Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtasystem

    őstag

    kellemes ünnepeket mindenkinek, kérdésem van.. :)

    mivel 'fillérekért' lehet ddr2 ramot kapni ezért filózom a magasabb órajelű ram vásárláson.. konfigomban húzva a corsair vidáman fityeg 750-en ezért kicsit tanácstalan vagyok érdemes-e egyáltalán magasabb órajelre váltani mondjuk kingstonból..(ugyanannyiért kapok 800-as kingstone-t mint 667-es corsairt)

    geil ultra-t is néztem de annak kevesebb átviteli sebességet írtak az egyik helyen..viszont szép hűtője van.. :)
    ezzel kapcsolatban a második kérdésem hogy van-e különösebb jelentősége a ramhűtésnek vagy inkább csak esztétikai.nekem a magasabb átviteli sebesség fontosabbnak tűnik..

    ami tesztet találtam azokban különösebb különbséget nem tudtak felmutatni a magasabb órajelű vs alacsonyabb órajelű/késleltetésű ramok között..(20-50 3dmark pont maximum meg ilyenek, szóval elenyésző a különbség)
    ráadásul ma olvastam egy régi tesztet amiben arról értekeztek hogy inkább az intelek profitálnak a magasabb órajelű ramokból..(igaz ez a régi procikról szólt de akkor is) szóval teljes a káosz..
    egyre inkább úgy tűnik hogy a több mennyiségű alacsonyabb minőségű ram jobban megéri, mint a magasabb minőségű ram..viszont a 4gb-os kitet nem tudom hogy a 32 bites XP dualban üzemeltetné-e vagy nem..mivel nem látná az egészet..
    (csak 2 slotot szeretnék használni a lapomon mert tuning szempontjából az előnyösebb)

    remélem nem komplikáltam túl a dolgot.. :)

    http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)

Új hozzászólás Aktív témák