Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vastag87
csendes tag
ha valakit érdekel van egy half jacket-em amit cserélnék...bármilyen oakley szóba jöhet, lehet kicsit sérült is.... képek:
http://www.flickr.com/photos/vargaoakley/sets/72157623669812231/elment SupaCow pearl MD-je? nem látom vaterán...
[ Szerkesztve ]
-
vastag87
csendes tag
ha rendelek ebay-ről exovista ruby lencsét splice-be 60$, mennyi megy rá pluszba(posta, stb...)
[link] ha jól értelmezem akkor ingyen van a posta? -
Vole
aktív tag
Exovista lencse lesz nalam is egy - ket tipushoz, 9000ft -os aron ha jol emlekszem, de Splice -hoz nem sajna.
Fem allvanyt keresett valaki, de nem talaltam meg hogy kicsoda. Van szimpla es dupla is akit erdekel, 6500,- darabja, mindegy melyik tipus ( osszesen kb. 3-3db van es nem tudom mikor lesz megint, ha egyaltalan lesz ).
-
brúszvilisz
csendes tag
-
-
hori13
tag
Egy kis érdekesség: Oakley Winamp skin
[link] -
harryls
aktív tag
Hali!
Tudja valaki: a canteen nagyobb mint a gascan? -
MODERÁTOR
Eladósorba kerül pár szemüveg, ha vkit érdekel privi v mail
Straight Jacket II pearl white / tungsten iridium + VR50
Crosshair brown / titanium iridium + VR50
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SupaCow
aktív tag
Oakley oldalán C6 vélemények között ezt találtam:
"Best Glasses ever- unfortunately I left them in a Mcdonalds the first day I bought them and now am trying to get my insurance co to cover the loss- That Big Mac cost me $4K "
Az első nap ott hagyta a mekibe, a karbon c6-ot.
f: @geboleather
-
MODERÁTOR
Jawbone Polished White-Jade Iridium
Amit fentebb írtam crosshair, black chrome kerettel van.
-
coksone
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék nyárra venni egy Oakley napszemüveget. Sajnos a neten nagyon sok a hamisítvány, így Titeket kérnélek meg arra, hogy ha tudtok megbízható webshopot, ahol biztosan nem vernek át, akkor azt osszátok meg velem!
Előre is köszönöm!
-
vastag87
csendes tag
válasz coksone #7381 üzenetére
szia, le kellene szűkíteni a kört, fémkeretes vagy műanyagkeretes, illetve árban kb mennyi a max amit kiadsz rá. sok gagyi van de ha itteni embertől veszed vagy adsz egy linket hogy melyik tetszik(vatera, teszvesz, apronet stb), akkor abban is segítünk hogy az eredeti-e...
-
coksone
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Elsősorban Gascan-t szeretnék venni, volt egy ilyenem korábban, csak teljesen elhasználódott. Nem volt eredeti, tehát el tudjátok képzelni a minőséget.
Ez elég jól állt rajtam, tehát ez lenne a kiszemelt szemüveg. Az a baj, hogy nagyon kommersz, minden 3. emberen ilyet látni, ha esetleg tudnátok ajánlani hasonló formájú, de más típusú Oakley-t azt örömmel venném!Árban olyan max 30-35 körül gondolkozom, úgy látom, hogy ebből egy eredeti Gascan boltban már kijönne.
A Vaterán láttam pár hirdetést, pl ezt, sajnos nem nagyon értek hozzá, hogy hogyan tudnám megkülönböztetni az eredetit a gagyitól, ezért is fordultam hozzátok.
Erről az eladóról már volt szó itt a fórumon, gondolom kerüljem el nagyívben... -
vastag87
csendes tag
válasz coksone #7384 üzenetére
Kirzseg nevű eladó szerintem OK, waccsendglasszeszt kerüld
35körül szinte az összes gascan kijön, még akár custom is.... ha esetleg olyanon is gondolkodsz keresd vaterán robertgidaa1 nevű eladót
[link]
sokaknak ez a gondja a gascan-okkal, túlontúl népszerű, mert viszonylag olcsó, nekem volt annyira nem volt az esetem, de jó áron jutottam hozzá, de már elcseréltem
ajánlani én nem szeretnék szemüveget, ha van közeledben oakley bolt menj el próbáld fel ami tetszik vagy nézz körül neten és utána kérdezd meg itt hogy valakinek nincs-e olyan modell eladó sorban....[ Szerkesztve ]
-
-
coksone
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
A héten megpróbálok eljutni egy Oakley boltba, és ha találok megfelelő szemüveget, akkor jelentkezem!Még 1x köszönöm!!!
-
MODERÁTOR
válasz vastag87 #7387 üzenetére
itthoni árakat már nem igazán nézek, a lab kb 4-5 hónap csúszással hozza be a szemüvegeket
felpróbáltam hétvégén egy x-squared szemüt, kézbe véve nagyon szép, igényes kidolgozású és meglepően könnyű, viszont felvéve borzalmasan sz.rul áll
-
hori13
tag
Én rendeltem egy X Squaredet, de csak május végén kapom meg ugyanis akkor hozza haza az ismerősöm. Gondoltam bevállalom, mert a Juliet is nagyon tetszik, de most egy kicsit beparáztattatok. Splintert próbáltam már és némi párhuzamot véltem felfedezni a két lencseforma között, mindkettő széles kicsit téglalap alakú- szerintem. A Juliethez vagy a Splinterhez viszonyítva milyen volt a lencse mérete, formája, stb? Lehet, hogy nem kellett volna bevállalnom
-
vastag87
csendes tag
olvasd el a leírást..... tudom bunkó paraszt vagyok
[link] -
SupaCow
aktív tag
Új szemmel néz a Fehér Crosshair-em.
f: @geboleather
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest