Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz edeleny #35620 üzenetére

    Ki és mire alapozva mondja azt, hogy szar a hálózat? Paks 2-t elbírná azért nem,mert az építenék ezerrel, de ott se sok szó volt hálózat fejlesztésről. Plusz Bősről is vesszük az áramot, azt megtermelhetnénk itthon is részben.

    Plusz agglomerációban lakunk, nem is elmaradott településen és nemrég át kellett akasztatnom magam másik fázisra az elművel, mert 208Volt jött be a házba. Most már legalább a 216-218 -at elérjük.

    Azért marha kíváncsi lennék, hogy ki és mire alapozva találta ki ez a hálózati elmaradás miatt nem lehet több napelem betáplálás.

    Mindeközben épül három b.szott nagy akkumulátor gyár, BMW gyár, Samsung bővül olyat, hogy nem hiszed el...ezeknek meg mind k.rva sok áram kell.

    Én úgy látom,hogy arról van szó, hogy rájöttek, hogy ha mindenki szaldós lesz, akkor senki nem fog fizetni az áramért és ez így nem móka mert kell a bevétel, kell a taó pénz a focira.

    Biztosan van ahol ramaty a hálózat, de mindent erre fogni, sima átkúrás. Ráadásul pont most, amikor több tízezren várunk a pályázatra (én is).

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák