Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    Topikgazda

    válasz Hauptmann #7223 üzenetére

    Mosqito leirta, az attetel lenyeget. A hezagolo a tarcsa perselyes tengely vegen van. Vagyis a kulso oldali fix tarcsa tavolsagat tudod novelni vagy csokkenteni a belso mozog tarcsahoz. Minel kisebb az alap helyzetben a tavolsag a veg sebsebesseg no, de vigyazni kell hogy a tacsabol ne fusson ki a szij. Ennek az elonye az, hogy tartos 100 as utazonal kisebb a motor fordulat, jobb a fogyasztas. Viszont kicsivel lassabban gyorsul.

    Akkumlatoros. Lehet felre ertettem , de ne oldaltamasszal meg veszleallitoval allitsd le a motort. A gyujtas kapcsolo erre van kitalalva.Az akksi mellett talasz ket biztositekot. Azokat huzd le majd vissza. Nincs bizti hazban azt az elozo tulaj elintezte :)
    A fekete kis gombbal bal kez felol tudod valtani a copmouter menujet. Egyik menu a toltes jelzo. Ha 14, 2 fole nem megy, akkor az akksi melleti bizti es ablampa alatti csokit fujd be wd 40el es egy evig megint nincs gond. Ez 2db feher csati. A csatlakozok le vannak forrasztva, az erintkezo feluletnel lehet oxidacio, ami jelentkezik a toltes meronel. Ha nincs oxidacios gond, 0,2 V pontossagon belul mer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák