Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz jákob13 #2808 üzenetére

    Másik apróság. Alagút és hegy építés közben, ha már a pálya le van fektetve illek valamivel letakarni az építkezés idelyére. Baromi nehéz később az alagútban a síneket megtisztítani a ragasztótól festéktől. Csík wc papír vagy bármi a sínekr.

    Megajándékoztak ma két startszériás piko négytengelyes személyvagonnal. Ezek már újabb darabok, nem a harminc negyven éves széria, de itt is van némi finomítani való. Mondjuk legalább a két tök egyforma kocsi alá rakhattak vollna egyforma forgóvázakat, hogy ne legyen fél centi magasságbeli különbség a két kocsi között.
    Már megoldódott a dolog némi fűrészelés, reszelés árán. Most már egyforma magas a két kocsi. Csúnyák szegények, de nagyon, mennek a fékolajba, utána pedig ÖBB festést kapnak, a régebbi, narancs/fehér csíkkal fajtát.

    12 db. egyenes vágánnyal bővült a marklin pálya. Már tudok építeni egy normális állomást ahol elférnek a vonatok és ami nem kanyarban van. Megpróbálkozom valami olyan pályát szerkeszteni, amiben emelkedő is van, mit tud a mozdony hegymenetben?

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák