS mellette a megfelelő kiegészítő embereket is be kell tenni a csapatba. Időzítésileg ezt rettentő nehéz megcsinálni, mert ha draft alatt/előtt nem tudják elcserélni Aytont akkor a kiegészítőemberekről lecsúsznak. Ha a free agent időszak alatt cserélik el Aytont akkor sok játékosról le fognak csúszni, mert ügye aki számít az 5 perc alatt elkel.
Emellett CP3 38 éves lesz jövő rájátszásra, ő már egyre kevésbé lesz tényező, fizuja viszont még mindig magas. Ez az év lett volna az amikor tényleg van esély, de elrontották. Több dolog is fut a háttérben, ügye Aytont szerintem el kellett volna cserélni már tavaly nyáron, maxon volt az értéke és tudták, hogy nem akarnak neki maxos szerződést adni. Emellett a Sarver elleni nyomozásról is nagy a csend, az is garantáltan okoz némi problémát a háttérben.
Egy mini rebuildre van szükség és szerintem a realitás az inkább csak CP3 után jöhet el, de ahhoz is az kell, hogy ne hibázzanak a cseréknél. Ez rettentő nehéz lesz.Lakers viszont szar lesz jövőre is, nincs semmijük amitől esélyük lenne bármire is. Zion akar egyeltalán még NO-ban maradni? Eddig az volt, hogy el akar menni... Blazerstől nem félek A többi viszont nagyjából rendben van, illetve minden évben van meglepetés is, azt meg még nem tudjuk.
-
sp8787
addikt
Na akkor Presti elkezdheti epiteni az atombombat, vagy eltrade-eli.
Top four order for the 2022 NBA Draft:
1. Orlando
2. Oklahoma City -
saen
veterán
Most volt Suns-nak az évzáró sajtótájékoztatója. Ujságírók úgy jöttek el, hogy köv szezonra az lesz a cél, hogy egybentartsák a csapatot és max kisebb változások lesznek. Érdekes...
-
.LnB
titán
A Warriors nem vette félvállról Doncic-ékat.
-
perempe
addikt
válasz perempe #10883 üzenetére
Ezt is megnézem majd (BBALLBREAKDOWN):
[How Luka Dominated The Suns, And Why Phoenix Let Him]* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Erős csalódás ez a Miami - Boston eddig. No, nem az, hogy hogyan áll a párharc, hanem hogy mennyire sima volt mindkét meccs. Első negyed után váltottam rövid összefoglalóra. Idei playoff emlékezetet minőségben a 2020-asra...
-
nmate91
tag
Ilyen, amikor hiába játszol jól, mert a GSW ellen csinálod
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #10895 üzenetére
Egy félidő jó játék nem elég ahogy elkezdtek kimaradni a triplák, úgy esett darabokra a védekezésük, Looney, de még Curry is kedvére ziccerezgetett. Ezért nehéz a Warriors ellen, mert ők többféle stílusban is tudnak játszani, és minden este van egy-két kiegészítő játékos, aki döntő faktor lehet, semelyik másik csapatnak nincs ilyen mélysége.
-
sp8787
addikt
válasz borges7 #10896 üzenetére
Az a baj ,hogy amit Kidd eroltetett a masodik felidoben az ezekkel a jatekosokkal ugy nez ki kivitelzhetetlen. Pl. Finney-Smith meg a tobbiek egyszerun nem tudtak megoldani a pnr-t es mindig elszaladt a tamadoidobol egy halom.
Finney-Smith, Kleber egy katasztrofa volt.
-
borges7
aktív tag
Small-but-Mighty Ball: How the Heat Play Big Despite Sizing Down [link]
-
attiati
veterán
válasz sp8787 #10897 üzenetére
Kleber asszem #1 PO-ban a hármasokban.
Várható volt, hogy előbb utóbb leolvad a Dallas kinti dobása. Inkább előbb vártam.Dallas erején felül játszik jó ideje.
GSW meg enerváltan, aztán időnként megrázzák magukat. És még ez is elég mindenki ellen is. Mákjuk is van, hogy kikapnak egy sérült Denvert, aztán sérült Morantet, majd kiütik előttük a Sunst. -
.LnB
titán
Érdekes lesz ha a GSW 4 meccsen jut a döntőbe, a másik csapat meg majd esetleg 7 meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest