Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t_a_m_a_s

    őstag

    válasz Crow #2924 üzenetére

    Szerény véleményem szerint emberek százai, ezrei használják a D7100-ukat, vagy bármi más Nikon gépüket teljes megelégedettséggel. Ők azok a szerencsések, akik nem bújják a fórumokat, nem b*szakodnak tesztábrákkal és mindenféle próbákkal, hanem megveszik, használják, élvezik. Ha véletlenül egy rossz példányt fognak ki, visszaviszik gariztatni, azt' jólvan.

    Aztán vannak - pl itt is páran - akik bújják a teszteket, utánaolvasnak, körüljárják a témát, majd miután az alaposan átgondolt döntést meghozzák, szopnak a cuccal:) Rosszabb esetben még le is írják a tapasztalataikat mindenféle fórumokra, hogy ezzel jól elkeserítsék, elbizonytalanítsák és kétségek közé taszítsák a vásárlás előtt állókat.

    Szerintem tartozz az előbbiek közé, én is erre hajlok már egy ideje, és hidd el, sokkal jobb érzés:)) Ne úgy állj hozzá, hogy úgyis szar lesz, hanem úgy, hogy úgyis jó. Az én vázamat (D5000) a haver hozta el anno az Optiformból, dupla kitben vettük, ki sem próbálta mert későn ért oda. Enyém lett a váz, övé a két obi. És láss csodát, nekem az összes objektívem faja a kipróbálatlan vázzal, neki meg a két új objektív tök jól működik a régi D40-el.

    Nagyon nagyon off, de az analógia kedvéért leírom: ha egyszer gyermekáldás elé nézel, soha, ismétlem soha semmilyen kismama fórumot ne olvass és ne engedj az asszonynak olvasni, mert onnan is az jön le, hogy a születendő és született gyermekek 95%-a selejt... Ellenben az utcán csupa egészséges, vidám, értelmes kisgyerek rohangál :)

    [ Szerkesztve ]

    Holnap majd jól beletépünk...

Új hozzászólás Aktív témák