Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Hali all!

    Olyan kérdésem lenne, hogy ismerősöm gépe sípol és nem akar bekapcsolni. Megpróbáltam körbelőni a hibát de nem jutottam előrébb, jelenleg 3 rövid sípolás után ismét 3 rövid sípolás majd jobb esetben bekapcsolva marad, rosszabban újraindul és kezdődik elölről. Utánaolvastam a dolognak, gyanakodtam a ramra (2 modul is van a gépben), felváltva és egyszerre is próbáltam vele beindítani a gépet és mindig kb más jött ki végeredményül. Egyszer volt, hogy 3 rövid sípolás után jött 6 sípolás, volt olyan hogy 6 rövid sípolás ismétlődött és volt még olyan is, hogy 1 rövid után jött 3 rövid.

    Nem találtam konkrét megoldást vagy pont ezt a hibajelenséget ezért fordulok most hozzátok, hátha van rá valami magyarázat féle. Én a RAM-ra gyanakszom, de lehet alaplap lesz a ludas. Egyik esetben sem jön be a BIOS sem, nem is érzékeli a kimenetet, el se jut addig, hogy a monitor felvillanjon...

    Valaminek tuti baja van, nem is ez a baj, csak szeretném megspórolni neki a felesleges szervízköltséget a bevizsgálással de szükség szerint elviszem, ha nem lesz rá megoldás.

    köszi a segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák