- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
norBOSS
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált a szemcsim.Akit érdekel privátban írjon.Annyi a kérésem, hogy csak a reálisan gondolkodók írjanak.Juliet[ Módosította: radi8tor ]
-
veterán
Sziasztok
Kaptam hétvégére kölcsönbe egy Polarizált Pit Bull-t. Elsőnek azzal kezdtem, hogy engedtem 1 tálba langyos folyékony szappanos vizet. Belemártottam a szemüveget, ujjammal átdörzsöltem, majd mikroszálassal szárazra töröltem az egész szemüveget.
2 kérdésem lenne a tisztítással kapcsolatban.
- Ti a keret és a lencse találkozásánál levő vizet hogy tisztítjátok ki? Vagy magától kiszárad és kész?
- Akármennyire törlöm át a mikroszálassal, még mindig olyan mintha zsíros lenne. A törlőkendő új, illetve akkor látom hogy zsíros mikor a telóm vakujával megvilágítom. Amúgy nem lehet látni hogy zsíros lenne.
Érdemes venni valamilyen löttyöt a szemüveghez ami direkt arra a célra van, hogy ráfújom a lencsére, majd a kendővel áttörlöm és kész?
iPhone 13 Pro Max
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
válasz radi8tor #31755 üzenetére
Igen olvastam, csak sajnos elfeledkeztem róla hogy van ilyen is.
Akkor úgy érzem hogy az én választásom ez lesz katt
Egyik fele ecsetes, azzal letolom a porszemeket meg ilyesmiket, másik pedig tisztítófejes, azzal pedig a zsírt. Gondolom a szappanos megoldás mindenképp kell, mivel az arcról rárakódott vakolatot az hozza csak le eredményesen. Lenspen meg arra jó hogy tökéletesen zsírtalanítsa.
iPhone 13 Pro Max
-
Vole
aktív tag
-
pimmi
senior tag
keret már megvan, de nem értem akkor sem mert ezt irják erről, ezek szerint nem sima lencse megy bele, spéci? arra nem lenne keretem most és a keret is kicsit ivesebb szerintem mint a normál optikau szemüvegem a mostani, :
Az OAKLEY RX dioptriás lencse, egy speciális eljárással készülő és nagy görbülettel rendelkező lencse. A lencse a nagy görbülete miatt tökéletesen eltakarja és védi a szemet a káros, zavaró külső hatásoktól. A különleges eljárással készült RX lencsék tulajdonságai, eltérnek a hagyományos dioptriás szemüvegektől. Az eljárással sikerült elérni, hogy bizonyos mértékben megnövelték a perifériás látóteret. A sportoláshoz tervezett keret és lencse design mellett, a megnövelt perifériás látótérrel készült dioptriás szemüveg, ma a legtökéletesebb dioptriás szemüveg sportoláshoz. A görbület csiszolhatóságát és az esztétikus megjelenést előtérbe helyezve csak bizonyos dioptria értékben készíthetőek el az OAKLEY RX dioptriás szemüvegek.[ Szerkesztve ]
-
Viry
tag
ez csak a parasztvakítás!
semmilyen lencsét nem kapsz bele ez csak egy keret, átlátszó próbalencsével...a lencsét neked kell bele rakatni az optikussal...
megméri milyen kell és beleteszi...
ha meg optikából rendeled és neten csak beírtad a dioptriát...akkor is ő csiszol bele valamit...jozsi252
BTW lencsetisztítás pittbullos kollégának....
legjobb ha kipattintod a lencsét és faszán megtörlöd a keretet és a lencsét is külön!!!!
nem kell tőle félni nem fog eltörni, csak bátran nyomd ki, simán kipattan!!! az oakley lencsék nem törnek!
ott nyomd ahol a leghosszabb a kerete (lencse alján) ott a leghajlékonyabb simán kipattan !
Belülről kifelé!!!!!![ Szerkesztve ]
:::: studioheaven.hu ::::
-
X-metal
tag
Tegnap sikerült szert tennem egy boltban soha nem kapható prototipusra, egy Polished Clear Trenchcoat személyében.
Nagyon boldog vagyok, mert már volt egy Matte Clear Trenchcoat prototipusom is, plusz megvan az összes (8db) olyan Trenchcoat, ami valaha boltban kapható volt.
Ezek igy egyben elég ritkán fordulnak elő, még nemzetkőzi szinten is. Alig várom, hogy meghozza a postás...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
tomyka74
senior tag
üdv! véleményt szeretnék kérni szerintetek ez az Inmate eredeti-e? egy cimbié és állítólag amcsiból kapta !
ha nem eredeti akkor mi árulja el róla?
mondjuk nekem rögtön gyanús a cakkos szélű kendő![ Módosította: radi8tor ]
-
tomyka74
senior tag
válasz gaborcsu #31765 üzenetére
köszi de nem megvenni szeretném csak érdekli a gazdáját eredeti-e! tudják a brigádba ,hogy nekem van egy pár oakley szemcsim meg látják mindig a julit a fejemen meg pólókat rajtam és ezért kérdezte meg tőlem!
hátha én meg tudom állapítani. mondtam neki küldjön képeket és bemutatom itt a fórumon! -
-
Asbee
veterán
válasz TayRol #31780 üzenetére
Mi a gond vele? Mert akkor nem rendelek onnan. Vissza néztem itt is máshol is, ilyen több éve voltak időbeli gondok, stb, de azóta van rendes szállítás, raktárkészlet meg utánvét is. Azt meg sehol nem láttam hamis terméket árulnának.
(#31781) koxx: Köszi, közben megtaláltam jó árak vannak, rá is kérdeztem mik vannak raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van még egy vadiúj dobozos pitboss 2-m is eladó, pol black vr28 polár.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Asbee
veterán
A 24k Iridium lencse belülről milyen?
-
Jojo5
őstag
Conductor 6-ot vagy Conductor 8-at látta/felpróbálta már bárki is innen ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
X-metal
tag
válasz gaborcsu #31788 üzenetére
Igen, egy Pit Boss Indy 500.
Köszi a választ a Sliver-re vonatkozóan! Sajnos gondoltam, mert már nem látható az oakley.com-on... Ha mégis előkerülne egy, akkor értesits kérlek.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
X-metal
tag
Köszi a gratulációkat, de fizikailag még nincs nálam. Az eladó csak amerikán belül postáz.
Így ismerősökhőz fog megérkezni. Ráadásul ki kell várnom, mig valaki hazahozza, mert nem vagyok hajlandó vámot és áfát fizetni.
Szóval előreláthatólag szeptemberben lesz csak kézzel fogható...
+ be kellett áldoznom az R1 gyűjteményem egyik (ha nem a legszebb) darabját......Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
ZX7
tag
Eladóvá vált az Inmate-em (Polished black/warm grey 05-632). 2011 nyár elején vettem, azév szeptembere óta a dobozában pihen.
Nagyon szép állapot, makulátlan lencsékkel. A jobb szár külső részén van egy kis festékhiba. Tisztában vagyok a használtpiaci árával (ebay-en 350 usd-től indulnak az árak), fórumtagoknak nyilván jóval kedvezményesebben adnám, de nem féláron. Akit komolyan érdekel az priviben jelezze, képeket tudok küldeni.[ Szerkesztve ]
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
ZX7
tag
válasz harryls #31797 üzenetére
Alapvetően jól. Lehet elrugaszkodottnak tűnik az ár, de az ebay-en ilyen árszint van. Persze tudom hogy itthon kicsi a valószínűsége hogy ennyiért megveszik, de gondoltam ide is feldobom, ha senkinek nem kell, az sem gond. Az ár pedig nincsen kőbe vésve, az is lehet hogy túláraztam. Amúgy a crosshair 1.0-nak sajna nics nagy ára ebay-en (az inmate-hez viszonyítva), és nagyobb is a választék mint az inmate-ből.
[ Szerkesztve ]
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
gaborcsu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest