Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pixa

    aktív tag

    válasz bitpork #2832 üzenetére

    Ajánlott leveles dolga lehet, csak annak azért erősen nyoma van! Márpedig ott bukna vele, hogy a bérleti díjat meg a többit felvette. Mert ugye, ha én rád kimondom, hogy önkényes vagy, akkor milyen alapon is veszem fel a lóvét? Elvégre automatikusan vissza kellene utalnom neked a lóvét. Sőt, a számlákkal együtt meg kell jelennem nálad és elszámolni, majd kirakni. Akár rendőr igénybevételével!

    A közös költségre közölte, hogy emelkedett. Hurrá! De papírunk nincs róla! Csak annyi, hogy közölte, hogy már X helyett Y forint. Mindez szép és jó, de... Ha szerződésbe foglaltunk valamit, ugyebár, ha az abban korábban elfogadott dolgokban változás áll be, akkor a szerződést módosítani kell, amennyiben csak egy dolog (közös költség) érintett. Viszont, ha más (is) változna akkor akár az egészet kellene megújítani. Nemde? :)

    S, mint ugye már említettem, a bérleti díjról is hiányoznak számlák, nyugták, vagy bármilyen bizonylat amit sejtésem szerint a tulajnak adnia kellene törvényileg. Mert ugye a NAV felé az ingatlan bérbeadása miatt valamit be kell csengetnie. Elvégre ezzel (ha sejtésem nem csal) egyéb bérjövedelme keletkezik.

    "...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."

Új hozzászólás Aktív témák