Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Hát ezt nem fogjátok elhinni...

    Amit adtak a multiivarihoz két rugó, abból sárga kell az FG-s Honda blokkba. Alapból ezzel nem is lenne gond gyári kuplung alapján de ugye nekünk valami a gyárival elvileg megegyező Polini van, már a rugó tányér is furán ment bele... A rugó meg mint szétszedve kiderült túl széles... Szabályos benyalások vannak a rugó oldalán, a festék szabályos közönként felhorzsolodott. A kuplungot levettük, egy két tized millimétert belecsiszoltunk belül a pofák sarkaiba, a rögzítés mögött, lőn a szíj kimegy teljesen és nem torpan 110-nél....

    Oké, következő napirendi pont a variban a hüvely nehezen szinte erőltettve ment be, YouTube minden otthon barkácsolni készülő nagy barátja.... Orosz vagy ukrán barátunk találkozott ezzel a problémával bizony szorul a szimering az isten tudja miért, oké abbol is finoman lecsíptünk egy pár mmt.

    Így máris nem kellet a 18 grammos görgő, a motor egyenletesen húzva éri el óra szerint a 125 környékét 25 grammossal es a 130-at 27 grammossal.... És még kap egy új rövidebb szíjjat.

    Na a végére csak happy enddel* zárult a hét, és nem lesz motorcsere. :)

    *Lópélot, másodjára fekszik ki a hátsó hengerem vezmű lánc feszítő patronja... Kap egy újat ha megint előadja akkor meg jöhet egy APE kézifeszítő, és sok sikert a kis V2-nek, hogy azt is szétrázza... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák