- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
twelve
csendes tag
Sziasztok!
Valaki a fentebb belinkelt Holbrookra tudna mondani valamit? Igazi vagy hamis??
Köszönöm előre is!
-
harryls
aktív tag
Kíváncsi vagyok ezzel a serial 0429-es jordan-el [link] meddig fognak elvergődni
gotti701007 volt ám ott egy smile is Egyébként nem sokkal (8500ft) többért vettem már R1-et
[ Szerkesztve ]
-
SpeciCanyon
tag
segitttttsetek
a dark grey keretes monster dog+titanium lencse kombóból mennyit lehetne kiboltolni? bár nem hiszem hogy eladnám, de érdekelne
elvileg, 2003as spanyol oakley konferencián "osztogatták", 370db készült belőle....
csak mert jön egy titanium lencse és van egy ilyen keretemdark grey - titanium spain 03 oakley conference issue 370 made.
oakley forumon találtam, ment a téma a ritka dogokrol..
anno rémlik hogy ebay archivban találtam egyet, valami horror ár rémlik, de akkor csak legyintettem...[ Szerkesztve ]
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
MODERÁTOR
válasz SpeciCanyon #32258 üzenetére
Ha nem adod el akkor nem mindegy?
Rakd fel ebayre $1000-ért offerrel aztán meglátod milyen ajánlatok érkeznek rá.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz SpeciCanyon #32260 üzenetére
Ha gyári dobozban van akkor elég sokat érhet. Ha nincs akkor sztem lényegesen kevesebbet. Mondjuk fene tudja ki adna 5-6-700$-t egy MD-ért.
Van is erről a 370 db-os akármiről vmi hivatalos infó? o-review-n sem írnak semmi ilyesmiről.
A másik lehetőség, hogy feldobod az oakley buyers/traders csoportba ár nélkül.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SpeciCanyon
tag
hát, szerintem ez boltban nem volt kapható.
hát, doboz, a csávó akitől a monstereket vettem egy fehér oakley dobozban küldte, amire kézzel van írva hogy
monster dog dk grey/titanium...itt találtam egy apró leírást:
[link]
#28 hsz Romeo Van Frogskinstein-től...köszi az ötletet, ki is ment a fejemből a buyers/sellers/traders csoport
[ Szerkesztve ]
!!! OAKLEY SZEMÜVEGET VESZEK !!! --- BÁRMILYEN ELADÓ OAKLEY szemüveged van, ÍRJ, KORREKT áron veszek, gyűjteménybe --- http://oakleyhun.blog.hu/
-
MODERÁTOR
válasz SpeciCanyon #32262 üzenetére
Hajrá
Ez a jóember miért gondolja, hogy a mókányolt marsa megér $2500-t [link] néha nagyon el tudnak szállni egyesek. (itthon is)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
válasz Alpha630 #32270 üzenetére
súlyadatok
megerősítem amit koxx írt -
X-metal
tag
válasz Alpha630 #32272 üzenetére
Ráadásul a képen nem is Juliet, hanem Penny van.
Más:
Múltkor elmentemtem bringázni.
Meg kell mondjam régebben jobban állt rajtam ez a szett...[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
twelve
csendes tag
Srácok!
Valóban olyan nagy kérés, hogy Ti hozzáértők a képek alapján elmondjátok, hogy valódi-e a fentebb belinkelt Holbrook?? :-(
-
twelve
csendes tag
Egy normál barna Oakley zsákban vettem, használtan egy angol újságírótól. A színösszeállítás létező konfiguráció.
-
X-metal
tag
Igy könnyebb volt belekalapálni.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
TayRol
nagyúr
A hét végéig kicsit jóárasítottam pár eladó szemüveget.
- Plaintiff Matte Black/Ice Iridium (SKU004057-14 ): 24e
- Chainlink Polished Black/Black Iridium (OO9247-01): 24e
- Jupiter Squared VR Signature Series Polished Black/Fire Irdium (SKU009135-11): 22eMindhárom dobozos, hibátlanok, bolti állapotúak.
- Ten Brown Smoke/Tungsten Iridium Polarized (OO9128-04), apró hajszálkarc a lencsén, amúgy dobozos: 14e
-
SpeciCanyon
tag
üdv Fórumtársaim! ha valakit érdekelne egy rusty wallace m frame, /sajnos doboz és zacsi nélkül/, az írjon rám, "baráti" áron menne úgy hogy én nem keresek rajta. felajánlottak nekem egyet de nem nagyon "kell"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest