Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    Topikgazda

    válasz lac1 #5130 üzenetére

    Viszont amennyivel dragabb a jogsi, annyival nagyobb a valasztek nagyobbaknal. Es nem evjaratot veszunk hanem allapotot. Igaz a hirdetesek nem ezt igazoljak, egy 2007 es 125 motorba van 16-18k km.
    Egy 2000 koruli nagyobba meg csak 25k. Termeszetesen ez mit smafu. Hiaba itthoni a motor. A tulajok jelentos resze visszatekeri az orat. A kinti olasz vasak meg garantalt 50k korul futnak a kicsik is. Amielyik nem az bizony draga.
    Szamolj es gondolkozz. Nezz korul alkatresz arakkban. Inkabb vegyel egy ocsakvasat, mivel szerelni tudsz. Durdszet a tel alatt, majd rakd ossze es nem szereled es szerelohoz hordot hanem hasznalod. Hiaba veszel 2007 es motort, az elkovetkezo harom negy evben futott kilometertol fuggoen ugyan annyit rakoltesz. Sott minden egyes alkalommal kezdheted elolrol az alkatresz kereseket es csak kinlodassa valik. Persze csak ha igenyes vagy a motorra. Mert ha nem erdekel mikor volt telo olaj csere, vagy fekfolyadek, hogy csak a ket legegyszerubbet soroljam fel akkor mindegy addig hajtsd mig szet nem esik :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák