-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
bezar a king sport, 30%-kal olcsobbak az Oakley-k a vegkiarusitas miatt. mar akit erdekel.
mod: bar meg igy is a kulfoldi arak felett van, szoval max. ruhakat erdemes venni.
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Adjon Isten!
Köszönöm a megnyugtató válaszotokat!
Hááát... nálam sincs ez másképp, sőt! Reggel felkelek, életem párja bekapcsolja a laptopját, elküldi a jószágokat, gladiátort meg a többi élő és élettelen lényt, én odaülök egy kicsit, megnézem a Romeomat, elolvaslak titeket, majd irány a munka. Este vacsora után megnézem a napszemüveget, meg titeket, végignézem a neten az Oakley napszemüvegeket, az ebayen, a vaterán. Elalvás előtt mégegyszer megnézem a Romeot. Mielőtt lecsukom a szemem, egy-két sóhaj, hogy "hát, ma sem érkezett meg". És ez már így megy egy hete.ui: telefonra elmentettem, napközben nézegetem, páromnak el-el küldöm és várom, várom a postást.
ui: jah! 33 éves vagyok!
-
krain
tag
válasz harryls #6908 üzenetére
Hogy te milyen hülye vagy , ez nagggyon nagy...megnyugtató, hogy Rád mindig számíthatok!!! kedden megnézek néhány szemüveget, viszek zsepit-hátha elcsöppen a nyálam(brr), vitamint-hátha elsárgulok végzetesen az irigykedésben, hmmm, nehéz az élete egy oakley fan-nak ez az este is ókliban nyomom, jó ötlet-vmi olyan fehér bot se lenne rossz hozzá, kezdetben így gyüjteni a következő óklira
-
Integra
titán
csináltattam egy nem ókli szemüveget, ókli monnyon le
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SupaCow
aktív tag
Na új kiszemeltem van így akcióznom kell, hogy legyen lé:
Warden Chrome / Vr28 : 19e Ft
Párszor hordott, 1 éve dobozában áll.
KépekCrosshair White / G30 : 19e Ft
Évente 1-2 alkalommal volt a fejemen. Főleg jó időben.
Szintén nem látszik, hogy használt. Hófehér az egész szemüveg.
Tokjában pihen tavaly nyár óta.
Kép1 Kép2Inmate Polished Black / Warm Grey : 25e Ft
Sorszámozott kiadás: 0271-es
Amikor megjött volt rajtam 2 alkalommal, azóta a tokban pihen.
KépCrosshair - Black Chrome / VR50 Transitions - 30e Ft
Ezt hordtam, szerettem, de van jobb. Kifogástalan állapot. Sehol egy mikrokarc, horzsolás. Dobozában pihen. Nagyon hálás szemü. Széles időjárási intervallumban használható.
Kép1 Kép2Twenty XX - Cardinal Red / Black Iridium - 19e Ft
Gyűjtöknek kiadás - tokjában 1 éve. vásárlás után volt rajtam 3-4 alkalommal.
Kép1 Kép2Talán nem hagytam ki semmit. Érdeklődni pm.
[ Szerkesztve ]
f: @geboleather
-
krain
tag
Van valakinek bronze lencséje? Milyen az?
-
hori13
tag
Nekem van Bronze lencsém és nagyon szeretem, ráadásul jó nagy ugyanis egy Monster Doggle-ban figyel. Jobban bejön mint a szürke árnyalatú lencsék, de ízlések és pofonok. Sokkal világosabb, mint a Dark Bronze lencse. Kiváló viselet erdei kirándulásra vagy minden olyan tevékenységre amikor mellőzni kell az erős napfényt.
-
krain
tag
Crosshair-ben hogy lehet lencsét cserélni? Szétcsavarozom a száránál, aztán kész? Vagy inkább LAB?
[ Szerkesztve ]
-
ördög82
csendes tag
Hali! Van egy vadiúj Eyepatch-em Brown sugar keret, brown gardient lencse. Elcserélném monster dogra. Ha valakit érdekel privizzen.
-
venge
aktív tag
megjött... -
bugajozsi
csendes tag
Tudja valaki mikor adta ki az Oakley az inmate-et?
-
krain
tag
válasz ördög82 #6948 üzenetére
lehet, hoyg furán nézne ki, majd meglátjuk...rajtam még nem volt Eyepatch(bár volt aki felajánlotta, hogy csinál nekem egyet barátilag )...kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni rajtam, végül is ha bejön... íbéj-ről megrendelem...de az a baj , hogy Supacow Inmate-je is érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Megy a moziban ez a film : Eli könyve.
D.Washington az utolsó megmaradt bibliát védi az élete árán is. Ő is Inmate-t hord. : )Még nem láttam a filmet, de a Washington szimbolizálja a jót, aki hatalmas áldozatot hoz mert hisz valamiben Ééés Inmate van a fején.
Krain akkor szerinted egy eyepatch vagy inmate segítene jobban a munkádban?
f: @geboleather
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest