Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Killer01 ;] Na örülök, hogy neked is jók a tapasztalataid, frankón mintha rendben lenne a gép. :U Anomáliák és megszűntek amik korábban voltak. Ennyit számítana, ez a cpu mikrokód hiánya? Nemár...

    Pietrosz
    Ebayen van, de kicsit túl vannak árazva. Ha PH aprón felteszel egy hirdetést van esély rá, hogy lesz.
    Ha vennél mellé még egy db modult, akkor 2/2be is megy a dual channel legjobb tudomásom szerint.
    Kingston memóriák még a low profilosok közül is (régiek is) 99% hogy mennek , talán a legjobb kompatibilitással rendelkeznek.

    Szerk:
    Alap esetben ugye 1 / 3 a dual channel (ahány lap annyi féle jelzés, de lebontva A1 A2 B1 B2) azaz A1 B1 két modulnál az alap dual. Négy modul esetében működik az A1 A2 / B1 B2 dualban. Mindenképp teszteld ki ne vaktába vedd meg, mert négy modulnál mert igen csak nem mindegy hogyan dolgoznak. Memtestet is eresztenék rá részemről, mert ha csak az egyik modul szarakodik, bár befetéma van. Normál esetben menniük kell.

    A 2*2 mellé szintén egy 2*2 lenne a jó, de ha 2*4 szerintem az sem tragédia, csak menjen.
    Lesz 12GB ramod, ami azért elég erre arra ;] Szerintem még a különböző márka sem vészes, de próbálj márkában, időzítésben, (feszültségben) ugyan olyat venni. Méret az elvileg annyira nem gáz ha eltér.

    De ha mondjuk az egyik 0.800v a másik 1.200v az már gáz.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák